- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
válasz robick5 #8326 üzenetére
Venni nem akarok koszi.
De mar mindegy is,mar suttetem a hasam.:-)
Amugy laptop sosem mozdul ki lakasbol,ezert sem vettem idaig.Igy nem hoztam el,telorol irok.
De mire visszamegyek,valaki szerezhetne egy olcso routert wifiset,a kiado alberletembe.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
net84
őstag
válasz robick5 #8462 üzenetére
Hello!
Nagy valószínüséggel tudok segíteni kijelző ügyben. Ha jól azonosítottam be a típust, ebben egy 15,4"-os 1280x800-as LCD panel van. Normál katódcsöves háttérvilágítással. Már csak a csatlakozó típusa és kiosztása a kérdés.
Egy teszt nem kerül semmibe. Tól-ig árat tudok adni így is, ha érdekel...keress privátban vagy mail-ben...Read only...
-
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8553 üzenetére
Szia!
13mm. Kicsit rozsdás.
Suzuki swift 1.0 leömlő alatti rugós csavart kellene kitekerni, ami összetartja a leömlőt a katalizátorhoz vezető csővel. Eléggé gyógyult.Így néz ki a csavar maga és a rugó rá. A kettő együtt egy leszerelt rendszeren: klikk
Azokat kellene kicsavarni, csak annyi nehezítéssel, hogy bent vannak a motortérben. Alulról végül is hozzá lehet férni, van hely, ha van toldó, vagy valami átalakító (dugókulccsal is csak így ment ... vagyis próbáltam )
Van ilyen kulcsod? Tudnál esetleg segíteni ?
[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8556 üzenetére
Szia!
Csavarlazító már egy fél flakon ráment. Alulról, oldalról szemből mindenhonnan ahonnan hozzá tudtam félni nyomtam neki.
Nemrég beszéltem egy ismerősömmel, gázlámpát ajánlotta ő is, de olyat is honnan szerezzek ? (Szerelővel is beszéltem, azt mondta majd ő megcsinálja ... persze 8ezerért, inkább tökölök még vele egy kicsit )mefistofeles: Próbáltam már. Kissé nehezen, de hozzá lehet férni, ütögettem párszor, potyog is rendesen a rozsda róla.
Dugókulcsom 13-mas toldása eltört az erőlködésbe, most vennem kell újat. Villáskul még talán jó ötlet, valami csövet kerítek hozzá.
Amúgy ez a gázlámpa melegítés dolog, nem lehet helyettesíteni azzal, hogy járatom egy 10 percig az autót ? Ilyenkor is felmelegszik. Vagy az nem ugyan az?
Üdv: Dave
-
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8559 üzenetére
Talán megéri, gondolom a szavatossága nem romlik meg egyről a kettőre.
Tegyük fel veszek egyet.
Hogy ajánlatos nekilátni? Először csavarlazító, aztán kis várás, kalapáccsal kopogtatás, megint egy kis lazító, kis szünet és jöhet a gázlámpa? Meddig pirítsam, hogy nekiállhassak letekerni?
Amúgy gázlámpa alatt ezt kell érteni (vagy ehhez hasonlót) ugye?
Mert igazából a főzőcskézéshez használatost is így hívják...Még egy kérdés: Magát a lángot teljesen ráirányítsam, el is érje a csavart, vagy csak a közelében legyen a csavarnak?
-
Reaper04
aktív tag
válasz robick5 #8579 üzenetére
Még mindig ott tartok, hogy megveszem magam és megoldom. Csak ettől a begyulladás dologtól tartok, de van kút a kertben, bent meg egy nagy teljesítményű szivattyú...
De azért bepánikolnék ha lángra kapnaÉn is szerelgettem már pár dolgot. Büszke vagyok pl. a központi zár beszerelésére. Nem volt egyszerű menet, de elsőre sikerül és azóta is működik
Ygg: Hát eléggé necces a srác. Már csinált magának co patronnal működő ágyút, meg robbantott már kismillió anyagból ,kismillió anyagot/dolgot, csinált valami napalmhoz hasonló eléggé gyúlékony és hosszú ideig égő valamit ... meg még sok őrültséget ... pedig csak 16 éves
Ha a kezébe kerülne egy ilyen ... pff -
belaazallat
addikt
válasz robick5 #8874 üzenetére
Hali!
Van egy 6800GT(PCI-E) sérülésnek nincs nyoma, nem indul vele a gép.
Van egy 7300GT(PCI-E) elpukkant rajta két kondi, hűtője csapágyas."Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
robick5
tag
válasz robick5 #8998 üzenetére
Holnap délelött megyek Szombathelyre,ha valamelyik érdekel írjatok !
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
krups8
tag
válasz robick5 #9405 üzenetére
Az a baj megállt a gép, nem megy Biosig se, nem sípol, de nem a vinyó a baja. Szerintem az alaplap, mert ram nem és újra is indulgatott, fagyogatott. Igaz nem ejtem ki, hogy proci, de szabadulnék erről a konkrét platformról és akkor már nem 478-ra. De kösz! 478 és Celeron ez a cucc is.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz robick5 #9396 üzenetére
Konkrétan ilyen fizikai kialakítású nincs. Sok esetben szoktunk játszani az aljzattal, ha a tüske és a befogadó kör méret és pozíció stimmel, hogy egy hasonlatosan rakunk a helyére, aminek a forrpontjai nagyjából stimmelnek.
Rendelni tudnák újat, hasonló árban mint a link...Read only...
-
net84
őstag
válasz robick5 #9438 üzenetére
egy kis munka, néha ideggörcs, de nem kell hetekig futkosni az alkatrész után és nem kell nagy összegeket kifizetni sem...néha azért van kivét
Iomega - részben igazat is adok neked. A #9435 és #9436-ot nem lehetett volna összevonni és nem is állt szándékomban. A #9437 bekerülhetett volna, ha nem lustultam volna - de jogos...
fesii - boltot, szervizt nem reklámozok, hacsak nem az én* "üzletem". Ha nagyon érdekel keress vissza ebben a topicban, biztos, hogy beszéltünk róla (ha máskor nem tavaly ) Maradjunk annyiban, hogy van ilyen hely Szombathelyen (talán nem is egy, de kiki beszéljen a maga nevében).
Igaz az is, hogy adott helyen éppen hogyan állnak a dologhoz, az attól is függ, hogy hogyan kezded. Ha alapba lekezelő a nyitás részedről, nulla a bizalom, elkönyvelted előre, hogy úgyis hülyék és ezt nem nyeled le elég mélyre, akkor esélyed sincs - természetesen gondolhatod róluk ezt is, de ha ezt a tudtukra is adod, akkor mit vársz?Még egy gondolat a rendszergazdákról (tisztelet a kivételnek). Aki nem volt az IT kereskedelem, szolgáltató ipar vagy a r.gazda oldalon, az felmérni sem tudja, hogy hány olyan rendszergarázdálkodó van, akinek a szakmai hozzáértése erősen a nulla irányába húz (az, hogy mennyire naprakészek, azt meg sem említem). De ennek ellenére úgy viselkednek, mintha ők sz*****k volna a spanyol viaszt.
Akit érdekel: mazsolázgasson - nem egy rendszergazdás sztorit fog találni* - saját tulajdonú vagy nekem hoz bizniszt... (csak a kötöszködések elkerülése végett )
Döglött noti akkukat keresek továbbra is - elsősorban olyat, amit nem kíséreltek meg szétbontani, nem szivárog belőle még semmi.
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
belaazallat
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest