Hirdetés
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz Fr0z3n #69318 üzenetére
Szia!
Be kell menni az Andrási úti kis üzletbe, (nem a centerbe, itt kevesebben szoktak lenni) és ott vissza tudod mondani. Ha nem járt még le a hűség, akkor fizetni kell erősen, ha lejárt és átugrott már teljes értékre, akkor bármikor lemondható. Ha sikerűlt lemondani, akkor vagy ott kapsz egy papírt, hogy mit csinálj a következőkben. Lehet, hogy ők is átveszik az eszközöket, vagy kapsz egy SMS-t a Telekomtól, hogy vidd be az eszközöket a postára és add fel. A modemet és a boxot, távirányítót ami a lakásodon van be kell vinni Csabán a nagypostára, (húzol sorszámot) ahol a 01-es ablaknál átveszik, becsomagolják és leszállítják a Telekom gyüjtőbe. Erről adnak egy igazolást, amit meg kell őrízni. Ezután kapsz egy SMS-t az MPL-től, hogy elvitték. Ezzel kész. Majd kapsz egy hivatalos levelet (később), hogy a szolgáltatást megszüntették.
Azért tudom ilyen részletesen, mer én a mult héten adtam le egy szolgáltatást kpl.
Egyébként a 1412-es központi telefonon, ha tudsz ügyintézővel beszélni, akkor ők is veszik a lemondást, amiről sms-t kapsz. Én nem ezt az utat választottam.
üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Asus Xg Mobile RTX 3080
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest