- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester99
aktív tag
válasz
Devilstudio #9642 üzenetére
Szia!
Én anno egy Evga gtx 480-at vettem tőlük és abszolut semmi matrica vagy logó nem volt rajta, senki meg nem mondta volna, hogy az Evga, egy sima referencia kártya volt.
Levelem megírtam, hogy ha a későbbiekben értékesíteni akarom, akkor nem fogom tudni annyiért eladni, mint szeretném. Szó nélkül cserélték, immár Evga logós kártyára. -
chester99
aktív tag
Üdv
Van most valami akció a pick pack pontos átvételnél?
Semmilyen költséget nem számoltak fel -
chester99
aktív tag
válasz
fasterware #8305 üzenetére
Üdv
PPP-ra 1257 forint a szállítás, viszont így is jár a garanciafutár hozzá.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Garanciás ügyintézésem volt, nem tudták sem cserélni, sem javítani. Visszafizetést kértem. Valaki tudja általában mennyi idő után küldik a pénzt?
-
chester99
aktív tag
üdv
online hitel igénylésekor be kell menni az üzletbe? ez valami új?
kb 1 éve vettem pár dolgot, akkor még elég volt postázni a papírokat... -
chester99
aktív tag
Üdv
Régebben elég sok fajta XFX kártyát lehetett itt kapni. Egyszer csak kikerültek a kínálatból. Várható, hogy a közeljövőben visszakerül a kínálatba?
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Én egy pozitív dolgot szeretnék megosztani az iPonnal kapcsolatban, kinéztem egy vga-t és egy cpu-t amit áruhitelre szerettem volna megvenni. A hitelt elfogadták, viszont amikorra odakerült a dolog nem volt se vga se cpu raktáron. Írták válasszak másikat mert bizonytalan mikor lesz újra belőle, választottam újakat viszont közel 3k különbözet volt pluszban az új termékeken, amit átvállaltak és még a pick-pack pontos átvételért sem kellett fizetnem.
-
chester99
aktív tag
válasz
HUN]Repa #3785 üzenetére
a türelmetlenség ilyen esetben nem segít, sem az hogy a problémádat mindenhova kiírod
Ez a topik pont erre szolgál, hogy megosszuk a tapasztalatokat a bolttal kapcsolatban. Az hogy ez nem tetszik egyéni szociális probléma...
Kitartás a kollégának, (én sem bontottam volna ki ott azonnal). -
chester99
aktív tag
HUN]Repa-tól kérdezném mi az oka hogy az Xfx kártyái kikerültek a kínálatból, és várható e a közeljövőben, hogy lehet ismét itt ilyen kártyákat venni.
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek
Ha Pc-játékot rendelek mennyibe kerül a házhozszállítás? Hallottam olyat, hogy csak 250 ft de szerintem ez kamu.
-
chester99
aktív tag
üdv
várható hogy a 4870-es karikból lesz még kínálat, szinte teljesen eltüntek a listából
gondolom az 5000-es széria miatt
Xfx,Msi érdekelt volna... -
chester99
aktív tag
üdv
EVGA videókártya és alaplap várható hogy a közeljövőben felkerül az árlistára? -
chester99
aktív tag
üdv
Vettem az Ipon-ból XFX 4870 512-est,a kérdesem a következő nem volt benne teljes játék sőt semmilyen játék, lennie kellett volna benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest