-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarus911
aktív tag
Köszönöm a segítséget.. Most ott tartok hogy újra kihívtam őket, és kicseréltetem a modemet..
Az érdekes hogy a feltöltés az megy fixen 5 mbittel..A másik probléma hogy ők mindig a saját eszközükig mérnek..Másért nem vállalnak garanciát..
A másik hogy ketten jöttek, de nem volt a kocsiban a másik személy, mikor bent volt a szerelő.. Viszont ez a magas prioritási csomag érdekes..Igaz nem tudom hogy pontosan hogy lehet azt megcsinálni..
Az fix, hogy szar.. És szerintem is a túlterheltség miatt, ami etikátlan..
Ha nem tudják szolgáltatni a sebességet, akkor minek fizetek annyit.
Ha nem akarnak cserélni modemet, megmondom nekik hogy jöjjenek ki mérni vasárnap este, vagy 6-8 óra között..Valahogy utána kéne járni, mert tudom hogy valami simlisség van a dologban.
Még azzal is próbálkoztak hogy idézem "Fontos magának ez a méregetés? Úgy sem használja ki a 30 megabitet, a letöltött adatai alapján".. Elég állatok, és köcsögök
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest