- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
na én is kipróbáltam csak kicsit flusztrál hogy nem tudok egyszerre 8 torpedót kilőni.
Gergello
A jobb felső sarokban van egy radar szerűség azonvannak I betűvel jelölve. Egy darabig eltartott mire én is rájöttem.Hogyan lehet pénzt szerezni az új kézifegyverekhez meg a hajó fejlesztéseihez?
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Érdekes nálam nem lehet re felrakni a hajóra csak egyféle fegyvert, vagy disruptor vagy fézer, és a diszruptor kb szart sem ér mert nem sebez viszont 4 lövés után nem tudok vele többet lőni.
És akkor egy ilyen fos hajóval nyomjak le 3 klingon csatahajót meg 4 bird of prey-t, kicsit felbaszott agyilag.
-
Hunter2
addikt
kb mikor lehet magassabb hajó osztályokat szerezni? a karakter fejlődésével párhuzamosan jönnek a jobb hajók? A hajón meg van adva hogy max mennyi fézer illetve torpedóvető lehet vagy ezt lehet fejleszteni? Pl jól jönne hátra is egy torpedó vető.
Engem az zavar hogy mikor pl van előttem 4 hajó akkor nem tudom kijelölni hogy melyiket lőjem hanem csak lő valamelyikre, így pl nincs lehetőség össztűzre vagy arra hogy először a gyengébb hajókat lőjem le. -
Hunter2
addikt
A 8472-est eltudtad fogni? mert nálam simán eltűnt.
-
Hunter2
addikt
megakartam csinálni a Risa küldetést erre mikor lesugároztam akkor a nem a karakterem jelent meg a bolygó felszínén hanem a hajó kicsinyített mása, na mondom akkor felsugárzás. Erre meg a karakterem jelenik meg az űrben és elkezd haldokolni.
Látott már valaki ilyet?
Próbáltam screenshotot csinálni de nem működik se prtscr se az xfire.
Egyébként a risa-n mit kell csinálni?[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Itt az említett két kép, kicsit gyenge a minőség mert telefonnal csináltam.
Csillaghajó a tengerparton
Ember az űrben[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
most annyira felbaszott hogy az valami fantasztikus. Valami állomáson kell kiírtanom a klingonokat erre mikor megdöglök meg a 3 agyhalott is akit a gép irányít és velem vannak akkor hova dob vissza, hát a legelejére. Ekkor 5 perc mire végig rohanok az egész állomáson utána meg még 1 perc mire ez a 3 barom utolér. És utána ugyanúgy lelőnek a faxba. az irányítás meg néha olyan szar hogy egy ajtón nem tudok bemenni, csak 3 próbálkozás után.
Kibaxott idegesítő még ha Bétáról is van szó. -
Hunter2
addikt
-
Hunter2
addikt
jah , kb addig el is jutottam hogy "Dear Beta testers" aztán el is tűnt az üzenet.
Nah mindegy akkor majd holnap függök tovább. -
Hunter2
addikt
Már a második küldetést kapom amiben az van hogy mentsek meg egy bolygót és hogy kell hozzá 10db pajzsgenerátor, ezeket honnan kell megszerezni? Érdekes módon kezdésnek 3/10-et ír .
A másik meg hogy elértem a 10.-es szintet, állítólag inentől lehet új hajót választani, vagy meg kell venni vagy hogy megy ez?
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
A Kerrat system War zone nevű küldetését valaki megcsinálta?
Arról szól hogy egy rakat borg van és először 8 titkosító állomást kell kiiktatni majd pár javító állomást, ezután viszont nem történik semmi.
Azt írja hogy meg kell nyerni viszont megcsináljuk a feladatokat és semmi, legyőzni ennyit meg nem is lehet pláne hogy mindig jönnek újabb kockák.CPT.Pirk
Adtam, mondjuk én se elsőre vettem észre hogy van ott is még tulajdonság.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Meglehet valahogy keresni egymást a játékban?
-
-
Hunter2
addikt
mókás srácok ezek a Cryptic-nél:
Na ennyit az 1 órás leállásról. -
Hunter2
addikt
Én meg azt nem értem hogy quantum illetve photon torpedónál hogy jön ki hogy épp menyit tudok lőni. Van amikor 3-at is egyszerre legtöbbször viszont csak 1-et.
Ja igen és nekem is sikerült beállítanom az új hajót, Cruisert választottam és elsőre kicsit nehezebben győzök mint a Light Cruiserrel. Ez elég meglepő nekem. A hátsó torpedóvetőnek szerintetek van valami értelme?
CPT.Pirk
Nálam ez 3 Borg kocka között volt.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Nálam most az van hogy nem töltenek újra a fegyverek. Küldtem is bugreport-ot ahogy elnéztem nem csak nekem gond ez. Nálatok nem jelentkezett?
-
Hunter2
addikt
Felhomályosítana valaki hogy merre van az a Kerrat rendszer? Tegnap még a DS9 környékén volt ma meg már sehol nincs. Volt ott egy csata a borg ellen de bugos volt tegnap , gondoltam majd ma. Erre meg nincs sehol.
-
Hunter2
addikt
-
Hunter2
addikt
A Full árában benne van 1 hónap előfizetés is, CPT.Pirk is erre gondolt szerintem.
-
Hunter2
addikt
esélyes hogy ha lehet is játszani akkor a nulláról fogsz indulni.
-
Hunter2
addikt
pár évvel ezelőtt már játszottam ezzel és úgy gondoltam vissza térek, csak annyi a gond hogy a criptic-es belépést lecserélték. plusz fogalmam sincs mi volt oda a jelszavam.
Van rá valami mód hogy a régi accountommal lépjek be? -
Hunter2
addikt
másnál is jelentkezik hogy csutkára húzott grafikával R9 290-el időnként szétfagy a játék? vagy ez nálam egyedi eset?
A másik kérdésem hogy be lehet valahogy állítani egér gombra hogy süsse el azt a rohadt fézert?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest