-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
bar egy ugyes mikrosnal nem is lenne nagy gond, ha az csak a csapattal ill. csapatokkal virgonckodna a masik meg a gazdasagot iranyitana.....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
ezt fokent falnal alkalmazzak.....hogy ne kelljen allandoan megkerni a masodikat, hogy engedd ki a depon, vagy vidd onnan a hold parancsos embert....erre hasznos
de
amugy sokszor zavaro...volt velem, hogy ossze-vissza mennek az embereim.......de csak annyi tortent, hogy a csapattars kijelolt egy csapatot, amiben az enyemek is benne voltak, es kuldozgette oket.....akkor ki is lett kapcsolva a control.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz föccer #13074 üzenetére
megneztem...ill. a mutak utan mar eleg egyertelmu volt.....hat erdekes.
kicsit zurzavaros volt....
a protoss "fal" az elejen gyenge probalkozas volt...ha rendesen megcsinalja, akkor eselytelen a bejutasod...ott legalabbis (foleg, hogy a void keszult mar)....miutan szetcsamcsogtad magad, azt hittem, hogy ennyi (7 probe-ja maradt, mikozben neked duborgott a gazdasagod), 1db void nem volt valami felelmetes...de aztan megindult vele (neked semmi vedelmed nem volt legi ellen), aztan visszafordult ...szerintem ha az elejen folytatod a ling gyartast, akkor igaz, hogy az 1 void szemezgetett volna beloluk (marha nem tamad), es meg ha tamad is akkor is gyorsabban lekapkodod a maradek probe-t es az epuleteket....foleg, hogy kozben ha mas nem queen-el tudtad volna csipegetni az 1db void-ot...mindenesetre ott elment a partyja, hogy beengedett a bazisara, csak aztan hagytad meg eledezni (ez miatt zurzavaros szamomra...rovidre zartad, aztan megse ).Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz mistixx #13080 üzenetére
nekem a zerg elleni feltoltott video vege a kiraly....beirta, hogy gg, en meg a nagy hevben meg az irtasara koncentraltam, es nem valaszoltam....erre "not gg?" "fuck u!"
cyla ha fentvagyok nyugodtan irj ram....mar nem vagyok annyira kutyauto mint nehany honapja...talan tudom magam tartani valameddig....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
-
oxox
addikt
jatszottam reggel nehanyat....hat, vegyes erzelmeim vannak
1v1-ben egyre kevesbe tartok a zergektol...harom partym volt, es az elsot ugyan buktam, de csak azert mert tech-re szamitottam a scout alapjan...pedig szimplan csak lassu volt...ezert kiexpeltem koran aminek a sereg latta karat, es nem birtam a roach-okkal.
(platina ellenfel volt)a masodikban is szinten platinast kaptam, scoutoltam + wall, de nem jott a ling aradat...scoutoltam ismet es lattam, hogy kiexpelt, es egy csapat zergen es harom roach-on kivul mas nem is volt....megindultam, leraktam egy pilont, es kb 5perc folyamatos tamadas utan leigaztam.
nyertem meg egy zerg ellen, hamar kiexpelt, en meg kihasznaltam az ott maradt probe-t a bazisan (nem latta), es akkora sereget warpoltam, hogy mikor megindultam, akkor kaptam is a gg-t...mutazni akart, es csak lingje volt addig.
terran ellen visztont nem ment...vagy szinten koran expeltem, vagy nem volt eleg a ket colo, es az addigi csapat....terran ellen meg gyurni kell, meg force field-et gyakorolni....protoss ellen volt egy befulladt rush-om, es egy sima gyozelmem.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
amit igértem zerg elleni játékom....[link]
megnézve a replayt...nem tünök olya pöpecnek, és gyorsnak mint ahogy éreztem közben, meg közvetlen utána...és a leírásom se volt 100%-ig pontos
mindenesetre nagyon jól éreztem magam az egész játék alatt, és nem éreztem úgy, hogy annak ellenére, hogy nyomás alatt próbált tartani nem én irányítanék....és zerg 1v1-ben ez volt az első ilyen élményem....
véleményeket tanácsot szivesen fogadok!
-
oxox
addikt
válasz Szab24 #13040 üzenetére
megnéztem....sok hiba szerintem nem volt...sajnos az a kevés elég volt
szerintem az alábbiak voltak amiket másképpen kellett volna csinálni.(fontossági sorrendben)-scout...volt observered, de nem használtad igazán...pedig ahogy néztem az első rohamnál még a látómezejében is mentek...ha akkor követed őket, pontosan tudod mi jön
-rosszul voltak beállitva az egységeid a bázisodon....ha az első támadásnál nem derült égből villámcsapásként éri őket simán lecsaptad volna az egész kis csapatot (a rampán nem szabadott volna felengedni őket), de mire a stalkerek reagáltak már nem is volt zealot-od sznte....ott ment el a meccs amúgy....erősebb voltál szerintem még az emp ellenére is.. kár volt menekülni, és a warpolás is borzasztó volt....volt két sentryd még a támadás elején, két force field, és kettévágod a csapatot (ezt azért nem irtam korábban, mert én sem vagyok nagy ffield-es...sajnos...de aurát szoktam használni....ez is kimaradt)
-késői exp
-kész volt az exped, és kb 1000 minerál körül jártál mikor feltünk, hogy kevés a gáz....ugyan kész volt a két "gázbánya" csak éppen nem használtad....
-zealot-okat én is sokáig elhanyagoltam, de rohammal nagyon durvák (gyakorlatilag egy fél távolsági fegyver, mert nem negyed energiával érnek az ellenfélhez) mm igazi ellensége kis csapatnál...az első rohamnál is talán már kész lehetett volna (imo helyett), és ha a stalkerekkel kiegészítve elkapod a rampán.....
-kevés gateway...a késői exp még nem is lett volna akkora baki (Ő is későn rakta)...nekem az az első védekezés a fekete pont....colo még korai lett volna
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ohh sry
hat remelhetoleg nem valami liliputi vagy! csak a koporsomeret-sor osszefugges miatt (meg amugy sem )iSonic -amugy meglepodnel, hogy meg arany ligaban is mennyire meno a cannon rush (es milyen hatekony)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Szerintem megeri erte a penzt.....erdekesseg:
elso hozzaszolasom a jatekrol ebben a topicban
"Meg csak a single-t probaltam ki, de kovezzetek meg erte....ennyire voltak kepesek 10ev alatt????....nem azt mondom, hogy rossz, szorakoztato, latvanyos, jok a hangok az effektek, de semmi olyat nem lattam eddig benne, ami egyedi otlet lett volna/es ne szerepelt volna mar az elso reszben, vagy mas jatekban.....es lassuk be a grafika sem korszakalkoto.
mint latszik nem vagyok megszallott, de jatszogattam az elsovel, es remeltem, hogy ez most valami "tortenelmi" lesz...mint anno a dune2 (bar ez nem az O keze munkajuk), warcraft, a diablo, es az elso resz.....eddig ezt nem erzem."nem valltottam ki vele osztatlan sikert (egy pelda)
Sith7 reakcioja: "Köszönjük, Emese !"csak arra akartam utalni, hogy en is bizonytalan voltam...jonak ereztem, de single-ben hianyzott az a kis plussz...pont volt egy kis feles penzem, es ramjott a moneymania es megvettem....haaaat nem rossz ...igy a circa 736.ik liga meccs utan (mondhatni a cod jatekidom azota a huszadara esett vissza) ph! stilszeruen: kifejezetten ajanlott
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ahh simogatjak tovabbra is, mert raadasul megint valami audit van, es ezen mulik akarmilyen sengen-non sengen ize a repternek.....szoval apoljak az asszon't tovabbra isiSonic- mar csak ha elgurul a gyogyszerem akkor szoktam, de miutan mostanaban 3v3-at nyomok ott csak akkor van/lenne ertelme ha segitenek a csapattarsak (protoss ellen van ertelme...mert zergel sok mikrot igenyel 3v3-ban az meg nem annyira mukodik, terran meg elropkod)...a kerdesre a valasz: nem nem szoktam mar.....kezdem sejteni mar a jatekot (pl. nem is olyan reg leirtam egy zerg jatekomat...ma fel is kell toltenem majd a replayt)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz iSonic #13026 üzenetére
mondtam mar 2x...rugjatok be kozosen ugy igazan!!!....Szeged meg raadasul az egyik legjobb hely kishazankban (legalabbis nekem nagyon bejon).
A kerdest en tettem fel (ami a lavinat elinditotta). Csuszinak, es Cylanak is koszonom, hogy segitokeszek voltak, ill. mindenkinek aki energiat szant ra....es ez itt a lenyeg!
...inkabb basztassatok engem a cannon rush-al
-
oxox
addikt
jahh ez a feher folt szamomra is...
van mikor en sem vagyok favored, es a tobbieknek meg meg a besorolasa sincs meg....persze eleinte bevagyok tojva, aztan meg csak nezek, hogy ennyi voltYbron -vegyel fel...alairasban adatok
DTG -mondtam, hogyha jol emlekszem ...ki az aki nyilt kuzdelemben 15 illuziot lehoz??? ...bar 15 fonixel is lehet rijogatni (es meg gyorsak is)...
mistixx hat ha ma este leszek akkor max baratok kozt alatt...a heten szerda, vasarnap leszek ejfelig
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
yeap
egyebkent van is valami achi, amiert 12 halut kell egyszerre birtokolni (ha jol emlekszem).
amugy miert nem jatszol? tudok egy elado hasznalt acct-t (pzske dobd at privibe mennyiert adod )
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz kovsol #13001 üzenetére
igen...mint irtam en is elterelesre szoktam hasznalni...de altalaban a jatek kesobbi szakaszain....raugrok 4-5 coloval egy expre (amiben van egy-ket valos), es mikor elmegy a fo csapat leszedegetni oket (vagy a legiero), akkor a focsapatom tamadasba lendul.
egyebkent sok kezdot meglehet az elejen is ijeszteni coloval...."hat ez meg, hogy csinalta???"
az a bajom vele, hogy altalaban mineralom van az elejen, es ket stalkernyi gazt sajnalok sentryre fejleszteni (foleg ha mar van 1-2)
-
oxox
addikt
szerintem mind ketten ertitek, es azt is, hogy hol volt a felreertes....
tehat:
-sebzodnek vagy rendesen vagy 2x esen
-spec pajzs nincs
-ha detektaltak oket, akkor az egysegek automatikusan valos ellenfelet keresnek (ok mar nem latjak)
-tovabbra is sebzodnek pl. teruletre hato tamadasnal....apropo, amit egyszer detektaltak az vegleg kek marad, vagy csak amig a detectalas fent van tartva (pl. ha observerrel elmesz, megszunik a scan, stb...stb..) gondolom ami detektalva volt azt mar hiaba viszem viszabb es tamadok vele ujra.....apropo: meg ezt sem probaltam....ill. ugy remlik nem lehet....lehet a semmit loni??? ugy ertem pl. tankal szeretnek loni egy bokrot??? lehet hulyen hangzik, de volt egy csomo strategiai jatek ahol lehetett...itt meg mondjuk ugy lenne ertelme ha latom a dt-t (es lovom a teruletet...bar igy pont a cloak veszti ertelmet)...mert ugye attol, hogy not detected meg latszik mozgas kozben...vagy folyamatos tuz alatt tartanam a bejaratot, es akkor a zergek sem sunnyognanak....se a ghost, se a dt....egyre inkabb ugy remlik, hogy nem lehet loni teruletet.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
en is megnezem....s ha mar sentry stop n go, vagy inkabb go n stop mikrot valaki probalta mar? ...nekem az a 100 gaz kicsit tul van az ingerkuszobomon, hogy nagy mennyisegbe csinaljak, de victory utan probaltam, es mintha tenyleg utos lenne...elesbe meg nem probaltam.
-
-
oxox
addikt
hmmm...tehat marad, es van eletereje...eddig tenyleg csak elterelesre hasznaltam, aztan nem is figyeltem a tovabbi sorsat, mert a fo csapatra koncentraltam....de igy mar a jatek korai szakaszaban is van ertelme....es ha a megidezo sentry-t kinyirjak akkor is marad?
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
kerdesem lenne:
elore is bocsanat, ha amator kerdes. illuzio
Eddig 1 ellenfelem hasznalta nagyon profin...mondhatni fingom nem volt mekkora serege van, de nagyon regen volt, es FFA-ban hasznalta.
Szoktam en is hasznalni mikor eszembe jut, es fokent elterelesre...pl. ket collot rakuldok egy expre, meg 4-5 illuzioval, es aztan betamadok mashol. hol bejon-hol nem, de mokas dolog.
szeretnem nagyobb hatasfokkal hasznalni>
A kerdesem a kovetkezo lenne: amennyire tudom az illuzio mindaddig fentmarad amig le nem jar az ideje, vagy nem azonositjak (observer, scan, torony, stb). sebezni nem sebez, es nem is sebesul....helyes a feltevesem ugye? tehat falnak idealisan lehet csinalni egysegeket, meg hatulrol pl stalkerek lodoznek.....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
ffa nem számít bele a ligába, és nincs is neki külön liga....inkább móka, és achi gyűjtés.
Nem kell aggódni, Én is bronzba kezdtem minden ligát (kivéve 3v3-at, ahol ezüstbe sorolt)....most meg az említett 3v3 ezüstöt leszámítva mindenben arany vagyok (s ha Mistrixx-el esetleg tudjuk folytatni a 2v2 győzelmi sorozatunkat, akkor valami jobb is lehet ott még)....mert van a random liga, és ha valakivel/valakikkel játszol akkor ott is van osztályozó meccs (alapban), és besorol titeket külön.
-
oxox
addikt
válasz föccer #12895 üzenetére
ohh ez még tiszta sor.randomban..ha rushol az egyik oldl, akkor 80%-san bukja a másik (hacsak nem sikerült falazniuk)...engem az akaszt ki mikor tech game van, és az egyik csapatársam bevédi magát...tegnap pl volt egy tag lerakott 3 full bunkert, meg vagy 8 tankot letalpalva-őrtornyokkal....és nézte a játékot....persze ketten semmit nem tudtunk kezdeni.
játszottam ma 1v1-et PvZ (protoss természetesen), és végre valahára sikerült az elméletet átvinnem gyakorlatba...rövid leírás, hogy is kell játszani (a szintemen) zerg ellen
-korai scout, első pilon után egyből (láttam, hogy ling rush-ra számithatok)
-mire megérkeztek a lingek megvolt a gate, egy zelával, két gateway-el, és már készült a második zela.
-rámtámadt lecsaptam a fele ling csapatot
-mikor négy zelám volt, jött az első stalker, ekkor kicsit lenéztem és láttam, hogy két roach már ott van
-még két gateway, warpolás aktiválása, és a zeáknak a rohanása volt a következő fejlesztés (néha volt egy kis mikro adok-kapok), közben balingre is ráállt.
-mikor meglett a zealák rohanása, próbáltam arányt találni a stalker-zeák között, majd kitámadtam
-simán lecsaptam, és megmaradt a csapatom fele kb (3-4 zea, és 4-5 stalker 1 sentry)
-azonnali exp (közben kis családi vita is belefért, mert az asszon előttem mászkált )
szóval azonnal kiexpeltem, amint kész volt mainről nagyrészét kiküldtem a probe-oknak (és gyártottam őket mindkettő bázison)jahh és a végén volt már vagy 8-9 gateway-em....egy dolog maradt ki csupán, de nem is volt rá se idő se nyersanyag (az egység fejlesztés armor stb)
-csapatot előretóltam a pálya 2/3.ig, + egy pilont is leraktam. scoutoltam, hogy van-e expe
(negativ),
-amint kicsit felhízlaltam a csapatot megint megindultam (már készült az expe amit le is csaptam), s bár az első roham nem sikerült a másodikra már kaptam a gg-t
ez volt eddig a legjobban összehozott 1v1-em[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
thx, Föccer, Sith7
azt hiszem ennek örömére majd egy kicsit 1v1-re is ráfekszem.....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
nahh végre.... tegnap csináltam egy 5-s streak-et...majd kikaptam 6x (ezt már mar) zsinorban, majd nyertem 8-at zsinorban (3v3 random).....de végre valahára megvan!!!!!!!
250 team win with protoss!!!!
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Tuco Ramirez #12831 üzenetére
tehat amig O csinalt 5-6bct, egy rakas tankot vedeni (meg gondolom egyeb legvedelemetl), nem expelt...addig Te csinaltal 40-50 mariskat +1-+1el, meg max 2-3 vikinget???
nem szeretnelek megbantani, de nem vagytok egy ligaba valok....exp nelkuli bc gyartas az egyik legnagyobb ongyilkossag....miert akasztja meg a gyartast???...van 1-2-3 exped (kozte arany) leraksz harom viking gyarat reaktorral es annyi.....annyit gyartasz, hogy meg a tankjait is megfogod veluk....
de korabban 200/200-as seregrol beszeltel....nem ertem.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Szab24 #12829 üzenetére
a falat leszamitva kenyelem....neked legyen kenyelmes (ennek azert feltetele, hogy azonos egyseget gyarto "gepsor" kozel legyen egymashoz...ne vacakolj sokat azzal, pl harom thor legyartasahoz a terkep harom kulonbozo pontjara kelljen klikkelned..).
pl.
ha van zerg ellenfel akkor nem szoktam szorosan egymas melle tenni az epuleteket, mert stalker-muta fogocskanal visszanyalhat a fagyi....es eleg idegesito, ha libasorban mennek a vagohidra....[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nem baratokkozt orult, a nyar vegi/eleji tudomisen maratont se szokta nezni.....csak estenkent az neki a kikapcsolodas
Mondta mar korabban, hogy van egy-ket aberralt...de sajna valamilyen szinten ok ott a hatosag....mondjuk az vicc, hogy az atlatszo nejlonharisnyat vegigtapogatjak...meg benyulnak a melltartoba.....gondolom most majd kicsit meghuzzak magukat.
Amugy az Egyesen nekem csak az a bajom, hogy 20perc atjutni a biztonsagi vonalon (SRA) a gephez, itt csak ritkan tapogatnak (akkor sem mogyoroznak meg semmi hasonlo), es ha nem sipolsz be akkor az sincs sose....csakhat egyszerre 1ember mehet be a bodeba...es mikor mondjuk 10 rakodo megy ki, akkor az nem gyorsitjaNemtudom en meg sosem ijedtem meg a bc-ktol....(igaz fokent protossal talalkoztam veluk, akkor meg a stalkereknek csemege....meg nyert partyt jelent)
ha meg bezarkozik, akkor ket exp, 3x-4x annyi bevetel, ketszer annyi bc
replayt kerunk!
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
hatha meg harom reszes lenne estenkent a baratok kozt
asszon 2x12 oraban tapogattatja magat a repteren (ha mar most ez hirtelen ugy is hir ertek lett)...es pl. holnap deltol-ejfelig nincs otthon...gyerek meg nincs...most meg mar a kertet se nagyon lehet csinalgatni.....50% feletti a win aranyom ...bar ez a randomozas most nem keveset rontott rajta.
-
oxox
addikt
válasz kovsol #12816 üzenetére
hat kb 10 jatekbol 1x megyek legi-erore...de akkor is a void sereg a lenyeg.....a carrier csak kiegeszites szokott lenni....baromi koltseges az egesz legi flotta, es szerintem 2-3 exp alatt nem eri meg nagyon...mert warpolva gyorsabban lehet utokepes sereget lehozni-es potolni....igaz az felett viszont ha sikerul osszerittyenteni bedugni egy anyuhajo ala, akkor nemsok minden allitja meg (legalabbis a tapasztalatom ez...2v2 3v3 alatt)...vagy a masik lehetoseg, hogy a masik tag/tagok addig szorakoztatjak az ellent amig osszerakod a legierot....de en jobb szeretek nyilt konfliktusban lenni, mint hatul sunnyogni....
a 700 ligamecsbol meg nem volt dontetlenem...egyszer ugyan majdnem (meg cannon rush koromban )
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ugyan nem nagyon szoktam legi egysegeget csinalni...ha esetleg mindenki tech-el es nincs legink megyek void+carrier-re...de ezt csak egy hosszabb jatekban lehetseges
muta+ling ellen semmikeppen nem stalkert csinalnek phoenix melle...akkor inkabb z-t...stalkerek csak szenvednek a picurok ellen....
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nekem muta ellen meg mindig leginkabb a stalerek jonnek be prottal.
vegre kesz lett a tv alvanyom, es befejeztem a hason jatszast.....ma meg is volt az elso 4game ulve (random-random 3v3)...mind negyszer protot sorsolt...4 sima wwin circa 10 nyertes party, es megvan a 250-es protoss arckep
-
oxox
addikt
tegnap vegre ugy ereztem, hogy kezdek latni nemi fenyt a sotetben a zerg jatekomnal....
TTZ v ZZZ volt e felallas (mi a harom Zerg...random dobta nekem, meg egy csapattarsnak)
ahogy kell a zergunket lingel lenyomtuk (kozbe ki is expeltem aranyra...a tobbiek sajna nem expeltek semerre)....ra nehany percre megjelent a marine sereg....mar muta-ra altam ra...az egyik tag hydra, a masik roach-al...lenyeg a lenyeg nagy nehezen stoppoltuk oket...de ereztem, hogy annyi ideig tartott, hogy mindjart ketszer annyian fognak megjelenni, ketten nem tudjak fogni, es a muta nem a megfelelo marine ellen....lealtam a mutaval (ill. csak nehanyat csinaltam), es ataltam ling-banlingre...+ csinaltam meg egy bazist a masik melle...omlottek a lingek...orom volt nezni, ahogy sisteregtek a kiskatonak...sajna a vegen kikaptunk, mert a ket tag nem expelt idoben (es kesobb sem)...azt hiszem ez a legfontosabb a zerg-el...a korai exp...magic box valaszokat koszonom
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz h.adam.92 #12702 üzenetére
mik vannak?! es ez egyeb egysegekre is mukodik?....pl. stalkerek vagy mara Vs colossus ellen? ...sose tamadtam meg hold parancsal
mondjuk sokaig nem hiszem, hogy benthagyjak....
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz h.adam.92 #12700 üzenetére
mi is ez pontosan???...csakmert nalam a zerg egyenlore kimerul a ling+roach+banling+muta-ban...ha huzodik a kuzdelem akkor kezdek bonyolitani....a megfelelo szo a probalok inkabb....
-
oxox
addikt
válasz h.adam.92 #12691 üzenetére
hat a random jatekokat tekintve /tok mindegy hogy hany v hany/ nem nagyon szokott infestorral operalni senki...eddig talan ket-harom emberket lattam aki arra alapozott, es ebbol egy volt ugyes(ebb)..sunnyogott es kopkodte a vackokat...de az sem volt vegul nyero tact....lehet aztan ubertap, csak ez meg nem jott at....de inkabb ling+banling+muta a meno....vagy hydra-t nyomjak.
Foccer- szerintem inkabb az a gond, hogy tul sokat jatszol gep ellen...1v1-ben (ugye mindig protoss vagyok), leginkabb zerg ellen utalok jatszani....a fal ugye kotelezo, proxy kizart.....mire osszejonne egy komolyabb zealot sereg, addigra ling+roach-al nem nehez oket szetszedni, hiszen amig a lingeket csapkodjak kopkodik oket szorgalmasan......tehat tamadas nem nagyon eselyes, amig nincs stalker+ egyebek...mire megjelennek a mutak-nahh az a konstans agyhalal....es meg a cannon se er ellenuk szinte semmit....mehet a kergetozes.....
-
oxox
addikt
...ez nem ilyen egyszeru....protoss a kedvenc, de a 4v4-t kineveztem gyakorlo liganak...es olyan jol ment, hogy sikerult felkerulnom aranyba (bronzbol)....azota a 3v3-at (ami meg ezust) neveztem at randomra.....ugy erzem elertem azt a pontot protossal ahol mar nehezen megy a fejlodes, es inkabb gyakorlok a tobbivel is....aminek azert megvan az az aldasos hatasa, hogy latom az ellenseg gyengeit ...meghat mikor protosst sorsol akkor nem kell nagyon aggodnom, hogy az ezust ligas mecseknel az elso vagy masodik legyek (igaz ennek ellenere is joparszor vereseget szenvedek......tegnap legidegesitobb...csapatomra kaptam 19.000 pontot, az utannam levo harom ellenfel 14.000, 12.000, 8000 pontokkal....ket csapattarsam 4000-4000 koruli sereget hozott ossze)
sajna a random atka tovabb kisert....
jahh es az sem elhanyagolhato dolog, hogyha arckepeket gyujtesz, akkor a random celszerubb mint a faj jatek (merthogy egyszerre kettot gyujtesz)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
mostanaban 3v3 randomot nyomok....(sajna mostanaban borzaszto csapattarsakkal) s ha elhuzodik a jatek akkor tobbszor elofordult, hogy a zerg +1-+2 hacheryt csinalt a main melle (amikor harom volt, az mar viccesen nezett ki)...en eddig egyszer raktam +1t...kellettek a mutakhoz (volt meg ket expem...amibol az egyiket le is kaptak..)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz mistixx #12537 üzenetére
nincs gond, mert nekem se volt jo az elmult ket nap....ill este nem volt jo....azert 4v4 randomba tegnap felkuzdottem magam aranyba (bronz-bronz-ezust-arany besorolasbol mar arany-arany-ezust-aranyat csinaltam ...Kovsol tegnap ki is szurta ...most a 3v3 ezuston szenvedek, de kapogatom a pancser csapattarsakat.)...jahh es randomot fajvalasztassal lett meg a 4v4 random arany! (3v3-at is azzal probalom)
ma leszek fent ejfelig, reszemrol mehet a dolog ...ts-t elmeletileg mar telepitettem.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Szab24 #12503 üzenetére
hallottunk sok okossagot...ha deritettel az elejen, nincs kapu akkor proxy gateway....mire lent van neki 2 barakkja, meg mondjuk ket mariskaja, addigra Te 3-4 zeaval mar ra is ugrasz, es min 2 gatewaybol fosod a zeakat.......nem kell itt fallal ugyeskedni, meg gazt banyaszni...ha hagyod erosodni, akkor nyalhat csak vissza a fagyi.
-
oxox
addikt
ha Pesten ...vagy Vecsesen szervezitek akkor becsatlakozok...2v1 !
persze ha a cenzura nem olt leohh akkor halaszlevezessel kell egybekotni....jomagam is Tiszai "gyerek" vagyok (igaz csak apai agon)...csak kicsit fentebbi....mostanaban atpartoltam a kaposztara
(#12473) mistixx megprobalkozok vele....nem garantalom, hogy elsore sikerul
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz iSonic #12479 üzenetére
mint mondta, csak utolag latta...es en el is hiszem neki. Nem tunik olyannak akinek szuksege lenne masra, hogy elkuldjon a.....
mondtam mar: menjetek el egyutt pialni, es rugjatok be ugy igazan!
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
Lehet tobb koze van hozza, de pont neki nem kene beleszolni, mert nem tud nem elfogult lenni a vitaban....Olyan ez mintha az eskudtek kozott lenne az aldozat egyik baratja
Vicces is lenne ha mouznak elkezdenenek itt teged bokodni a haverjai.....at is nevezhetnenk a forumot.A leoltas meg szerintem teljesen jogos (igy meg meginkabb, hogy ismer). meg is indokoltam mar.
ui
Mint irtam...En kb pont annyira ismerlek mindkettotoket, es ezert nem is ertem a szurkalodast, megha viccelodesnek is indult.Ghoosty -valoszinu Te nem igy inditottal
Leszogezem egyik fel sem kevesbe szimpatikus, es nagyon szivesen jatszok tovabbra is barmelyikukkel.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz hirakoshinji #12468 üzenetére
akkor lettel volna bolcsebb....egy hasznos tanacs az elethez: ha uj helyre kerulsz akkor kicsit fogjal vissza...legalabb az elejen....a tobbit privatban ha gondolod...nem en szeretnem a hsz-dat gyarapitani.
-
oxox
addikt
válasz hirakoshinji #12466 üzenetére
hirakoshinji - mind a 3 szakmai hozzaszolasod ennyire......barati, es hozzaerto volt...? Mert ezert kar volt regisztralnod...a kerdes tulajdonkeppen koltoi, mert a harombol kettot lathatunk is itt.....
Mistrixx nekem altalaban jo a 8 ora utani idopont...a baratok-kozt lefoglalja a Cenzurat, es akkor altalaban fent vagyok...ill. negy naponta ejfelig dolgozik, akkor szinten...csakmert ha mar ilyen "szepen" kezdtunk kar lenne felbehagyni
TS-t telepitek ha kell...ez ne legyen akadaly!DTG -buzi rendszergazdak!!!! kivancsi vagyok, mert nekem altalaban forditva szokott megesni...aztan van, hogy sikerul ellentamadasba lendulni, van, hogy nem... ....
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
bevallom utoljara cod2 alatt hasznaltam TS-t...talan mar keverem is ventri-vel....jobb ez valamivel mint az emlitett skype, xfire?
de koszonom mindenesetre a felajanlast, es lehet elunk is vele majd
-
oxox
addikt
válasz mistixx #12446 üzenetére
hat jo....bar azert nagy segitseg lenne....jo lenne
van valamid a gepen amivel lehetne beszelni ?Nem erzem ugy, hogy ne vetted volna fel a ritmust....igazabol en a sajatomat nem ereztem jonak....de mindenestre nagyon izgi volt mindketto.
Az elso elejet nagyon elcsesztem, s ha nem jossz, akkor bizony vege...itt valoban ok csesztek el, nem mi nyertuk....ha megnezed a rep-et a piros nem kuldte at a 12 probe-jat az expre, es mind egy kristalyrol gyujtogetett...a masik se volt a helyzet magaslatan...
A masodiknal is nagyon kellettek a vikingek a mutak ellen...stalkerekkel kellett volna vagy harom csapat....de ha megnezed a replayt, ott azert nem bekkeltunk, csak a muta kergetozes miatt tunt ugy. (tobb torony kellett volna) Mindkettonek csak egy expe volt (a zerg nem is probalkozott tobbet, a terran egyszer megprobalta, de hamar leszedtuk), a terran meg nem is telepult vissza az eredetire....nekunk meg 3-3 a vegere, ebbol egy arany.
Ma nem hiszem, hogy leszek fent...holnap utan reggeltol-delutanig , penteken meg este megint!
-
oxox
addikt
válasz iSonic #12430 üzenetére
jatszottam mindkettotokkel (pedig sokat nem jatszottam csapatban), mindketten normalis arcnak tuntetek...legalabbis velem full normalisak voltatok (pedig nem en vittem a csapatot), nem ertem ezt az adok-kapokot....menjetek aztan rugjatok be kozosen ...nekem mar bevallt (igaz nekem is meg a cimbinek is homalyos az az este)
mas
tegnap Mistrixx-el jatszottunk kettot -2W.
Az elso nagyon kemeny volt PPvPT (PT mi)...az elejen elcsesztem nem kicsit...rushra szamitottam, de nem jott, aztan megerkezett, mikor elkezdtem volna elorebb beallitani a vedelmed....lecsaptak a bazisom....5ft-t nem adtam volna azert, hogy lehet meg belole valami...36 perces partibol a 28-ik percig olyan hatranyba voltunk, hogy ilyet meg nem eltem tul.....volt mikor az egyik tag seregenek az erteke kb 7000 nyersanyag volt (a masiknak kb 3500)...nekunk egyutt kb 2500....rohangaltunk ide-oda. Az volt a makunk, hogy nem figyeltek a gazdasagukra (igazsag szerint nemtudom mire figyeltek)A masodik is kemenynek tunt ZT-TP, de az visszanezve nem volt kerdeses....mutakat kergettunk, es feltunk, hogy addig a masik erore kap.....warpoltam 4dt-t a T bazisara, , es nem is foglalkoztam veluk (muta rohangalas volt a bazisunkon, es nem tudok meg annyi mindenre figyelni...probe-t menteni, egyseget gyartani, es mutat kergetni probaltam....mire visszaneztem a 4dt ugy kipucolta a terran bazist, hogy nem hittem a szememnek (vissza is neztem a replayt )
Mistrixx majd folytatni kene!!!! Xfire-d vagy Skypod nincs esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz kovsol #12370 üzenetére
igen-igen...tudom, hogy minden /foldi/egyseget fejleszti, es azt is (mar tapasztalatbol), hogyha nem gordulnek gyorsan akkor inkabb ne is mozduljanak olyan lassuak....jelenleg nem bonyolitom meg...csak muta meg ling+banling-et jatszok, es csak az elmelet erdekelt, hogy van-e ertelme a panceljanak, ha mar ugy is felrobbantom, ill. noveli-e a hatasfokat, vagy olyan gyenge a pancelja, hogy ez miatt nem eri meg fejleszteni?!
....bevallom a roach nem szimpi ,ezert egyenlore hanyagolom....a hydra szimpi lenne de ugy erzem ahhoz meg fejlodnom kell....az extrakat /bujkalas, alcazott kem bejuttatasa, alagutepites meg meg nem is probaltam/....ezekebol melyiket szokat alkalmazni?
Amugy megeri sima linget a banlingek ele kuldeni, azert, hogy azzal legyenek elfoglalva?
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
jopofak ezek a zergek...de hasonlo problemam van mint pl a protossal az elejen...nem megy a penz koltes
lesz jopar amator kerdesem, helyenkent lehet nem is jol/jot irok egysegnevnek...ezert is sry, es csak turelmesen! .
elsonek:
banelingeknek megeri fejleszteni a panceljat? csakmert eloszeretettel pusztitjak oket s rontjak a hatasfokukat, es este gondolkoztam rajta, hogy lehet ezzel nemikeppen javithato a dolog.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz Djuree #12356 üzenetére
4v4-ben is valami 4. lett...szóval nem egy nagy mayer a csávó.....azért 1800 játékkal én már remélem, hogy minimum platinába leszek (ha már 60 elég volt a bronzból az aranyig)
az lehet amit alg mondott.....
-
oxox
addikt
mondasz valamit.....8, tizenéves....csakhát pont nem lesz semmi kihivás, ha fullon lesznek....de ezt még nem tudják.......de a 8000x fél perc is beteg.....hagy számoljak kicsit....66 óra....az már nem vészes
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
érdekes....3nap alatt 650win 1v1-ben protossal....ami a mutatója alapján, kétszer annyi játékot feltételez...lehet egy egész kinai falu ezen a login-on van rajta?????
15 arcképe nincs meg.....beteg
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
aztaq....volt egy ellenfelem (DarthSyden)...néztem, hogy milyen király avatárja van....8390 lejátszott partyja van!!!!! "kicsit szar" a nyerési mutatója-3641 győzelem csupán.
és bronz 1v1-ben....szerintetek mennyire életképes az aki
3967 lejátszott party után-1864 győzelemmel áll????jó mondjuk a 8390 partyhoz is nem kicsit betegnek kell lennie....de mekkora lehet, mikor valaki játszik vele egy 1v1-et, látja az avatárt, jól befél, aztán lenyomja mint a bélyeget
2v2, 3v3-ban platina (csapattal)
4v4-ben is bronz
3882-1516iSonic -egyetértek....úgy szar ahogy van...nem csak a platina....nem vagyok nagy mayer, de néha fogom a fejem, hogy milyen hülyék vannak "felettem"....bár tulajdonképpen ez így életszerü
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #12345 üzenetére
igen....iménti 4v4-em...kikaptunk....első én voltam, második, harmadik, negyedi ellenfél ...az ötödik platina ligás csapattárs????!!!! végképpen nem értem ezt a liga dolgokat....úgy b.sznám vissza bronzba, hogy csak nézne....
szerk...az ötödik is ellenfél volt.....
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nektek megy a game?
csakmert engem nem enged beloggolni"global_internal_error"-t ir ki...
próbálbtam egy alt+prt scr-t...majd letettem tálcára...azóta nem enged vissza....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz Wolverine #12339 üzenetére
fain....milyen ügyfélbarátok
random-random 4v4 12W2L ...ezüstel vicces mikor platina, gyémánt előtt vagyok...nahh nem feltétlen a tudás miatt...inkább a korai exp okolható
[ Szerkesztve ]
-
-
oxox
addikt
jipijáé.....az első átsorolásom, hogy nem kellett benne lennem az első kettőben....érezte a gép, hogy fentebb a helyem 4v4 random ezüstbe vagyok (pedig ezt kineveztem gyakorló résznek....lévén, hogy úgy is olyan mint a lutri a csapattársak miatt)...és csak random-ot játszok rajta...egészen tetszik a zerg, csak még fel kell rá pörögnöm (meg, ki kell ismerni, hogy mi mit épit fejleszt, mi ellen jó), de van már 5winem velük
még nem nagyon bonyolítom....ling aztán roach, és muta (vagy csak muta...gusztustalanok )
-
oxox
addikt
válasz Winner_hun #12241 üzenetére
pm ment
-
oxox
addikt
válasz Ghoosty #12234 üzenetére
az egynapon levo nem megoldhato...mert mivan ha valaki 12 percig birja, valaki meg masfel oraig???
amugy az 1v1 szamomra nem csabito, de ha lenne valami csapat v csapat jatek abban benne lennek....persze valami igazsagos elosztassal...Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz PowerBuldog #12212 üzenetére
leadva...majd otthonrol is klikkelek egyet.
-
oxox
addikt
megint vmi szerver leállás van??? az utolsó négy meccsemre nem kaptam, és nem vont le pontot...2w2l
[ Szerkesztve ]
-
-
oxox
addikt
immora gondoltam, de mindkettore megkaptam a valaszt ...a sentry mikrom meg hagy nemi kivanni valot maga utan...
" P mikor sírt, hogy a GW előtt kell tenni egy pylon - t" -mekkora kiraly lenne ha nem kene ...de amugy tenyleg 10-bol 9...vagy inkabb 20-bol 19 nem a barakkot rakja le elsonek...[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
-
oxox
addikt
válasz föccer #11847 üzenetére
elmeletben megy...de valahol mindig res van a pajzson Z ellen....vagy nincs eleg egysegem, vagy van, csak eppen nem a megfelelo, vagy koran expelek, vagy keson....de lehet csak tulbonyolitom, mert regen nem voltam para mikor lattam, hogy Z lesz...nem ertem en sem....
tegnapi Zerg jatekom legviccesebb resze az volt mikor mentek a banelingek, es idegessegemben felrobbantottam az egesz sort jo koran ....ez volt az abszolult kiszamithatatlan taktika
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
tudom-tudom, de itt valamiert mindig lassunak erzem magam....tegnap pl. becannonoztam a bazisom, volt egy rakas stalkerem, nehany zea, ha bejutnanak a falon...(a palya egyetlen arany expje az enyem volt szinten becannonozva....de nem is deritette), egy rakas ling+muta ugy leszedegetett, hogy azt hittem sirva fakadok , es persze fogtam a fejem, hogy meg stalker kellett volna, dehat a fene se gondolta volna, hogy en leszek a vaj a kes ellen.......de legalabb van amit gyakorolni kell....ha mar rusht nem alkalmazok... (najo terran ellen ha beslisszan az elso probe, akkor sakk-matt van neki zealot proxyval 1v1-ben..ill. egyszer nem sikerult eddig, de akkor olyat mikrozott a gyerek, hogy legalabb polip volt, vagy mi)
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
protosskent azert inkabb terran ellen jatszok mint zerg ellen (1v1)...zerg ellen a korai jatekban nem nagyon talalom az ellenszert zealot roach ellen nem sokat er az elejen...ha stalker-re megyek izibe, akkor a muta ling szetkap....terran az elejen nem okoz gondot....
viszont tegnap lejatszottam az elso zerg meccsemet 4v4...es nem lettem utolso!....de azt megallapitottam, hogy nagyon mas jatekot kivan, mint a terran/protoss.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
igaza is van az sc2-t csak akkor szabad megszakitani, ha mar esnek a fejedre az izzo/kormos gerendak...viccet felre teve tenyleg mit varunk a 10-12-es korosztalytol....
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
szerencses vagy...marhogy eddig nem talalkoztal hasonloval....
nekem rendszerint olyan hulyeket ad be, hogy tepem a hajam...volt, hogy az asszony szolt a masik szobabol, hogy kicsit hallkabban, es kicsit fogjam vissza magam (fules volt rajtam , es nem vettem eszre magam )...2-3 napja volt egy srac....3v3 ...kerdezi rusholunk...mondom ok, csapattars ok....mikor a masik gyerekkel mar volt kb 30fos seregunk zealot+ling (proxy-ztam, es mara feljaronal varunk)...akkor megerkezett az elso zealotja a rusholni akaro sracnak....mar irtam neki korabban, hogy amit csinal az nem rush...irta, hogy sorry....mindegy elhuzodott a pary, de vegul megnyertuk.....kozvetlen a kovetkezo meccsben megint megkaptam ezt a lamat....mi volt az elso kerdese???? "rush?" nahh akkor irtam neki cifrat...
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
en is biztam benne, hogy mouz, meg kovsol felvisz a vallukon vagy a hatukon...vagy legalabb olben.......de nem akartak(nak) vagy lehet tul nagy balansz vagyok/voltam?
pedig bali szamitasban eleg jo vagyok...legalabbis egy 400t-as repulo rakodasanak megtervezese nem okoz akkora gondot mint feljutni gyemantba
[ Szerkesztve ]
-
-
oxox
addikt
válasz Konflikt #11749 üzenetére
akkor en vagyok itt csak random hero???
korabban foccer-el, meg cylaval jatszottam egy-kettot...meg egyszer volt vmi 4v4 ...meg kopasz korszakomban.....mindenesetre ha nincs meg a csapat nyugodtan irjatok ram mikor fent vagyok....es nem cannon rush-olok (mar), nem kell felni
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
hat platinaban lehet mar igy erzed ...de nekem bronzol ezustbe nem okozott semmi nehezseget....1 nap alatt feljutottam bronzbol aranyba ...azota 2v2 randomot is feltornaztam aranyba...most eppen a 3v3-at erositem ezusben meg....kicsit lassan megy...pedig tegnap volt egy 5-s, meg egy 7-es streak-em is...mikor vesztunk akkor is altalaban (nem mindig), az elejen vegzek...
viszont a 4v4-et (bronz...9 lejatszott meccsel /4win) meghagyom a zerg kitanulasara...a tobbi ligaeredmenyt mar sajnalnam elrontani....meghat a 4v4 randomban mar kb olyan mintha lottoznek (sokszor a 3v3 is...)...csapattarsakat tekintve...
ohh tegnap volt ket vicces meccs...3v3
-elso, megbeszeljuk rusholunk....en voltam az egyetlen aki proxy-val elore telepult...vegunk is lett
-masodik nalunk nem volt zerg a csapattarsnal volt....az egyik protosunk olyan szepen nyitva hagyta a bazisat, hogy orom volt nezni ahogy csipegetik a probe-okat...a sajatjaimat kuldtem at linget apritani....fogtam a fejem....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest