Hirdetés
- Windows 11
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- Router gondok
- Nem mond le Kínáról az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz jukiokin #68101 üzenetére
Nálam is ez van(szintén 220+),2 db torrent van benne és 1,1 gigát vesz el a ram-ból,cpu szinte semmi.(még csak tesztelem ezért van 2 torrent benne)
Ha megállítom a torrenteket akkor is 700 megát fogyaszt.
Lehet maradok a DS-nél,ha nem lesz megoldás a memóriára..Most kikapcsoltam a konténert és vissza,most 50 megán áll a 2 torrent indítása után,kíváncsi vagyok fel megy-e megint..
Nekem a linuxserver/qbittorrent van fent...
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz jukiokin #68118 üzenetére
Úgy rémlik ez alapján tettem fel.
Úgy látom, már nem élnek a linkek.[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
-
-
tobias40
veterán
válasz jukiokin #68207 üzenetére
Köszi de visszaraktam a dockerest,ésmost az megy,nem variálok.
Elbírja a NAS-legalább tesztelem hogy hogyan dolgozik dockerben és majd eldöntöm hogy marad-e vagy mást használok..Azt tudja vki hogyan tudom "átadni" legegyszerűbben a DS-ből a qbitba a torrenteket hogy abból fusson minden ami most a DS-ből megy?Felesleges 2 klienst használni...
-
tobias40
veterán
válasz jukiokin #68209 üzenetére
Nekem ugyan az a letöltési mappa van beállítva mindkettőre.A torrent filek viszont nincsennek meg mert a chrome beépített pluginjával szoktam letölteni..
Vagy a DS eltárolja ezeket valahova a NAS-on?Mert onnan belehetne tallózni egyszerűen..
Akkor most minden torrenthez töltsem le külön külön a torrent filket az oldalról?
Faxa lesz..[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz jukiokin #68117 üzenetére
Most 120 torrent van a dockeres qbittorrentbe és a 4,7 GB fogyaszt a RAM-ból!
Nem lehet ezt visszafogni ,vagy ez így jó és kész?
6 GB van a NAS-ban és lassan így elfogy és így lassul a NAS-om kezelhetősége is..Másnak is így van ha a NAS-on dockerben használja a qbittorrentet?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jukiokin #68272 üzenetére
Ez a parancs elvileg megmondja mi a mostani limit (root-ként persze):
dmesg|grep -i "file-max"
Ezzel pedig tudod feljebb állítani
sysctl -w fs.file-max=25000
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
zsamiatt
őstag
válasz jukiokin #69489 üzenetére
valami nagyon gáz van a frissítéssel. Csak, hogy ne szívjon vele más is aki használja a NUT-t. Ki kell törölni a hozzáférési IP címeket és újra felvenni. Hiába volt beírva IP csak a local-t engedte bejelentkezni. Kitöröl, alkalmaz majd vissza ír és megy. Most még a naptár hozzáférését próbálom megoldani mert az eddig jól működő caldav szintén nem működik megfelelően.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
-
addikt
válasz jukiokin #82638 üzenetére
"Ha nincs más lehetőségem, akkor marad az, hogy HDD-t kiveszem a NAS-ból,
csinálok egy mentést egy HDD mentő programmal (Acronis, Aomei backupper, stb...).
felteszem a DSM7-et, ha jó, marad, ha nem, visszaírom az imageból a HDD-t."Ez nem lesz elég, az alaplapi flash-t is frissíti és utána nagy nehezen lehet csak downgradelni (kell még egy üres lemez).
De mondjuk nincs nagyobb gond a 7-es verzióval egyébként se, nyugodtan upgradeld szerintem. A qbittorrent-re majd válaszolnak itt, ha Dockerben lenne akkor nem lenne gond vele.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Witcher topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Elite: Dangerous
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...