-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni, 2 éve használok egy DS213 J NAS-t, viszont néha nekem már lassú. Főként ha szolgáltatások leállítása újraindítása, frissítése van, sokat pörög a CPU 100% közelébe, hosszúnak tűnnek az újraindítási folyamatok is. A kezdeti szinte csak torrentezésről mára kinőtte magát a használati kör (FTP, távoli bejelentkezések, Photo Station, fájlok letöltése, áttöltése, stb.) és néha elég lassúcska szegény.
A Deluge-t a Transmission helyett fel sem mertem tenni.
Gondoltam lecserélem egy újabb típusra. A 216 J és a sima 216 között vacilláltam, ugyanaz a processzor, 512MB RAM, a 216-ban a CPU 1.0 GHz helyett 1.3 GHz-en ketyeg, kb. ekkora a sebesség többlete, de nem csak 30%-al drágább (igaz több felhasználó és társai, de arra nincs szükségem.)
Viszont ebben az árkategóriában már lenne QNAP TS-251 is, ami Celeron processzoros, alapból 1GB RAM. Itt viszont nem ismerem a szolgáltatásokat, mennyire használhatóak.Kinek mi a véleménye mit érdemes?
Köszönöm!
Zoli.[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen házat vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- További aktív témák...
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Lenovo Thinkpad T460S, 14" FHD, i5-6300U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10/11, 27% áfás számla, 1