Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok! Seiko és a többiek tanácsát is utólag mégegyszer köszönöm a Casio órám kiválasztásában. Végül úgy döntöttem, nem kell nekem komolyabb óra, majd ha ez egyszer meghal, akkor veszek egy svájci kvarcot, vagy lehet simán megin Casiot, azt majd akkor eldöntöm. Túl macerás nekem az automata, nézegetni a pontosságot, sokszor hordani stb..
Ezúton szeretnék még mindannyiotoknak Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
Új ingyenes hirdetések
- Smartmi Air Purifier P1 légtisztító
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó Hevik Neptune motoros nadrág 34-es, fekete, kiváló állapotban
- Eladó új bontatlan Xiaomi Electric Scooter 5 Pro elektromos roller 24 hónap garanciával!
- Eladó bontatlan Elektromos roller Xiaomi Electric Scooter 5 EU, 24 hónap garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest