- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Ha megnyomom a Speedport W724V (otthoni átjáró, modem+router) fenekén a reset gombot, akkor csak a felhasználói felület resetelődik, vagy az egész cucc és ezért el fog menni a net és a telefon?
Elfelejtettem a jelszót, amit adtam a fenekére ragasztott gyári jelszó helyett.
És most nagyon bele kéne nyúlnom a felhasználói felületbe...Előre is:
-
dchard
veterán
válasz sulu1701 #70798 üzenetére
Nem pontosan értjük, hogy mit jelent a "bekötötték a 0 felhasználóra", meg hogy sok felhasználó nem váltott? Ez egyrészt idő kérdése, másrészt előbb-utóbb így is úgy is váltaniuk kell mert nem fognak tudni rendelni mást. Az optikásításnak nem csak a sávszélesség a lényege, hanem hogy sokkal megbízhatóbb, olcsóbb az üzemeltetése, és ami a legfontosabb: egyetlen infrastruktúrán lehet az összes szolgáltatást eladni, többek között olyan értéknövelő termékeket mint az IPTV. Azért mert számodra elsőre nem látszik egy projekt hasznossága, az nem jelenti azt, hogy nincs is neki
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
sulu1701
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #70797 üzenetére
Én ezt értem, hogy titok meg lobbi, de azért egy kis ésszerűséget azért belevihetnének. (de tudom, ez nem az ahol eszerint történnek a dolgok). Arról nem beszélve milyen alapokra helyezik azt az érvet, hogy nem megtérülő beruházás, amikor meg sem kérdeznek senkit? Az említett település ahová bekötötték igaz nagyobb, de nagyon sok várt felhasználó nem váltott a modern technológiára a miértre nem tudom a választ, de nem is érdekel, csak dühít, hogy nekem még lehetőségem sincsen váltani és itt van a nagyon drága gépem a sok ezer Ft-ot érő játékok, amiért nem keveset dolgoztam és csak az idegesség van.
Nem támadóként írtam a Hsz-t csak ki kellett adnom magamból.
( én csak most érdeklődtem erről először ) -
DJ. Ru$y
félisten
válasz sulu1701 #70796 üzenetére
Leirtuk parszor, hogy a fejlesztes EU-s es allami penzbol is megy nagyreszt, sok lobbival. Szerintem regebben pont neked is, a fejlesztesi strategiat pedig nem tudja nagyon senki, mert, akkor mar tudna a konkurencia is...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
sulu1701
aktív tag
válasz Nooeca #70794 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod, de sajnos egyik eset sem áll fönt, kábelt használok természetesen, a net meg annyira f... Hogy IPTV-t nem is engednek kötni nem mintha, merném.
Egy másik gép lóg még kábelen a csoda ZTE routerükön, amin kb. 5-5 kB/s az adatátvitel le-fel.
Még a kábelcserét kipróbálom, de sajnos nem nagyon bízom a sikerben.Köszönöm!
U.I.: Nem nagyon értem a Telekom fejlesztési stratégiáját kb. 2,5 km -re lévő településre (itt van az adsl központunk) bekötötték az optikai netet, az ellenkező irányba kb. 5km távolságig kihúzták a kábelt a 0 felhasználóért, de a mi irányunkban nem jönnek mondván a település nem megtérülő beruházás,holott van akinek nincs is hozzáférése mert telített a vonal. Majd teljesen ellenkező irányból településünkre behúzták a "gerinc" vezetéket (nem a Telekom, hanem valami állami beruházás, állítólag de erről nem tudok sokat) a végberendezéssel együtt a faluházig, de a felhasználókhoz már nem jutott el.
Amolyan költői kérdésnek szántam ezt a bekezdést, de ha valaki beavatottabb Baranya megye hálózatfejlesztésében annak szívesen veszem az infóit.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz sulu1701 #70789 üzenetére
- ne használj wifit, azzal instabil a ping.
- ellenörizd le a routered - ha használsz - és a vezetékeket a lakásodban a központi egységig, ha van rá mód a vezetékeket mindenképp cseréld le, de próbáld meg egy ideig kiiktatni a saját routered is, főképp hétvégén.
- mivel valószínűleg adslről írsz, ezért az is fontos hogy TV van-e, mert ha van az is megdobhatja a pinget.Ha egyik sem áll fent a fentiek közül, akkor írj egy hibajegyet, illetve nézd meg az is, használja-e egyidejűleg valaki veled a netedet - nem-e tölt véletlen - vagy nálad nem-e fut valami a háttérben ami netet eszik, legfőképp feltöltés, de aletöltés is fontos.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz kabelmania27 #70791 üzenetére
de 1db utp kábel van áthúzva a routertől a boxig,nem tudok másikat húzni,a meglévőt ágaztatnám ketté ha lehetséges
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #70779 üzenetére
Erre senki?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
juve600
nagyúr
üdv
van egy t-comos routrem ami utp kábelen keresztül adja a jelet a t-comos beltéri egységnek
az alábbi dolgot szeretném:
kellene valami elosztó amivel a beltéri elött el tudnám ágaztatni 2 felé a jelet,az egyik menne a beltéribe,a másik pedig menne az asztali számitógépbe,megoldható ez ? tehát hogy lennea tv-n is jel,meg lenne net a gépemen isköszi
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni tőletek hátha nagyobb a rálátásotok a kérdésemmel kapcsolatban.
Foglalkozik T-home olyan hibabejelentéssel ha a Pingem nem stabil? Folyamatosan ugrál és ami rosszabb hogy felfelé a csillagos egekig. Szeretnék játszani a BF4-el (német serverhez csatlakozva) de szinte mindenhonnan kidobnak a magas Ping miatt rendre 160 és fölötte alakul, de van amikor a "szokásos" 60 körül alakul.Pl: jön egy telefonhívás kb 30sec és dobnak is ki , hétvégén használhatatlan szinten van.
Pingtest és Speedtestkor rendre 60 körül méri kivéve 7végén akkor 100 fölött is tud lenni
Szolgáltatás: Tréhome, 10mbit tanyanet (amiből kb 6.5mbit a valós ).
Köszönöm előre is annak aki segít.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rene85 #70786 üzenetére
Attól függ mit szeretnél. IPTV-t tudsz kötni, vagy SAT-ot. DKTV-t (amihez a DVB-C tuner kell) nem tudsz kötni, De kapsz ajándékba DKTV-t, ha koaxon szolgáltat ott a Telekom. Kérdésedre a válasz pedig, hogy IPTV-hez és SAT-hoz is kell a box TV-nként és maximum 3.
-
rene85
aktív tag
Sziasztok,
Ahova hamarosan költözöm, csak telekom tv és net érhető el. A net egyszerű téma, a TV-nél az érdekelne, hogy él-e még a tézis, hogy a T-hez mindeképp médiabox kell? Ha van egy DVB-C képes TV-m, akkor is szükség van stb-re?
Előre is köszi!
-
titán
-
sospal
csendes tag
válasz Gubek-Einste #70781 üzenetére
oké, köszi
-
titán
válasz sospal #70777 üzenetére
Első körben mindenképpen át kellene nézni a ház hálózatosat, hogy ott mi a helyzet.
Előfizetni már nem lehet digitálisra, csak IPTV vagy Sat-ra lehet, keress rá a digitális csatornákra mert van kódolatlan is.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Janusz001 #70775 üzenetére
Javultak az értékek, nézd meg a padláson lévő osztó tévés kimenetein van-e hpf szűrő.
Ha nem javul a helyzet akkor a padláson lévő hármas osztót kellene kicserélni két kettesre, első kettesre egyik kimenet modem másik kimenet hpf összekötő megint kettes.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Erről az Archív TV-ről tudnátok valami infót mondani? Annyit találok róla hogy 72 óráig visszamenőleg meg lehet nézni az adásokat, de hogy mennyi lenne, vagy hogy hogy van ez az egész, azt nem tudom..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dchard
veterán
válasz Janusz001 #70775 üzenetére
Az értékeken a javulás elég szembetűnő:
A DS gyakorlatilag tökéletes, az US pedig rengeteget javult, ezek már tejesen jó értékek, van tartalék bőven.
Ha ilyen szintek mellett is hiba van, akkor nincs mese: a lakás/ház hálózat maradék részét is ki kell iktatni és kipróbálni nélküle. Ha úgy is rossz, akkor bejelentés, mivel a hálózat többi része már a szolgáltató dolga.
MOD: most látom a végén a laza csatlakozót, azt mindenképpen ki kell cserélni, főleg hogy mozgatásra a DKTV is elmegy.
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
sospal
csendes tag
Sziasztok, lehet nem pont jó helyen teszem fel a kérdésemet, de nem találtam igazán mást, ahol megkérdezhetném.
TV adással, illetve vételellel kapcsolatos. Van egy LG 42LN5758-as LED TV, amelyben elvileg van jelátalakító, tehát nem kell set top box a vételhez. Kábel TV van, Telekom, Analóg családi csomag, ezt már nem árulják, régi koaxos hálózaton fogom, az egyik szobában settop boxos megoldás van, ott jön is minden, de az előbb említett TV-n csak a királyi adók jönnek szépen, az összes többi akadozik, megáll, hang összevissza, stb.
Mit lehet ezzel tenni? Digitálisra azért nem akarok váltani, mert azt mondták, ott kábelcsere kell, a régi koax nem megfelelő, de tavaly kifestettem a házat és így abszolút nem akarom szétkábelezni, ezért kellene vmi megoldás. Még egy set top box? De a TV-nek mennie kellene így is, leírtam a típusát, abban van kódoló vagy dekódoló, sajnos én annyira nem értek hozzá. -
törölt tag
-
Janusz001
őstag
válasz kabelmania27 #70581 üzenetére
Kicsit megkésve válaszolok, de ma jött meg a hpf filter, természetesen semmi javulás. Kiiktatva a padlásról jövő kettős elosztót (egyik a kábel router, másik dtv ág, ide került a hpf filter) az alábbi értékek lettek:
Startup Procedure
Procedure Status Comment
Acquire Downstream Channel 546000000 Hz Locked
Connectivity State OK Operational
Boot State
Configuration File OK
Security Enabled BPI+Downstream Bonded Channels
Channel Lock Status Modulation Channel ID Frequency Power SNR Correctables Uncorrectables
1 QAM256 546000000 Hz 1.6 dBmV 44.6 dB 0 0
2 QAM256 554000000 Hz 1.0 dBmV 44.6 dB 0 0
3 QAM256 562000000 Hz 1.4 dBmV 44.6 dB 0 0
4 QAM256 570000000 Hz 0.9 dBmV 44.4 dB 0 0
5 QAM256 370000000 Hz 3.1 dBmV 46.4 dB 0 0
6 QAM256 378000000 Hz 3.1 dBmV 45.5 dB 0 0
7 QAM256 386000000 Hz 2.1 dBmV 45.2 dB 0 0
8 QAM256 394000000 Hz 2.8 dBmV 45.5 dB 0 0Total Correctables Total Uncorrectables
0 0Upstream Bonded Channels
Channel Lock Status US Channel Type Channel ID Symbol Rate Frequency Power
1 ATDMA 5120 Ksym/sec 40600000 Hz 46.5 dBmV
2 ATDMA 5120 Ksym/sec 34200000 Hz 46.5 dBmV
3 ATDMA 5120 Ksym/sec 47000000 Hz 46.5 dBmV
4 ATDMA 5120 Ksym/sec 53400000 Hz 46.5 dBmVUpstream ilyen volt előtte:
Upstream Bonded Channels
Channel Lock Status US Channel Type Channel ID Symbol Rate Frequency Power
1 ATDMA 5120 Ksym/sec 40600000 Hz 49.5 dBmV
2 ATDMA 5120 Ksym/sec 34200000 Hz 51.0 dBmV
3 ATDMA 5120 Ksym/sec 47000000 Hz 51.0 dBmV
4 ATDMA 5120 Ksym/sec 53400000 Hz 51.0 dBmVSzóval akkor mit is lehetne kezdeni ezzel, padlásra továbbra sem tudok egyelőre felmenni létra hiányában, gondolom a T -s szerelő megfelelő osztót rakott be, persze jobb lenne leellenőrizni.
Nekem a kiiktatott lenti 2 es osztó ilyen:
Viszont, most hogy megmozgattam a csatlakozókat, a T s kolléga által préselt cucc eléggé instabil, kicsit megmozgatva egyből elmegy a dtv, lehet ide megpróbálok feltenni egy újat.
[ Szerkesztve ]
-
RogerP
csendes tag
válasz Gubek-Einste #70767 üzenetére
Köszi, csak hangosan gondolkodom. Vállalati környezetben ez az ISP router, és... khm.. szeptikus vagyok egy kicsit.
-
kigyi_23
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kigyi_23 #70769 üzenetére
Attól még ki szoktuk resetelni a szolgáltatós eszközt, ugyanis az arra kötött eszközöket úgysem éred el a router mögül és fordítva, viszont az IPTV-nek és VoIP-nak bőven elég a gyári reset után bekerülő user/pw páros.
-
kigyi_23
addikt
válasz Garold #70768 üzenetére
Érdekes amit írsz. Nekem ma kötötték és be van írva az ONT-be is a PPPOE kapcsolódáshoz szükséges jelszó és most utána dugtam egy routert abba is, fel is csatlakozik. Nem kellett reset, sőt még állítani sem állítottam az ONT-n, hogy ne kapcsolódjon ő fel. 6ms-ről 5ms-re csökkent a ping is saját routerrel ez mondjuk érdekes volt. Publikus IP-t kapok és a FW-d is megy a saját routerrel rendesen.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Garold
senior tag
válasz RogerP #70766 üzenetére
Nyomj egy resetet a HG8245H-n (nem lehet a konfig felületen engedélyezni a pppoe passthrout, alapból engedélyezve van, de csak 1 pppoe kapcsolat lehet optikán egy user-el), köss rá egy saját routert amibe beállítod a pppoe kapcsolatot.
Így az ONT csak modem funkciókat lát el.Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
titán
-
RogerP
csendes tag
A NagyT-nél le lehet cserélni a HG8245H-t valami egyedire, vagy csak az ő saját routerükkel lehet sikeresen autentikálni és csatlakozni az Internetre?
-
Hp Canon
tag
-
kigyi_23
addikt
válasz Hp Canon #70763 üzenetére
Elvileg ők csak azt látják, hogy elcsatlakozik és 2 perc múlva vissza. Nem mondom, hogy nem lehet kimatekozni, hogy ez mitől van, de ennyire nem szokta utána nézni a dolognak. DSL-nél simán bejön a kábelmodem logolja a szakadást ott ez lehet probléma, ha ránéznek és nincs benne a logban.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Hp Canon
tag
válasz kabelmania27 #70675 üzenetére
Elküldtem a levelet, nem bírtam ki, a modem mentett képét is. a válasz:
"Köszönjük megkeresését.
Illetékes Kollégáink visszajelzése alapján vonala stabilan működik. Sem lassulást, sem szakadozást nem tapasztalunk.
Felhívjuk figyelmét, hogy Társaságunk a szolgáltatás zavartalan működését csak a modem és a számítógép közvetlen kábeles összeköttetése esetén tudja biztosítani.
Mivel Kollégánkkal folytatott beszélgetése alapján sebességmérés közben Ön sem tapasztal lassulásra utaló értéket, a gond vélhetően eszközeiben keresendő.
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a hibabejelentését követően, a helyszíni kiszállás során ennek gyanúja igazolódna be, Társaságunk nem tudja biztosítani az Ön részére a díjmentes kiszállást és javítást. Emiatt, kérjük, a hiba bejelentése előtt ellenőrizze a kapcsolatot direkt kábeles összeköttetéssel, több számítógéppel. Ha ezt követően is fennáll a hibajelenség, kérjük, annak részletes leírását küldje el részünkre válaszlevélként. Válaszában szükséges feltüntetnie, hogy elfogadja a fizetés köteles javítását lehetőségét saját eszköz meghibásodása esetén.
Közreműködő segítségét köszönjük."
Ennyit erről. úgy látszik ti nem értetek hozzá, és a kancsi szerelőm az etalon :-)
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz miku84 #70758 üzenetére
Szia!
Telekomot válaszd. A többiek alcégek, tehát nem saját hálózaton szolgáltatnak, így nehézkesebb az ügyintézés ha rosszul mennek a dolgok... Hiba, Externet, Telekom felé elakad, externet nem érti, Telekom nem tudja. csak röviden hogy miért így javasoltam
üdv, adika4444
-
titán
válasz havri1 #70757 üzenetére
xDSL esetén a user/pass pároshoz van kötve a beállítás így a reset után ha visszaírod a user/pass párost akkor semmilyen hátrányod nem lesz belőle.
A LAN beállítások között kellene lennie Pre-assigned DHCP IP Addresses, Address Reservation vagy valami hasonló néven.#70758) miku84
Szolgáltatók összehasonlítása és hasonló témák ITT[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
miku84
tag
Helló!
Budakeszire költözünk (rákóczi utca) és épp netet keresek (csak netet) 20, v. 30- asat. Melyiket érdemes választani?
Ahogy látom össz van 3:
T-home
Externet
PR-telekomKöszi!
-
havri1
félisten
Adott a Thome-os HGW, ami egy ZTE 931VII.
2 eszköz van a lanra kötve, egy pc, és egy hálózati mediaplayer.
Szenvedek pár hete a 2 eszköz közötti hálózati megosztással. Már újratelepítettem mindent, kábeleket cseréltem, semmi, nem látja a 2 eszköz egymást.
Most megnéztem a HGW infót, és ezt látom.
Normális, hogy a LAN2-3 (igazából mind a 4-re) (amibe be vannak dugva az eszközök), 192.168.1.254 ip-t ír? Még a MAC is ua.
A gép manuálisan x.x.x.100, a lejátszó pedig x.x.x.9 IP van megadva.
Másra már nem tudok tippelni, csak, hogy itt van valami gáz.[ Szerkesztve ]
havri
-
Janusz001
őstag
Amúgy van értelme ki be kapcsolgatni az stb -t? Mennyit fogyaszt így? Nálam állandóan megy.
-
Lehiñito
senior tag
válasz dptrsk #70748 üzenetére
A csatornaváltás megy nálam is a remottal , csak valamiért nem akar ki-be kapcsolni a tv-vel.
Ez lenne az egyik fontos funkció amiért megvettem ezt a csoda távot.
Nekem semmi üzenetet nem ír ki, pedig a hdmi1-es portra van csatlakoztatva a box.blg: én kérek elnézést. Akkor ezt minek nevezzem ezt a funkciót?
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a telekomos cisco stb tudja hdmi-n keresztül az arc funkciót?
Az lg tv és a magic remote párossal nem tudom működésre bírni, hogy egyszerre kapcsoljon be a tv meg az stb.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz icetheman #70737 üzenetére
Teljesen mindegy. Szemmel láthatóan nem packet loss van, hanem a gépen van valami ami fogja a netet.
Kalm!
El lehet kezdeni nézni mondjuk, ha Windows az erőforrás figyelőben nézni a hálózatot, hogy mi fogja, driver-t frissíteni a hálókártyának, esetleg régebbit kipróbálni. Vagy újrarántani a rendszert, ha belefér ez már csak a végső eset, ha nem találsz semmi más okot.Pörgeted egy fél órát mondjuk, majd nyomsz egy CTRL + C-t és meglátod, hogy mennyi volt a küldött csomag, mennyi volt az eldobott.
Egy pár napos statisztika (VDSL2, 50/15):
"193.239.149.210 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 517518, fogadott = 517423, elveszett = 95
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 19ms, maximum = 2389ms, átlag = 32ms
CTRL-C
^C"[ Szerkesztve ]
-
konz
csendes tag
válasz kabelmania27 #70693 üzenetére
Tegnap írtam hibajelentést, elvileg június 24-én volt valami központi hiba a városban, amit aznap ki is javítottak, de nekem megmaradtak a gyenge jelek. Az elmúlt órában egy kis net kimaradás után ebből ez lett. Most már minden sokkal jobb, remélem a ds nem fog kimenni a +10dBmV-os határból
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #65388800 #70731 üzenetére
Nem arról van szó, hogy a PPPoE nincs jól beállítva, hanem vagy a szoftverével van baj, vagy nincs benne normális QoS vagy egyáltalán nem működik, de ha router-t használsz, akkor írhatsz a router gondok topikba is. Mondtam ki kellene próbálni direktben a Telekom-os eszközzel is.
Másodlagos csatlakozás direkt van beállítva? Ha feleslegesen, akkor tiltsd le.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #65388800 #70729 üzenetére
És a routereden van beállítva a PPPoE hozzáférés? Ha igen, akkor valószínűleg a routered nincs megfelelően beállítva. Kösd ki az egészből a router-t és nézd meg router nélkül. (Ilyenkor a PPPoE adatokat az Entry-ben kell megadni.)
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Mostanában multi-s játékokknál állandóan be beszaggat. Idegesítően. Elkezdek játszani felmegy a ping 120-180 környékére majd visszaesik 25-30-ra. Gondol egyet majd megint felugrik és így b@szakodik velem. De böngészős játékoknál is. De csak mostanában csinálja.
Mióta VDSL lett azóta szívok. Eleinte jó volt aztán egyre szarabb.
Áprilisban:
Valamit állítanom kellene a HGW-ben vagy a routerben?
ja és ha egyik gépen nézek egy fullhd-s filmet a másik gépen nem lehet multizni. Korábban ilyen gond sem volt.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #78121280 #70714 üzenetére
Vannak otthoni kapcsolat pontok is, ami nagyon sok mindenkinek be van ragadva és online nem lehet őket elhasználni. Üzletben lehet levásárolni, ahogy írtad. Az a baj, hogy az előző rendszer(ek) hozadéka, hogy az otthoni és mobil szolgáltatások kapcsolat pontjait külön kezeli a rendszer.
-
kigyi_23
addikt
-
Zimi91
tag
Szerintem leginkább az van, hogy aki válaszolt vagy nem mondhat semmit, vagy nem tudja a dolgokat. Én írtam 3 hónappal a fejlesztés előtt levelet, azt kaptam nem lesz itt semmi a következő egy évben, rá 3 hónappal meg VDSL-esítve lett a város. Úgyhogy már nem is erőlködöm az ilyen információszerző mailekkel, mert csak a sablonszövegek jönnek vissza.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sajnos továbbra se lehet neten megrendelni a sat tv alapot. Így marad a telefon.
A művelet során hiba lépett fel.
-
Narris
csendes tag
válasz kabelmania27 #70710 üzenetére
Köszi. Esetleg tapasztalata van valakinek az EoC eszközzel, hogy mennyire stabil? Csak a Hd tv adást kellene továbbítania, a net meg van oldva.
-
törölt tag
válasz Fehercsoki #70715 üzenetére
Akkor passzolom. Üzletben betudod váltani a pontokat már ha van nekik a kiszemelt tokból. Legközelebb ilyen jellegű kérdés mehet a Telekom mobil szolgáltatások topikjába mert ez inkább oda való, ez itt a vezetékes szolgáltatásokkal foglalkozó topik.
-
törölt tag
válasz Fehercsoki #70712 üzenetére
Szia!
Jelentkezz be az online felületre Telekomos mobil hívószámmal vagy Telekom fiókkal utána tedd bele a kosárba a kiválasztott cuccot és utána látnod kellene a beváltás lehetőségét, nálam legalább is felkínálja.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Fehercsoki #70712 üzenetére
Szia!
Online vásárlásnál nem beválthatók a pontok.
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok!
Telekom hűségpontokat online vásárlás során hogyan lehet beváltani? Kerestem mindenhol ezt a lehetőséget, de sehol sem találom.(egy tokot szeretnék venni, de próbáltam pl. telefont a kosárba rakni és úgysem találtam ilyen lehetőséget, minden előfizetésem rendesen be van regisztrálva, ki is írja hogy mennyi hűségpontom van)
[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
-
berbatov2
senior tag
válasz DJ. Ru$y #70708 üzenetére
Koszi! Kozben kiprobaltam es maga lan1 port van meghalva. Gyorsan felhivtam a szakit aki volt, mert nem emlekeztem hogy csak a lan1 biztositja a netet vagy talan meg valamelyik masik is. Azt mondta, hogy a 4 bol barmelyikre dughatom. Furcsalltam mert mintha itt azt olvastam volna hogy 1 net 1 telelfon es 2 iptv igy jon ki a 4 csati. De radugtam lan4 re es szepen mukodik.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz berbatov2 #70707 üzenetére
Meg kell nézni a kötési sorrendet, de elvileg csak a külső szigetelés színe tér el a többitől, van kék, zöld, fekete, amilyet csak szeretnél. És igen, világítania kellene. Szóval nézd meg nyugodtan másik kábellal.
-
berbatov2
senior tag
Sziasztok!
Volt egy kis villam ma hajnalba, hazavagott eleg sok dolgot itthon. Foleg olyanokat amik tapegysegbol kapjak az aramot ( belteri egysegek, switch, nas stb.). Egyebkent a huawei hgw-t is elintezte, jott is a telekomos csoka es cserelte. Beszereztem egy tplink tl-sg1008d switchet gyorsan. Azt kerdeznem, hogy a hgw-bol jovo sarga csatis utp kabelt beledugom a switchbe, akkor annak is vilagitania kellene, mert nem gyullad ki a switchen a led. Arra gyanakszom hogy tonkre ment az a sarga utp kabel ami a regi switchet kototte ossze a regi hgw-vel. Amugy ez csak szinben kulonbozik a tobbitol? Vagy lehet masik utp kabellel probalkozni?Szerk!
A switchbol jon le a routerbe a kabel es ugye nem latom a deviceknel sem a routerem sem az asztali gepet.
[ Szerkesztve ]
-
Narris
csendes tag
Sziasztok,
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízhatóak a T-Homenál jelenleg kapható EoC eszközök?
Nálunk a lakásba 3 éve vezették be az optikai kábelt, és most szeretnénk több szobába set-top boxot. Sajnos UTP csatlakozó nincsen azon a falon, ahol a TV lenne, viszont koax van.
A bejárati ajtó felett megtalálta a villanyszerelő a dobozt, ahol egy koax kábel bejön a lakásba (ez feltételezem a régi szolgáltató bejövő pontja) és ez egy kis elosztóval van megosztva a 3 szobába.Emellett a doboz mellett van most a T-Home gateway tehát az lenne az egyszerű és naív elképzelésem, hogy a gatewaybe bedugok egy UTP kábelt, amit rácsatlakoztatok egy EoC eszközzel arra a koax-ra, aminek a másik vége az a csatlakozó, ahova a TV-t raknám.
Kérdésem az, hogy jó-e az elgondolásom? 12 éve épült a ház, van rá esély, hogy a koax hálózatot tudjuk használni ilyen célra (ha jól tudom, hogy 3-szor árnyékolt kell)? A villanyszerelő azt mondta, hogy kizárt, hogy át tudják húzni a koaxot UTP-re, falon kívül pedig nem szeretném a kábelezést megoldani.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
Nooeca
senior tag
válasz Intruder2k5 #70698 üzenetére
Azért emelt, pár éve még 10 mega volt a legkisebb csomag ez már azthiszem 30. Elsőnek azt mondták, hogy igényelni kell az emelést, aztán az lett, hogy inkább mindenkinek arányosan "megemelték" a sávszélt, mert már nem bírták a UPC-s dolgozok a terhelést az igényekkel kapcsolatosan.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
Én nem rég kérdeztem tőlük mailban. Nem csak, hogy lesznek e új csomagok, de esetleges fejlesztésekről tudnak e valamit a környékünkön. (Mert enélkül nálam már 30 megabitfeletti internet elérésre nincs lehetőség)
A válasz valami ilyesmi volt, hogy igyekszenek az előfizetők igényit szemelőtt tartani, de a pénzügyi, gazdasági lehetőségek nekik is határtszabnak, sajnos fejlesztésről nem tudnak, de amint lesz, majd értesülök róla. Reklámozták még mobilinternet lehetőségeiket.
Ebből úgy érzem messze van még a messze.ⓑⓣⓩ
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest