- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Windows 10
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
A timecenternél megvettem tegnap az első komolyabb órámat. [ezt]
KÉT dolog miatt írok:
1. Westend Borkutime üzletben az eladó srác nagyon türelmes volt, (rengeteget dilemmáztam, másodszor mentem fel óráért Kaposvárról, évek óta agyalok, fém legyen vagy ne, drága vagy olcsó, ilyen vagy olyan...) nagyon segítőkész, és korrekt. Nem próbált elvtelenül rábeszélni semmire, de végül elérte, hogy otthagyjak közel kétszázat egy órára, amit nyilván egyáltalán nem bántam meg. A második, és a harmadik órámat is ott fogom megvenni... Gondoltam egy ajánlást megér, semmi közöm hozzá kétszer találkoztunk.2. Lesznek tapasztalataim majd (meg már vannak is) ezzel a típussal kapcsolatban, ha valakit érdekel, kérdezzen nyugodtan, ha tudok, segítek.
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest