- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
laca891 #44454 üzenetére
Nos van fejlemény, mindenki nyugodjon le, az akksi volt a gond. Most hívott az illető hogy vett egy új akkut és pöcre indult... Én még abban sem votlam biztos hogy jól kötöttük össze, mert szerintem a VW féle test pont nem volt az igazi (le volt festve)... Valószínűleg ezért nem akarta az igazat.
Én is azzal kezdtem hogy megnéztem az indító áramokat, hogy egyáltalán megéri e kínlódni, vagy csak a Vitarát vágjuk haza vele. Mondjuk a gyári 12V 60Ah 600A-es akkun én is meglepődtem... az 1,4-es szívókban max ilyen 480A körüli szokott lenni.Én régebben sokat mozogtam kamionos arcokkal, még az utánfutó kábeléről is tudtam bikázni.
Öregszik az ember na... ha nagy gond volt egyedül a Skodát egy enyébb lejtőn is be tudtam tolni annyira hogy beinduljon, csak a végén nagyon gyorsan kellett futni és jókor kellett beugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest