Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
-
IT café
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holyshout
csendes tag
Bent van a gépben az olajozott venti...egész jól pörög, semmi hangját nem hallom azóta
Köszönöm még1x a szakmai tanácsokat és a segítségeteket, igazán nagyon hozzáértő és kielégítő válaszokat kaptam
-
Holyshout
csendes tag
Ha mar igy szet lehet szerelni a ventit, olyat nem lehetne, hogy egy d12sh-12 alapra rarakni a coolink swif-1201 lapatrendszeret?
-
Holyshout
csendes tag
Adapterrel tesztelve, szepen porog...mondjuk szetszedtem teljesen mert erdekelt hogyan nez ki, mar csak vissza kell szerelni. Egy ilyen olajozassal meddig lehet "kibirni"?
-
Holyshout
csendes tag
jah igen és még annyit, hogy az everest_ultimate edition 2100-rpm-et ír ki....ez normális?
-
Holyshout
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Nagyon zajossá vált a napokban a chieftec 550w-os tápom 12cm-es GP D12SH-12(f) ventillátora.
Gondolom a végét járja, nem kockáztattam és inkább vettem egy új ventit, egy házhűtőt...pontosan:
SWiF2-1201-es modellszámú ventit.
A kérdésem: tudja ez majd ugyanúgy hűteni mint az előző? ...itt arra vagyok kíváncsi, hogy nem fog-e elfüstölni a tápegység mert kisebb a fordulatszáma meg a CFM-je stb stb.
Mi a tapasztalatotok/véleményete?
Előre is köszönöm válaszotok
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest