Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

válasz Dragon27 #85600 üzenetére

Hi, már kaptál választ, de csak 1-2 aróbb kérdés/infó alapján dönts.

Mire használsz egy NAS-t mitn átlag user és mennyire akadod a jövőben bővíteni.

DS223 Realtek chippel szerelt, alap feladatok 1080p-s lejátszásig nem rossz.
    DS723+ már az új AMD chpippel szerelt, ami elég jól optimalizált és baromi gyors, viszont csak 2 lemezes, tehát ha egyből kimaxolod a lemezek számát nehéz lesz HDD-t cserélni.
    DS423+ egy átcimképett DS920-as, mert kb megegyezik az SoC, viszont bővíthetőségben én errefele mennék ha mondjuk Torrent, filmezel, családi fotók, backup, stb-re használod.

Én személy szerint DS923+ vs DS423+ között vaciláltam, de DS423+ lett filmezés (transzkódig miatt). Itt ha egy jobb 4k-s anyagom van a NAS-on akkor mondjuk tudom rendesen nézni , hogy 1080p-re visszakonvertál.

Én Backup, torrent, filmezés, Photos, sok docker konténer amit használok és DS423+-t vettem 3 db WD Purple 6TB-os HDD-vel SHr kötetben, 1 üres slotba egy gyors SSD-t (Samsung PM883), amire a programokat, docker kontonereket telepítettem.
    Ram slot ebben 1 db van, amibe 16GB-ot vettem, igaz gyáro oldalon csak 6GB-ot írnak, hogy támogat, de 16-ig simán megeszi :DDD

....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...

Új hozzászólás Aktív témák