-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
vasim.ragat #276616 üzenetére
Köszi, ez dulva. Annyi jó motyó lenne kintről...
-
-
baal-amiga
senior tag
Debebauhausosodtunk. Sternglas ár-értek arányban (quartz) szerintem nem rossz, az auto a 8-as miyotával, (s az ebből adódó vastagsággal) már kérdéses. Nekem a Tangente, Antea KS és a Max Bill örök kedvenc.
Múlt héten sikerült lőni árverésen. Nagyon pici, még a pálcika csuklómon is fura volt elsőre, de nagyon kényelmes, mintha rajtam sem lenne. Az új árak irreálisan magasak; emlékszem, 2000-es években egy Armbanduhren magazin reklámban az Antea KS 360 euro volt, kb. fele a Tangentének. -
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #274348 üzenetére
Köszi
-
baal-amiga
senior tag
Addig nézegettem a Militado kronóját, s pihentettem hónapokig a kosaramban, hogy lassan inkább az SM mecha kronója felé kezdtem kacsingatni.
Az meg már annyira drága volt önmagához képest, hogy léptem egy ilyet. Nos, doboz, számla. Kis cuki 39mm.
-
baal-amiga
senior tag
Volt már valakinek problémája ch24 vásárlással?
Skx013-mal eléggé befürödtem. A werk kopott, koszos, el sem indul, a korona menete ki van kopva, nem kap rá a tokcsőre. Ez eléggé nem az, ami a leírásban szerepelt. Tudok valamit tenni, vagy beszo? -
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #273899 üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Anno megvártam, míg elfogy 😀
-
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #273896 üzenetére
Csak a ch24-en látok. Én a kistesójára mentem rá, de sehol nem volt hál' Istennek.
-
baal-amiga
senior tag
Kérlek beszéljétek le egy első generációs Skx013-ról.
Köszönöm. B. -
baal-amiga
senior tag
válasz
eldoble #273529 üzenetére
Dan Henry?
Mondjuk ez már picit hosszabb árban. -
baal-amiga
senior tag
Sok böngészés után béjen lőttem klassz szíjakat; az alis daraboknál többe jön ki, de amikor megérkeztek, láttam csak, hogy OEM irregular"" darabok.
Az Omega szíja Nomos Shell Cordovan, 80€ helyett 31, rá lett nyomva más a logozott részre.
A Laco 60 € helyett 15, a márkajelzésbe bele lett ütve 3 vonal.
Szíjmániás vagyok. Vállalom. -
baal-amiga
senior tag
válasz
rbalint88 #271597 üzenetére
Ezt most miért? Bántottunk mi téged?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bigmasterg #269736 üzenetére
Nem hibás, "used look"
-
baal-amiga
senior tag
válasz
sherlock82 #269256 üzenetére
Radír? 🤔
-
baal-amiga
senior tag
A Steinhart kijött 42-es Beobachtungsuhr kollekcióval. Bármennyire is véleményes a márka, elég jól néznék ki. Árban sem vészes.
-
baal-amiga
senior tag
CNS 15$-os full grain szijai. Hát ez baromira megérte.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Memmaao #268384 üzenetére
Biztosan rákerestél, de az MSAR 36 sz'tem nevetségesen pici(vid).
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bigmasterg #268060 üzenetére
Köszi, így értem.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
gipsztigris #267937 üzenetére
Jól néz ki!
Azért bele lehet futni olyan minőségbe, ami megkérdőjelezi a drága gyártók szíjainak árait. -
baal-amiga
senior tag
Szerintetek NATO-val milyen? Bőrszíjjal nem mutat olyan jól, mert a tokfülek legszélén és eléggé lent vannak a lyukak. A fém eredetije egyébként baromi jó.
@driv4r: Ez a te kedvedért, két hét alatti produkció, out-of-the-box
Jól látszik, hogy a hordás-éjjeli pihenés során egyenlítődik ki a pontosság, a pozícionális hiba szerintem több, mint korrekt. Werk: NH38. -
baal-amiga
senior tag
Még egy szösszenetnyi gondolat Ocean támogatására. Az említett cikkek azért túlmutatnak azon, hogy egy kis 5-ös remek első mechanikusnak. Nem, ez a darab az. A számlap kidolgozottsága, az indexek, mutatók megmunkálása túlmutat az árazásán, s magasabb polcon is simán megállja a helyét; a SARB esztétikája és minősége csúszott eggyel lejjebb ebben a konkrét modellben.
Rengeteg 5-ös van, de amire tényleg elégedetten csettint az órakedvelő, nem sok.
7S26, na igen. Ha nem nyúlsz hozzá is elmegy 15-20 évet (van a fiókomban pre-7S25-ös Seiko hetvenes évekből, sosem látott órást, de simán elindul, s percen belül jár), ha figyelsz rá, kiszolgál sokáig. Az enyémet heti 1 percre sikerült bekalibrálnom, ez pedig bőven jó, még az ilyen másodperc huszároknak is, mint én -
baal-amiga
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Többeknek volt Seiko SRPJ85 fieldje. A 36-os tokméret mennyire hatott kicsinek? Anno a HA-is volt, néha, de elbambutam.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Veron #266734 üzenetére
Az újgenerációs H-werkekkel szkeptikus vagyok. Sok helyen olvastam, hogy a gyárban tudják csak szervizelni, ami a legtöbb esetben szerkezetcserét jelent ~200 € környékén. Nem megérős. Az óra egyébként tetszik nekem is, de lenne inkább 2824 vagy hasonló.
Én most (még)egy quartz khakit szeretnék inkább, ha találok jó arcon.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Ubulhun #265745 üzenetére
& ::Trunks:: szép darabok, éljenek a vintage-ok
-
baal-amiga
senior tag
Na mit találtam a watch rollomban.
Csak tisztítva volt anno, se tok, se szlap nem lett piszkálva.
Nyomjátok néha öregekkel?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
bigmasterg #264599 üzenetére
Na igen, ehhez nem kell Reparon
-
baal-amiga
senior tag
válasz
kerekes.pter #263471 üzenetére
Szerintem ez csak plexihez jó, mint a nevében is benne van. Polírozni lehet egyébként, én órásnál szoktam, nem házilag.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #263132 üzenetére
-
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #262934 üzenetére
Nem lesz gond. Egy vastagabb bőrszíj (ami a stifteknél is vastag) ad neki optikai tuningot.
Ez egy 44-es óra a pálcika csuklómon.
A szíjat én készítettem. -
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #260931 üzenetére
A Hruodland egész pofás órákat készít, van RadAux kivitelű is a'la Laco, az nagyon bejön.
Majd figyelem a hirdetésed, ha úgy alakul. -
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #260874 üzenetére
Köszi a képeket. Lehet elkezdek félrerakogatni... 🙃
-
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #260846 üzenetére
köszi!
Én egy Aachen 39-et vettem nemrég, de kisebb A számlapos is kellhet előbb-utóbb, a 44-esem túl nagy. -
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #260795 üzenetére
Az Archimede-ről dobnál fel képet? Csak hogy milyen nem stock fotón.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Lev Abalkin #259699 üzenetére
Teljesen jól néz ki. Kíváncsi lennék rá élőben, nem "renderfotón". Zeppelinek is képen tökjók, élőben meg csalódás, olyan gagyinak néz ki a tokozás.
-
baal-amiga
senior tag
Nekem 2 NH35-ös órám van, egy Baltany W10 és egy MWC Mark III. Kis időráfordítással egyik napi 3, másik napi 5 mp +-szal jár stabilan.
Baltany ~80 körül áll meg, elég jó kidolgozással, MWC azért 100 fölött, de toolwatchhoz mérten remek külcsínnel, vajsimán működő menetes koronával.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest