Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz TeebyKay #6616 üzenetére
Megtaláltam ha véletlenül valaki más is átsiklik rajta:
Az offering-be kerülnek vissza a kijátszott god card-ok, sosincs külön feltöltve.Amúgy kifejezetten jó kis gondolkodós euró volt, aki nem a tematika miatt játszik, hanem szeret 2 órán keresztül tervezgetni meg számolgatni annak érdemes lehet kipróbálni. 4 AP játékosnak mondjuk csak akkor ajánlom ha van egy egész szabad hétvégéjük
-
goccer
aktív tag
válasz TeebyKay #6046 üzenetére
Jó, alapvetően tényleg csak két fő irány van, vagy megpróbálod nyerni az összes csatát, vagy minél több egységeddel próbálsz meghalni. Ezeken belül viszont tényleg sok opció van, mert rengetegféleképpen tudsz pontot szerezni. Például rámész Ygrassil kifosztására, hogy maxold a klánjellemzőidet (+60 pont a végén), vagy Ragnarök alatt öngyilkolod le a hajódat, plusz a hidrát azzal a lappal kombózva ami erre csomó plusz pontot ad. 30 körüli játék után nálunk nem alakult ki egy mindent vivő taktika.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz TeebyKay #5555 üzenetére
A Mit játsszunk? (még le sem tudtad írni helyesen) a hazai társasjátékos világ teleshopja. Eleinte lehet, hogy tényleg a társasjátékozás népszerűsítése volt a céljuk, de jó ideje nagyon durván elk*rvultak.
Ami nem lenne baj, mert (majdnem) mindenki pénzből él, pénzért csinálja, de ők simán bekamuznak minden földi jót olyan játékról is, amiről látszik, hogy felvétel előtt fél órával bontották ki vagy éppen fél évvel korábban még unalmasnak tartotta.
(És óriási ripacsok, de ez szubjektív.)
Persze ha csak szabálymagyarázást akarsz nézni, mert mondjuk d3meeples még nem csinálta meg, akkor arra jó lehet.[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
time_drainer
csendes tag
válasz TeebyKay #5216 üzenetére
Én 8, de már 6 főnél is túl hosszúnak éreztem a downtime-ot ahhoz képest, amit csinálsz egy körben. És igen, ki lehet esni 4 főnél is, de sokkal hamarabb véget ér úgy a parti, kevesebb ideig vagy játékon kívül. A több játékos élményeim mondjuk főleg a Premium Edition-ön alapszanak, el tudom képzelni, hogy van olyan változat, ami jobban megoldja ezeket.
Abban lehet valami, hogy ha minden nap ezt játszanánk, lehet megunnánk, és kellene bele valami extra, de úgy hogy legfeljebb néhány havonta jövünk össze, és nem mindig ezzel játszunk, simán lemegy 5-10 játék is egymás után, anélkül, hogy megunnánk. (Nagyjából ugyanígy vagyok a bármilyen játékokhoz való kiegészítők 90%-val: akkor érdemes használni, ha az alapjátékot már meguntad, egyébként inkább csak rontja az élményt az extra bonyolítás.)
Ahhoz viszont, hogy a társaság mennyire "hardcore gamer" (mennyit társasozik úgy általában) tapasztalatom szerint ennek nincs köze, mindenféle társasággal próbáltam. Persze vannak olyanok, akik alapból nem szeretik a túl egyszerű játékokat, de ez inkább egyéni preferencia.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest