- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Videó stream letöltése
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Autodesk - Revit
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz
csemberlen #4089 üzenetére
Ja,hogy nem e-mailben jött a válasz!
Akkor a póstást kell várnom. -
jegenye77
addikt
válasz
csemberlen #4087 üzenetére
Hova írtál nekik?
Mert az én e-mail-emre nem jött válasz. -
jegenye77
addikt
Ééééééés!Letelt a 72 óra a hibabejelentéstől.
Se telefon, se e-mail, se sms.
Akkor most mit kellene csinálni?4x is hívjam fel őket,hogy hajlandó lenne valaki megnézni a problémámat?
Még szerencse,hogy nincs mér suli!Mert akkor egy picit még idegesebb lennék,hogy nincs net. -
jegenye77
addikt
Csak annyit,hogy a szombat de-i bejelentésemre még ma se reagáltak.
Pedig vasárnap és ma is rájuk szóltam ill. jelentettem a hibát.
Most már nem idegesítem magam mert gondolom felesleges.72h mondtam amúgy is.Az meg holnap de jár le. -
jegenye77
addikt
Most meg 2 napja 10 percenként megszakad a kapcsoltat kb 5 percre.
Nagyon tele van a t@k@m ezzel a T-szutyokkal.
És ez rajta lesz a számlámon,hogy 2 vagy 3 napig nincs se tv se internet?
Gondolom nem.Csak az,hogy fizessek majd négyezret mert elmaradtam egy számlával.
-
jegenye77
addikt
válasz
vtechun #4003 üzenetére
Megkérdeztem,nem is elérhető nálam a kábeles digi.
De akkor,hogy kaptam a T-nél egyedi kedvezményt?
Haver bement és mondta,hogy Ő is ilyet szeretne mint nekem,de azt mondták csak drágábban tudják adni.Kérdezi miért?Erre azt kapta válaszul,hogy ahol Én lakom ott van más szolgáltató,ahol Ő ott meg nincs konkurencia. -
jegenye77
addikt
válasz
Luissimo #4001 üzenetére
Elhiheted nekem,hogy 1 hónappal maradtam el.És nem az aktuálissal hanem egy előzővel.
És nem vagyok visszaeső mert nem volt még ilyen nálam,mint mondtam 8 év alatt.
Jövőhéten megyek be és reklamálok kicsit.Meg megkérdezem mennyiért tudok most kiszállni innen.
Van lehetőségem áttérni a digire. -
jegenye77
addikt
válasz
csemberlen #3996 üzenetére
Volt olyan,hogy kaptam 2db 900Ft-os csekket!Mire?
Megkérdeztem,de ezt se tudják megmondani.Akkor mit tudnak?Hóba lyukat pisálni?
Azt mondja az biztos telefon számla.Ja!Még soha nem volt rákötve vezetékes telefon.
Megkérdezem,hogy mennyit kell fizetnem ha hűségidő közben ki akarok lépni,és tipli innen. -
jegenye77
addikt
válasz
vtechun #3994 üzenetére
Bementem ma és tényleg számla elmaradás volt.
Egyébként nem tudom,hogy hogy maradt el mert eddig nem volt ilyen velem.
Ami felb@szott megint,hogy 3700 vagy 3900 amiért visszakapcsolják!
8 éve folyamatosan vagyok előfizetőjük és soha nem maradtam el számlával.Most az egyszer,de most se az aktuális hanem az előző havi maradt ki valahogy.Ok!Lehet tényleg Én szúrtam el de akkor is.Majdnem 4000-et lehúznak rólam mert 8 év alatt egyszer elmaradtam a számlával???
Gusztustalan és felháborító! -
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
2x 7 perces várakozás után hajlandóak voltak felvenni a kib@szott telefont.Mikor is közölték,hogy nem tudnak felvilágosítást adni,mert nem tudom az 5 jegyű jelszót.
/elfelejtettem/
MT azonosító,anyja neve,születési adatok,lakcím,telszám alapján nem lehet?Ekkora egy gané társaságot még nem láttam.
Mint mikor megvettem ezt a lakást és át akartuk íratni a nevemre a t-fost.Szegeden az egyik irodában azt mondták,hogy nem lehet csak ha az előző tulaj is jelen van.A lánya volt ott egy meghatalmazással de a ku..a nem írta át nekünk.Átmegyünk a másik irodájukba és ott meg azt mondták,hogy természetesen így át lehet írni a nevemre.
Szánalmas az egész.Lejár a hűségidőm és tipli innen.Jöhetnek nekem bármiféle ajánlattal. -
jegenye77
addikt
Másnál is eltűnt az MTV meg a Discovery?Vagy csak nálam van valami hiba megint?
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Mostanában elég gyakran jön elő az a hiba,hogy bekapcsolom a box-ot és csak fekete képernyő van a tv-n.Alul megjelenik a csatorna neve meg a műsor címe,de kép az nincs.
Ha olyan csatornára kapcsolok ami nincs előfizetve akkor ott bejön az a kékes háttér meg,hogy érdeklődjön a szolgáltatónál,de ha pl. az RTL-re akkor semmi.
Mi lehet a baj? -
jegenye77
addikt
T-Home IPTV-hez kaptam egy Cisco set top box-ot.
Az lenne a kérdésem hogy ez a készülék másnál is iszonyat melegszik?
Nekem a tv-s szekrény alatti fiókba ruhák vannak és ott vettem észre mikor megfogtam a ruhát,hogy még az is meleg.
Utána megfogtam a készülék alját és majdnem sütött olyan meleg volt.
A képen látszódik is a készülék. -
jegenye77
addikt
válasz
SANKADI #3703 üzenetére
Nemsokára utazik a sárkány és akkor kipróbálom.
Nálam is működik most minden rendben csak a Fifa 10-et akartam neten játszani de valamiért állandóan EXE hibával kilép mikor már csatlakozott a szerverhez és kezdődne a játék.Ezért akartam kikapcsolni a tűzfalat a modemben mert hátha az kavar be. -
jegenye77
addikt
válasz
SANKADI #3699 üzenetére
Nem mertem resetelni mert az asszony készül a vizsgákra és ha nem tudom megnyitni utána se a kezelőfelületet akkor a netezés is akadozik.Neki meg non stop kell a net.
Ugyanis visszaáll elvileg az alapra a modem ahogy kihozták.Nekem meg ott a tűzfal miatt akadozott a net,sőt volt hogy meg se nyitott oldalakat.
Már egy szerelőt is kérdeztem a napokban hogy mi lehet de Ő is azt javasolta reseteljem.
Lehet ráveszem magam estére csak ha nem jön be akkor szívok.
Esetleg ha túl vagy rajta akkor írhatnál hogy mi lett! -
jegenye77
addikt
válasz
Dark Archon #3639 üzenetére
Megnéztem ez az: 192.168.0.1 de nem nyitja meg.
-
jegenye77
addikt
válasz
Dark Archon #3639 üzenetére
Most nem annál a gépnél vagyok de majd megnézem.
A tűzfalát akarom kikapcsolni mert egy multis játék /fifa 10/ nem megy és arra gondoltam hogy az miatt.EXE hibával leáll ha online próbálok játszani.
Igaz más mint a COD meg megy tehát lehet nem az zavar be de egy próbát azért megér. -
jegenye77
addikt
Ha beírom a 192.168.0.1, miért nem tudja az oldalt megnyitni?
-
jegenye77
addikt
Ugyan úgy akadozik a net.Van mikor tökéletes pár percig de utána nem lehet megnyitni egy oldalt se,vagy fél perc mire sikerül.
-
jegenye77
addikt
válasz
vtechun #3510 üzenetére
Azt és jó is lett.
Tegnap néztem a TV2-n az Üvegtigrist és csak lestem hogy milyen minőségű volt a kép.
Régi képcsöves tv+sima kábeltv után most a FullHD Led Tv+IPTV azért nem semmi javulást hozott.Még a Barátok Közt-öt is élvezettel néztem.
Nagyon szép képe van így a rendszernek.
Viszont a netem azóta csúnyán akadozik.Remélem nem marad így. -
jegenye77
addikt
Na 2-re végeztek is.
Viszont,hdmi csatit persze nem adtak hozzá.Azt mondták az nem tartozék.Ezért rca vagy hogy hívják amivel összekötötték.Gyors elszaladtam egy 1,5m-es hdmi-ért és át is dugtam arra.És ekkor jött a probléma.A kép összeugrott olyan 4:3-as arányra.Gondoltam elállítódott.Ezért utánanéztem de 16:9-be van.
A képernyő két oldalán függőlegesen van a fekete csík.Akkora mintha 4:3-ba lenne.
Mi lehet a baj?
A box-on is néztem de ott is 16:9 es képformátumba van.
Valamit még át kell állítani? -
jegenye77
addikt
A de-i bekötésről annyit hogy 9-12 beszéltem meg a szerelőkkel.Ami nem kis időtartalom hogy idetaláljanak.Mondom belefér egy fél nap szabi ám legyen.
Sajnos ez sem elég mert még mindig nem jelentkeztek és elmúlt 12.Legalább rámcsörögne a majom hogy késni fog én ne várjak mint egy birka!Persze Én nem tudom visszahívni mert letiltja a számát.Gondolom nem véletlen.
-
jegenye77
addikt
Na jelentkezett a szerelő.Holnap de. jön bekötni az Iptv-t.
-
jegenye77
addikt
Nem nagyon kapkodnak t-home-nál.Már 2és fél hete aláírtam a szerződést IP-tv -re de még nem jelentkeztek hogy hoznák a boxot.
-
jegenye77
addikt
T-home nál az iptv-s előfizetésnél a setop-box hoz milyen kábelt adnak.Egy led tv-vel kötném össze és mi lenne a legcélszerűbb?HDMI kábellel?Van egyáltalán a setop-box-on HDMI kimenet?
-
jegenye77
addikt
25 megás netnél mennyi a max le ill fel föltöltési sebesség?
-
jegenye77
addikt
válasz
vtechun #3444 üzenetére
Tudom nem ez a topic a megfelelő de megkérdezem tőled is hogy jó választás-e valamelyik tv?Minél több vélemény annál többet tanulok belőle.
samsungLE32C530
PHILIPS32PFL5405H -
jegenye77
addikt
T-home nál ha sima analóg kábeltévéről IPTV-re váltok /25megás nettel/az a kép minőségében is hoz javulást?És ha igen akkor mitől lesz szebb a kép?
Aktív témák
- Itt a friss Moto G Stylus
- Tippmix
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- Steam Deck 1 TB OLED
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Konzolok és kiegészítők vásárlása és bérlése
- Eladó iPhone 16 Pro Black Titanium 256GB + Apple Watch Ultra2 Esim + Airpods Pro2 + Ajándék!!!
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- XBOX Game Pass 3 hónapos előfizetés
- Keresek Alaplapot,Processzort!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest