Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz vaakuum #16439 üzenetére
3570K-m van nekem is, tényleg nem lenne jó, ha a proci húzná vissza a teljesítményt, mert én is szeretnék VGA-t cserélni a játék megjelenése előtt, és inkább csak arra költeném a pénzt. A 4,2Ghz simán kijött belőle, úgy hogy nem szoktam tuningolgatni, csak bekapcsoltam az OCgeniet az MSI alaplapon. Azt reméltem több tartalék szorult belé, (és még még lehetne húzni rendesen rajta), vagy elég lesz ez a teljesítmény is, és akkor nem kell majd a csere.
De ha mégis ez lenne a helyzet, akkor egy ideig kiegyensúlyozatlan marad a konfig, aztán később felzárkóztatom ezen a téren is max.
(#16443) .tnm
Végül is lehet benne igazság, ezt írták a Redditen is, hogy a hajtóművek meg a lényeg van hátul és emiatt teheti, meg, hogy így landol. Én azért elviseltem volna egy darab talpat az elején ami lenyílik, nem is nézett volna ki rosszul. -
veterán
válasz vaakuum #16439 üzenetére
hát a 290X-ek árait most vágták meg de nagyon (170k-ról 110-120 környékére), nem hinném hogy az ünnepek alatt ez változna (és ahogy az nv-t ismerem, ott sem, bár talán a 780-780 Ti-t befejezték). Szóval ami most lehetőség:
-290X vagy GTX970 110-120k környékén (iponon van 110k-ért MSI 290X). Bizonyos játékokban a 970 gyorsabb, de általában azért a 290X. Ott a mantle, aminek leginkább csak akkor van értelme, ha sokkal nagyobb a grafikus teljesítmény, mint a proci ereje (egy 3570k viszont gond nélkül átprésel dx11 alatt is annyi utasítást, hogy kimaxoljon egy 290X-et)-130-140k körül 780 Ti. ez mindkét említettnél erősebb valamivel
170-180k felett GTX980: Jelenleg ez a kb legerősebb amit vehetsz. Következő év első negyedében várhatóak a 390X-ek
A 3570k kihajt egy bármilyen kártyát, egyedül a többkártyás rendszerekhez (vagy tényleg nagyon erőforrásigényes programokhoz, ahol a proci és a gpu is ki van maxolva) kellhet ennél erősebb. Az hogy melyikkel gyorsabb egy progi, az változó, mind a négy számára vannak játékok, ahol az erősebb, Bioshock Infinite-ben a 970 is rendre veri a 290X-eket, míg mondjuk Metro Last Light-ban a 290X a gyorsabb, és csak 1-2 fps-sel marad le a 980-tól. Sokszor nem igazán drámai a különbség ezek között, úgyhogy:
-ha nem akarsz olyan elképesztően sokat költeni, vegyél 970-et vagy 290X-et. Előbbi most jött ki, utóbbi pedig meglehetősen jó áron van
-ha kissé többet akarsz költeni, a 780 Ti is teljesen jó választás, általában erősebb a 970-nél és a 290X-nél, és az nvidia nem is ezeket akarja lecseréltetni a 980 vásárlókkal, mert annyira nincs nagy különbség
-ha pedig bármekkora ár jöhet, akkor vegyél 980-at, azzal sem lőhetsz mellé (ahogy az egyikkel sem). Embere válogatja hogy kinek éri meg ezt a felárat, van ahol csak 3-4-5 fps a különbség a 110k-s réteghez képest, van ahol 20. Van ahol a 110k-s gyorsabb, van ahol nem Illetve sokan gondolkodnak 970 SLI-ben és 290X crossfire-ben is, nem sokkal drágább és 970 SLI esetén még tápot sem kell várhatóan cserélni, annyira jó a fogyasztásuk (a 290X crossfire-hez kell a kakaó)Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest