- Spotify
- Google Chrome
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totya694 #45771 üzenetére
Anyum kolléganője jogász volt és ő mondta, hogy szívesen megcsinálják baráti áron a cégalapítást, majd neki nem volt ideje erre és átpasszolta a férjének. Közben még válás is lett a történetben és a férje kb a piaci ár dupláját számolta fel. Nagyon mit tenni már nem tudtam, mert utolsó pillanatban jelentette be az árat amikor már minden készen volt minden papír és illeték meg volt fizetve ... Szóval megszívtam rendesen... Amúgy ez a kedves jogász úr jelenleg Szegeden praktizál ... amúgy nagyon gerinctelen pofa (kb elérhetetlen...) Az ár miatta a kamarára mutatott, hogy ő szabja meg az árakat, majd jött azzal, hogy lehet olcsóbb is de a különbözetet számla nélkül kéne odaadni neki ...
Szóval az okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátján sem ... én a kettő között vagyok a sajátomon
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Akciókamerák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Spotify
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest