-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Essejó #59033 üzenetére
Megértettem, hogy nem opció egy manuális áramtalanítóval való "kikapcsolás", és így utólag elolvasva az indokokat, még logikus is. Ötlet ejtve. De mentségemre legyen mondva, én csak kérdeztem, azaz informálódni próbáltam ennek kapcsán, ergo még véletlenül sem kell a tudatlanságomból fakadó kérdést tanácsadásnak értelmezni. Azt, hogy ezt tizen már leírták korábban, az annak információ, aki mind az 50e beírást olvasta, én sajnos nem. De mindegy, a lényeg, hogy a WiFi Smart Power Plug nas kapcsán nem pálya. Köszi a választ, még ha egy kicsit nyers is volt.
AiRLAC és dkess Nektek is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest