Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengri
senior tag
#90508 Borisz76:
Köszönöm a választ!
#90509 AiRLAC:
Köszönöm a választ!
"Működni fog. De hangban lehet lesz különbség, ha ez számíthat."
Sajnos ez együtt jár azzal, hogy már nem 5400 fordulaton fog pörögni a merevlemez hanem 7200-on.
A kibocsájtott hanggal kapcsolatban is nézelődtem a fórumokon és találtam egy két videót is ahol tesztelik a merevlemezek zajkibocsátását is.
Synology DS920+ NAS - Noise Tests
illetve:
Seagate Ironwolf Pro HDD Noise Level Test
WD Red Pro HDD Noise Level Test
NT-s verzióból csak 20TB-os videot találtam:
Seagate Ironwolf Pro 20TB NT Drives
Soundcheck: WD RedPro WD161KFGX (16 TB)
Sajnos soundcheck oldalon NT-s Ironwolf Pro-t csak 22 TB-ost találtam:
Soundcheck: Seagate IronWolf Pro (ST20000NT001)
The Best NAS Drives of 2020 - 8 TB & 14 TB Roundup (WD Red, Red Pro, Seagate Ironwolf, Toshiba N300)
A WD Gold sorozatról azt mondják, hogy nagyon hangos és kerüljem, de a Seagate EXOS-ról sem mondanak jókat ha "hangosságról" van szó. Több helyen írják hogy a Toshiba merevlemezek hosszútávon nem a legjobb választások. Emiatt én vagy WD RED PRO-t vagy Seagate Ironwolf Pro-t vennék. De a WD RED PRO jóval drágább és a Seagate Ironwolf-al eddig nem volt gondom ezért is vásárolnék ismét a Seagate-től.
Vagy tudtok ajánlani 16 TB-os csendes HDD-ket amik árban sem rosszak és megbízhatóan dolgoznak a Synology NAS-ban?
Amúgy ha a magas fordulatszám által okozott vibráció miatt lenne hangosabb a HDD akkor ez a video segítséget nyújthat:
Synology DiskStation Vibration Noise"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- SkyShowtime
- Microsoft Outlook topic
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- ZIDOO médialejátszók
- Apple TV+
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.