Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz gyuri81 #72265 üzenetére
Akkor ez esetben a seek zaj lesz. Azzal ott helyben olyan sok mindent nem lehet kezdeni. Ez esetben javaslom ne a dolgozószobába rakd, hanem spájzba/tárolóhelyiségbe ilyesmi helyre - nem feltétlenül kell egy NAS -nak emberek között lennie ...
@urban racer, #72267
Igen, nem rossz. Még korábban írtam, hogy nálam soha nem volt egy pillanat erejéig sem torrent NAS -on/routeren/háziszerveren vagy ilyesmin. PC -n némi "kocatorrent" és ráadásul aránylag friss account -al (egy éves) Úgyhogy ezért sincsenek nálam "impresszív" számok ...
Ahogy írtam inkább a "pszichológiájára" lettem volna kíváncsi az "olyan 5700 db torrent a NAS -on" jellegű felhasználásnak. Amit kiolvasok a hsz -edből, hogy pl. lehet a helyezés/feltöltött adatmennyiség ilyesmi is ...
-
WaterWave
veterán
válasz gyuri81 #72265 üzenetére
Nem akarlak megbántani tényleg, én is háklis vagyok a hangokra de nekem 3 méterre van a fejemtől a 718+-as nas és vígan elalszom...
Nem akarom mondani, hogyha van egy jó párkapcsolatod és egy kiegyensúlyozott munkahelyed akkor örülsz ha luk van a sheggeden és alszol mint a bunda mert azzal megbántanálak, de hidd el vannak ennél súlyosabban zavaró hanghatások az életben.Ha nagyon zavar vagy az asszony nem tud aludni, akkor vegyél ikeában egy kisebb szekrényt és rakd bele vagy hosszabb kábellel rakd ki a konyhába a spejzbe, esetleg garázsba, vagy a lépcsőházba, vagy áshatsz egy gödröt is és belerakod...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Apple asztali gépek
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest