Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz Szőrös #25198 üzenetére
Na, akkor vegyuk szepen szamitasba, a dolgokat.
Neked a repjegyed annyiba kerul Budapest-Manchester (gyertek Ryanair-el) mint nekem a benzin Swindonbol Manchesterbe... 30-40£, erre lehet szallast foglalni most, az is ket ejszakara mondjuk 50-60 font, kaja, egyeb utazasok 100£, tehat 200£-bol megvan, az 80k Ft, Ha business classal josz mindenhol, akkor ossze lehet szedni 400-bol is
Inkabb kihozom 200£-bol mint 400k forintbol Nem kell ram hallgatni
Most utaztattam csaladot, uh megvanak a szallas arak, utazas a neten, kaja nem draga, itt is lehet olcson tolni, kozlekedesre attol fuggoen hanyan jottok kocsival megoldhato, vagy veszunk napijeyeket, kb 10£ korul lehet, es nem kell Hiltonban lakni, jo a panzio is
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Szőrös #25198 üzenetére
Repjegy+ helyi közlekedés: 100 000-130 000 huf
ha ocson akarod a repjegyet minimum 4 napot ott kell lenned ezért a szállás olyan 80 000- 100 000 huf
Erre jön a belépő a kaja pia stb. szerintem kb jól számoltam."A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest