Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon hulla vagyok! Vagyis kevésbé hulla mint ha akkor keltünk volna amikor csörögnie kellett volna az órának. Édes elfelejtette beállítani csörgőre és egy órácskával bealudtunk. Persze a biológiai órám 4-kor ébresztett és ez így volt tökéletes. Kellett már az a plusz 1 óra alvás. Most éledezem.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Elmentünk Pestre és dolgozgattunk. Persze megint elég későn értem haza. A híradó már ment. A kukim kivan hogy napok óta nem láttam már híradót. Ennyi történt velem.
    Ami sokkal fontosabb hogy cuncikán és édesen is kitört az egymás hiánya ezért felhívtam édest és rábeszéltem menjen el cunciért az oviba és hozza el ebéd után. Mielőtt elment dolgozni volt pár közös órácskájuk. Cuncika leírhatatlanul boldog volt! Annyira jó volt hallani ahogy mesélt. Kapott egy új ruhácskát is mert már mindent kinőtt. Na ettől aztán teljesen padlót fogott! Igazi csajszi! Imádja a rucikat és az öltözködést. A szekrényébe nem lehet rendet tenni mert tutira bezárkózik utána és kipakol vagy öltözködik.
    Mást most nem írok. Még talán annyit hogy kértem kölcsön egy Nv. kártyát dedikált PhisX-nek azt kipróbálom hétvégén. Érdekel hogy a metroban számít e. Ha igen akkor veszek egyet. Persze édes most tudta meg. ;]
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák