- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Ebben a részben a fickót nemcsak hogy szétalázzák, hanem egyszerűen totál nonszensz... Anyag és evés nélkül szaporodnak ezek tribble-ők, elfoglalják az egész hajót, sőt beszélgetésből megtudjuk, hogy egy bolygót is és az egész rajta levő civilizációt ki kellett onnan telepíteni.
Szar történet és ez egymás közötti szétalazás... Mi köze van ennek a Star Trekhez?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Megint megjelent egy újabb Short Trek és azonkívül, hogy ez is egy sz@r még sikerül benne megint több idővonalbeli paradoxont, tévedést csinálni.
Valami fiatal Alita kinéztű csajt kapitánnyá neveznek ki, miközben cannon szerint Kirk lenne a legfiatalabb akit kapitánnyá léptettek elő.
Aztán a részben szerepelnek tribble-ek, amiket még nem is kéne ismernie a Federációnak ebben az időben és valami szánalmas fickó kutatásokat csinál velük.
A story végén pedig az van, hogy a tribbleket egyék az emberek... Meg annyira elszapaodnak a hajón, hogy szét kell őket lődözni.
No comment:
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
Neked mindig sikerül valami mákos hibába belefutnod.
Remélem a későbbi 2 eventen is lehet majd használni a legacy tokent. Nekem is van még belőle jópár.
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem nem lehetett plusz pontot gyűjteni az előző coupon eventen. 3000-nél kimaxolódott és kész.
Viszont a korábbi featured tfo tokeneket beválthatod a mostani eventen.
Lehet, hogy a karaktereimen szétszórva van annyi Featured TFO token, hogy akár ma kész lehet az event.Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
-
gabor7th
addikt
Ezt írták is, hogy befejezheted, meg gondolom van rengeteg legacy pontod is, úgyhoy meg is van már nyeremény/
Én arról a több eventen át tartó dologra gondoltam, mert múltkor írták, hgí utlsó esély, de aztán levitték a ponthatárt, úgyhogy talán úójra van esély...
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz gabor7th #18282 üzenetére
A januári KM eventen is minden körben más ellenség jött.
És igen, az előző 100%-os kuponhoz 3000 pont kellett.
@Plata: Nem az utolsó nap lett meg, de az utolsó eventen. Aki nem csúszott egy napot sem, annak már egy eventtel korábban kész meg lett a tokenje.
Pedig én is max 1-2 napot hagytam ki. Viszont az se mindegy hogy valaki a bónusz hétvégéken 4-szer vagy 5-ször tudja bezsebelni a dupla pontszámokat.[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18282 üzenetére
Miért ne lehetne esélye,a múltkori 3000-es is meg lett nagyon gyorsan.
Nem is értettem miért tököltek vele egyesek még az utolsó napokban is.
Régen no winen minden hullámban más jött.Ki jöttek az új starter és fleet admiral packok.
Egész jók.
[link]
Kulcs akció is van.
[link][ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Na, megvolt az első köröm ráadásul nem fleetel mentem és... sikerült. Szerencsére nem csak én voltam aki gondolta arra, hogy javítani is kéne a hajót és volt legalább egy szupererős csapattárs.
Ami szerintem más volt korábbiakhoz, hogy most folyton válotozott egy szimulálicón belül az ellenség, ha jól emlékszem ez máskor úgy volt, hogy mindig lehetett más, de az maradt ami kezdte.
Ja és hogy most a 2100 pont a zenes hajónál a követelmény, akkor aki most kezdi el van esélye, hogy megszerezze? Mert ezelőtt 3000 volt ugye?
-
Plata
félisten
válasz L3zl13 #18280 üzenetére
Igen tudom,tal shiar hajón valami rusnya pajzs van ezért be van neki téve egy roma pajzs visualba.
(#18279) gabor7th
Nálam a pajzs erőssége nagyon sokadik szempont,inkább az érdekel milyen a szett képessége vagy a statja.Romulán pajzs szerintem csak valamelyik roma engi karimnak van a hajóján.Romulán hajtómű az van valamelyik hajón asszem,mert ad valamit.Bár lehet tévedek,de fejből úgy rémlik.Romulán pajzs lehet erős és sok a hp-ja,de könnyebben is leszedik.
Azt hiszem talán a lukari pajzs az ami jó tankolni.
Roma engi Didivel meg lukari szettel nagyon jó,na dps-e az nem nagyon lesz,de lelőni sem tudják.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Ha a szempont az, hogy a legerősebb pajzs kell, akkor az erre válasz + most arról van szó, hogy a színe nem jön be, az pedig biztos megváltoztatja.
Nekem is nyilván nemcsak az van, de az elég jó, a bónuszai viszont tényleg nem nagy számok.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18277 üzenetére
Romulán pajzs nemjó sci karinak.
Eléggé elavult.
Gamma szett statja jobb.
Ezenkívül a gamma szett csapat buffokat ad.
De ikony szett is jobb.
Főleg sebzős karinak,na meg ikony szett hat a hangárokra is.
Az újabb repus pajzsok papíronlehet gyengébb pajzsot adnak.
De igazából jobbak mint a roma.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Amúgy csalódtam bennük, azt hittem, hogy egy vagyont kérnek el, de igazából kemény 1 dollárért tiéd lehetnek az itemek és 5 dollárért már két T6 ship, tíz dollárért pedig két olyan T6 ship ami még talán jó is... bár az is Discovery-s. Viszont látom a 10 dolláros már el is fogyott.
Igen, ezt a színt állandóan hordani elég gáz lenne.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18270 üzenetére
Hajók meg vannak,de az itemek nincsenek.
Igazából nem is nagyon vágyom rájuk.
Eléggé homár stílusú lesz tőle a hajód.
Sol systemben is rohangált az előbb pár hajó ezzel a kinézettel,hát olyan volt mintha langyi fesztivál lett volna.
Azzal sem vagyok kibékülve hogy vanguard carrier lilás színű,de nem lehet vele mit csinálni.
Ezt meg biztos nem tenném fel.
Jó tudom hogy jó célt szolgál,de miért ez a ratyi szín?
Ezt gáz lenne viselni. -
gabor7th
addikt
Rakhattak be volna linket, de amúgy vicces, vagy szomorú nem tudom, de azt írják, hogy 100%-ot átutalják a mellrák elleni harcra, de becsillagozzák ezt és kiderül, hogy igazából 85%-át, de semmiképpse többet mint 75000 dollár.Ilyen cuccaid ugye nincsenek, mert itt kikerülhetetlenülfizetni kell igazi pénzzel?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Mai frissítés.
[link]
Ha jól értem új packok jönnek a store-ba.
Három új starter pack meg három új fleet admiral faction themed pack,hogy ez mi a rossebet jelenthet nem tom. -
gabor7th
addikt
A mellrák elleni küzdelem miatt jönnek különleges cuccok. Nem tudom mit gondoljak erről őszintén. Bár már elvileg lehetne venni, de én most mégse láttam a game-ben, tehát lehet már vége is, hisz azt írták siessünk, mert csak rövid ideig tart.
-
gabor7th
addikt
Az elsőnek tán a szettje nem is hull-t javít igazából hanem megnöveli idéiglenesen a nagyságát... ilyesmi konzolom van és az endevor nem számíotta hull javításnak. A másik viszont tényleg az, csak a 20/ másodperc nem tűnik soknak, nyilván azért mert ez egy körben hat.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18262 üzenetére
Van egy olcsó konzol.
Ha fedes vagy olcsó ha klingon zenes.
Hull repair drone.Az egész csaptot gyógyítja.
Nekem klingon Vesta-n pont van.Talán 20-as vagy 30-as klingon zenes support sci hajó adja.
Jah repair platform a neve.Ezeréve használom mégsem emlékeztem rá.
[link]
Minél többet dobsz le belőle annál több kis gyógyító ketyerét rak le.Eleinte talán 1-2 drone per hajó utána már 2-3.
Mask energy signature-t is nyomnak rád.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Másodlagos pajzsot én is tudok adni az egész csapatnak, de ha mondjuk a Vaadwaur az ellenfél, akkor kb. semmit se ér.
Meg... mintha valami olyasmire emlékeznék, hogy itt nem is lehet ezt előre meghatározott csapat társakkal csinálni... Mintha valami ilyen derengene... Az nagyon gáz lenne.
Amúgy még van ilyen hull javító bólyám is, de eddig kb. csak egyszer használtam, hogy kipróbáljam, az tán hat a baráti hajókra is.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Vannak konzolok amik fázison kívül helyeznek... talán valamelyik baráti hajóra is hat, majd lecsekkolom őket.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18259 üzenetére
Nem tudom meddig tart már.
Rég használtam a T5 szettet.
De a T5 szett még inkább support volt.
Gyógyított és távol tartotta a lövéseket.Na meg volt egy deflector ágyúja.
T6 szett már sebzős és szívatós.
Bár a pajzselszívó konzolja neked ad egy másodlagos pajzsot és a hajó köré húz egy buborékot.Ami annál erősebb minél több ellenségről szedi le.
T5 szett.
[link]
T6 szett
[link] -
Plata
félisten
válasz L3zl13 #18256 üzenetére
Szerintem nem lesz vészes,abból gondolva hogy ez T6 hajó tokenes event is lesz,plusz akármilyen kis karival lehet menni án arra tippelek hogy valami le butított kobayashi lesz,az event után meg bekerül TFO-ként a normál.
(#18257) gabor7th
Sompek eventen volt nekem ilyen,volt hogy a hatodik körben kerültem be a többiek mellé,annyit csináltam hogy be mentem szétnéztem és kész volt.
Csöppet sem bántam.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
"Meg ha jól értem itt már az is fog számítani hogy te is életben maradj."
Inkább tán van valami védelem, hogy rögtön kapásból ne dögöljön ki a csapat, meg a megvédendő hajó, event verzió alatt. Régebben volt tán olyan is, hogy már egy megkezdett meccsbe rakott be ami érkezésed után pár másodperccel vereséggel végetért, gondolom ez azért van, hogy valamennyi esélyt adjon ilyen esetben. Mindesetbe az, hogy kapásból meghal mindenki és vége lesz, többé nem lesz.
"The failure condition of having all players dead simultaneously, or of having the ECS Kobayashi Maru sustain fatal damage, have been removed from the Event version of the map."
-
Plata
félisten
válasz L3zl13 #18252 üzenetére
Az vicces,tegnap még 100k volt.
Meg találtam.
-Kobayashi Maru Transponder (and Account-Wide Unlock for Reclaim)
-50,000 Dilithium Ore (once only)
-3x Featured TFO Reward Boxes (once only)
-Each gives a choice of 1x Specialization Point or an Enhanced Universal Tech Upgrade
Beszarás,tényleg át írták,tegnap 100 000 dilithium volt.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18248 üzenetére
Őszintén szólva magasról teszek rá patrolon mi esik,sosem szoktam vele foglalkozni,otthagyom a francba úgyis értéktelen cucc.
De igen ez rohadt nagy probléma lesz kobayashi-n,ha kis karit bepakol mellénk akkor cumi.
Kobayashi maru-n térsebzés kell,nagyon nagy térsebzés.
Na meg CC,kis karinak itt semmi keresni valója.
Egyszerűen semmit nem tud kezdeni a hullámokban betörő ellenséggel,klingonok is rosszak,de borg vadkutya meg hasonlók piszkos rosszak.
Maxos szinten is nehéz életben tartani Kobayashi Maru-t,közben távol tartani tőle az ellenséget és ki is nyírni.
De itt ha négy játékos mellé berak egy kicsit,akkor már a bukta tuti.
Ha meg két három kicsit be rak akkor felesleges is bent maradni.
Meg ha jól értem itt már az is fog számítani hogy te is életben maradj.
Ha berak pár kicsit,azok elpukkannak az első hullámnál és cseszhetjük.
Azt hiszem Vesta-val megyek,még mindig kegyetlen erős a szettje.
Lehet felrakom rá mindkét Vesta szettet.Bár nem tudom hova,de T6 szett mellé nem ártana a T5,lehet leveszem engi konzolt és oda,T5 szett is brutális volt.Csak annak nem sebzős képességei vannak hanem csapat hílelős buffolós.
Az egyik képessége hogy létrehoz egy bubit ami minden torpedót és egyéb szar lövedéket visszaküld a feladónak.Másik bubi gyógyít mindenkit,harmadik halhatatlanná tesz.
Ehhez képest a T6 szett négy képességet ad,amiből 3 sebzős a negyedik meg pajzs hílt ad nagy területen.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Van ez a patrol, ott is simán összerakott level 30-as játékossal egy csapatba és ez még olyan szempontból is káros annak aki fentebb van, hogy az összeszedhető cuccok is csak ilyen level 6 volt tán max. Szóval én rosszat sejtek. Majd megkeresem a kemény kettő magyar ismerősömet a játékon belül és megpróbálok velük csapatba menni, egyikükkel groundon szoktam menni leginkább és vérprofin nyomja, remélem az űrben is ilyen; sajna az amerikai fleet-em a idő eltolódás miatt bizonytalan lesz ehhez, pedig kellenének, mert... itt tényleg csak akkor kapsz valamit, ha tudsz. Remélem sokaknak eszébejut, hogy legyen náluk valamilyen hull javító képesség...
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18246 üzenetére
Gondolj bele,mi a fenét tud kezdeni egy friss új kari normál kobayashi-n?
Semmit,csak tutorialt kell letolni és mehetsz rá.
Normál kobayashi-n ilyen kari egy másodpercig sem él.
Vagyis fix hogy valami buherált béna kobayashi lesz.
Ha vége az eventnek bekerül a normál TFO-ként 50-es szinttől.
Arról nem is beszélve hogy 65-ös játékosok legalább 70%-a hülye ahhoz hogy normálon kihúzza akár öt hullámig.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Könnyebb? Mostmár 6 kör kötelező.
"You must complete Wave 6 to earn your Daily Progress and Event Campaign Progress."
Régebben 3 elég volt ha jól tudom. És könnyebb nem is lesz, csak nem lesz végtelenített addig amig nincs meg a Daily Progress.
-
gabor7th
addikt
Na ez mégse valami szatelit, hanem egy hajó, ami elég egyedi cucc, mert megnyithatod a tözsdét (harc közben?), harcol veled, és bonuszokat dobál. Kb. mint a Voth földi spare battlezoneban. A százezer dilitium vonz legjobban, de ami elég gázon hangzik, az az, hogy megszünt a capitain level korlát, ami azt jelenti, hogy simán sorozatosan kifogsz olyankat csapattársnak akik nem elég készek a feladatra és itt elég gáz, mert ha elbuksz, akkor nincs nyeremény.
-
Plata
félisten
Kobayashi Maru eventen 100k dili a jutalom és újra lehet szerezni ingyen T6 zenes hajót.
[link] -
Plata
félisten
Na sikerült felülmúlni a tegnapi rekordot.
CLR—Infected Space[3:51]— Dmg(DPS) —Garon 17 902 556(77 500) Sev'rance 13 195 962(57 125) Rexidexi 6 828 189(35 016) MacFixit 5 782 742(25 142) Picard 873 088(3 780)
Tac kockába 1 639 956 vadkutya torpedóval.
Ahhoz képest hogy a hajó max one hit-re van kihegyezve és nem dps-re még arra sem rossz. -
Plata
félisten
válasz gabor7th #18239 üzenetére
Ma leállás is lesz.Két és fél órás.
[link]
General:Resolved an issue that was preventing the Polytrinic Acid Horta from being reclaimable.
Character:Resolved an issue that was causing character pieces to disappear when selecting certain outfits for Starfleet Romulan Female Captains
Jacket TIght TOS
MedicalJacket Loose Nurse
Jacket Loose Terran Mirror
Jacket Loose Terran Enterprise.Content:Addressed an issue that prevented progress in the mission "Frozen" while following the Reman scout.
Updated requirement messaging for Patrol missions for characters who haven’t completed the tutorial and joined a 25th century allegiance.This is a text change only.
Resolved an issue that was preventing the audio for the Spore Saturation Level from playing during the episode, “Beneath the Skin”.
Systems:Resolved an error that was preventing Mo'Kai enemies on both Space and Ground maps from sometimes rewarding XP and other numerics when defeated.
Resolved an error that was preventing DSC-Era Terran Empire enemies on both Space and Ground maps from sometimes rewarding XP and other numerics when defeated.Borg Adaptation Updates:Resolved an issue where Borg were incapable of successfully adapting to the electrical damage dealt by the Lukari Piezo-Electric Wrist Apparatus.
Resolved an issue where some weapons' additional damaging effects were not properly inhibited by Borg Adaptation (example: The electrical area damage on Jaylah's Staff Secondary Fire, the electrical DOT on Sompek Pulsewave).Resolved an issue where hazards created by some weapons' firing modes were not properly inhibited by Borg Adaptation (example: Plasmatic Biomatter Field)
Resolved an issue with Neural Network Overload where it could sometimes cause damage to allies.
Resolved an issue with the "Temba, His arms wide" and "Medal of Tanagra" costume unlocks, where they would linger in the player's inventory after unlocking.
Adjusted default & renamable prefix for cross-faction Temporal bundle ships to be "", so that they're not comissioned with the "U.S.S." prefix on KDF characters anymore. -
gabor7th
addikt
Remélem majd kicsit meghosszabítják a Phoenixet, mert múltkor fél napon át nem tudtam játszani és ma már nem tudnám akkor felvenni hosszabítás nélkül az utolsó ládát.
-
gabor7th
addikt
Egyébként neked még jobb is lehet, hisz limit nélkül tudsz vásárolni szinte, tehát bármikor amikor akarod megvehetet a Vaadwaur Manace vagy valami hasonló nevű hajót, ami rendelkezik a Vaadwaur csodavegyverrel amit az Iconiak adtak nekik és még a story-ban is hazavág minden más erős népet, Voth-ot, Kollektívát, akárkivel szemben erős.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18232 üzenetére
De arra.
Elég nagyot tud szólni.
Ugye becsapódáskor négy tricobalt aknát dob a célpontra.
Ha nincs pajzs brutálisat sebez.
És térsebző.
Ha gw-vel összefogod az ellenséget és úgy dobod bele.Na az odacsesz.
Ha csak kicsit szól és mondjuk 150 ezret sebez aknánként akkor is 4x150k sebzés minden egyes célpontra.A sebzésének 3 kilóméteres hatósugara van,ha jól emlékszem.
Ha Gw-vel összefogsz vagy 10 ellenséget és úgy dobod bele,az szép sebzés.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
ISA-n ma beütött vadkutya torpedó rendesen.
Tac kockába 1 229 923-at puszilt.
CLR—Infected Space[5:25]— Dmg(DPS) —Garon 19 044 386(59 514) Claire de 13 253 625(42 075) Aria 9 709 185(29 874) Zali 6 623 059(20 697) M'Keia 6 379 963(20 000) -
Plata
félisten
Naptár szerint új event jön.
Kobayashi maru.
Október 17 és november 7 közt.
Valami Resupply Beacon Device a jutalom és dilithium.
Ehhez 14 napig kell naponta egyszer legalább 3 menetig kibírni.
Még csak a naptárban látszik az event,hír nincs róla.
Viszont azt írja hogy lvl 50-60 karik mehetnek csak eventre.
Remélem nem igaz mert csak 65-ös karim van. -
Plata
félisten
válasz gabor7th #18224 üzenetére
Ha jól emlékszem a tyken rift talán 98 all energiát szív el.
Arra jön aceton assimilator na meg van plasmonic leach és a másik aceton konzol.
Aminek a neve fejből nem jut eszembe.Nem nagyon marad energia az ellenségben.
Lerakom tykent meg acetont és tractor beam repulsorral összerántom őket,kapnak egy kis theta radiationt meg másik acetont.Oszt le vannak szedálva.Most jut eszembe,klingonoknak van olyan zenes konzol ami leszedi a pajzsot.
Cdak nem emlékszem melyik hajó adja vagy mi a neve.
De álcában is használható.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Amúgy klassz lenne, ha a Vaadwaur artillery beszerelhető lenne más hajókba is. Meg látom te szereted lemeríteni a pajzsokat (én ezt csak basic szinten csinálom), a Vaadwaur pedig tönkrevágni a "keménységét" polaronnal.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18217 üzenetére
Igen.
Az acc bankban pár darab van.
De egyenlőre ott is maradnak,várnak a T6 Karfiolra.
Rendet kéne raknom acc bankban is mert tele van pakolva hülyeségekkel is.
Még kaja is van benne.
Bár már nem emlékszem mért raktam be.(#18219) gabor7th
Ha tudod hogy milyen hajót fognak ki vonni a forgalomból még egyszerűbb.
Temporal hajókat is megvették háromszoros áron miután kivonták a t5 változatot a forgalomból.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Pedig kereskedni baromi egyszerű... Veszel mondjuk egy Universal Consult legolcsóbban aztán hozzáadsz + 1 milliót és vársz pár napot és hopp egymillióval többed van zéró munkával. Persze a millárdos határig így eljutni eltart egy darabig, de néhány tízmilliós cuccok hamar meglehetnek viszonylag.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18216 üzenetére
Nem igazán.Nem fogok kiadni töbszáz misit egy fegyverért,amit ingyen is felhúzhatok főnixből.Főleg mivel kedvem sincs megkeresni az árát.
Ha diliről van szó akkor bármennyit ki farmolok,ha ec-ről arra magasról tojok.
Ec farmolás untat és semmi kedvem hozzá.
Annyi pénzem van amennyivel el vagyok és kész.
Semmi hajlandóságom vagy kedvem nincs kereskedéshez.
De komolyan.Rahedli eladni való cuccom van,nyitogattam boxokat,ami esett azt elpakoltam bankba oszt csókolom.Vagy el ajándékoztam.
Exeléstől az életkedvem is elmegy.Baromira untat.Akkor inkább megyek 10 ISA-t. -
gabor7th
addikt
Számodra járható út lenne, hogy simán tőzsdén megveszed a már maxra feljavított cuccokat. / Hát ez a kis jelenet, amit szerkesztve belinkeltem máris elvette a kedvemet a Discoverytől... csak tudjam meg mi lett a kollektívával a jövőben, totál megsemmisült mint egységes hatalomi tényező, vagy nem és a többi nem érdekel, mert annyira szar, és tojnak a fanok visszajelzésére.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18213 üzenetére
Az upgrade is csak a mázliról szól.
Ha mázlid van szinte nulla százalékon ugrik.
Az egyik klingon karimnak full epic lett a felszerelése negyed annyi cuccból mint amennyiből UR lett a bajori karim felszerelése.
Na neki olyan tetű szivatást tolt a játék hogy Ur-nél tovább nem erőltettem.
Sőt tovább megyek.A vulkáni sci karimnak a lobis cucca 40 valahány százaléknál sem ugrott lilára kékről,na ott úgy gondoltam akkor dögöljön meg. -
gabor7th
addikt
válasz gabor7th #18212 üzenetére
Este majd megpróbálom megnézni az epizódott, de az a alaptörténete, hogy ketten bentragadnak egy liftben és várniuk kell amíg megszerelik és majd értük jön ha jól értettem egy ilyen hegymászó felszerelésben egy női mérnök, hogy megmentse őket a liftből. Miért hülyeség már az alaptörténet? Mert egy olyan hajón vannak amiben van transporter, simán csak ki kéne sugározni őket onnan. Sőt azonkívül, hogy totál széles mosoly lesz Spock arcán éneklés közben még azt is bavallja, hogy irigy a női szereplőre. Nem csodálom, hogy az Orville nézettsége sokkal nagyobb.
https://www.youtube.com/watch?v=K-vEqoTAc-g
Diversity ideológia nyomatás is van, mint kötelező. De attól függetlenül is ez egy trash. Én Picard miatt it aggódok, mert Alex Kurzman is részt vesz benne és Discovery nagyrészt miatta olyan amilyen...
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Tizenkettőről indulva elég kicsi az esély a javulásra. Omega upgrade-del és katalizátorokkal is elég kicsi marad. De végülis ha közel limit nélküli erőforrásokkal bírsz... kit érdel. Bár napi dilitium finomítás nálad is ugyanúgy korlát, meg még mi... talán a fleet credit is, ha rossz fleetbe kerültél.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Most olvastam, hogy elkészült egy újabb "Short Trek" epizód és néhányan már látták is... Viszont nagyon sokan útálják, mert Spock és a vulcániak totál le lettek alázva. Kb. végig az epizód alatt mosolyog, amit egy vulkáni nem szokott, meg ordibál az elején, pofákat vág, sőt dalra is fakad... Szóval úgy ábrázolják mint egy érzelgős hülyegyereket, akit az anyja kikérdez, mert a rész arról szól, hogy egy női karakter kérdéseket tesz fel neki, aki viszont nagyon komoly marad, és kiderül, ő adja az ösztönzést Spocknak, hogy továbbhaladjon az életben.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #18210 üzenetére
Őszintén szólva nekem csak az kell.
Elég sok karim,van és az rohadt sok főnix.
Hihetetlen hogy egyik karinál szívok a másikkal nem.
Az egyik karimnál mk12-ről mk15-re húzás közben epic lett a cucc,szinte nulla százaléktól,másiknál meg szoptam mint a torkosborz,volt olyan cucc ami 35%-nál ugrott csak.Az meg rohadt sok token. -
Plata
félisten
válasz gabor7th #18207 üzenetére
Mindegy hogy hétvége van,ha úgysem tudsz játszani mert valami közbe jön.
Én ma egy csomó mindent akartam csinálni,de végül megint nem lett belőle semmi,tegnap sem.
Használ valamelyikőtök Vesta hajót?
Elkezdtem diszkós reput csinálni Vesta karival,elmentem vele defense of starbase one stf-re,valami furán viszonyul a diszkós klingonokhoz.
ISA-n meg kristályon nem szokott ilyet csinálni.
A konzolja a normálisnál sokkal gyorsabban és sokkal többet sebez diszkósokba.
Szó szerint szétcseszi a klingonokat.Jah és pajzselszívó konzol.Szóval a pajzsukat kéne leszívni,na persze mindig is defektes volt ez a konzol és sebzett eddig is,de nem ilyen gyorsan és így.
Kíváncsi volnék másnak is csinál-e ilyet.
Képen nem látszik igazán,de nagyobb tömegnél sokkal gázabb,szinte az egész képernyő tele van számokkal,mert nagyon sűrűn tolja.
Ezerrel pörögnek a számok.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Mai nap dél óta próbálok bejutni, de nem sikerül. Lassan tölti be a log in screent, aztán meg szétkapcsol a szerver.
-
gabor7th
addikt