Hirdetés
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz #48613632 #44453 üzenetére
... most értem a végére úgy, hogy nagyjából egy huzamban néztem. Részemről tartom, hogy ez szerintem így szánták végignézni, sorrendben, amennyire lehet egy levegőre (lenne más értelme az epizódok közti hangulatjeleknek?).
Személy szerint én tippre oda fogok visszamenni repetáért, ahol azt feszegeti lehetünk-e valóban boldogok ai waifu-kkal (még ha azt is szeretnénk hinni, hogy igen), de az már más kérdés, hogy kit melyik része mennyire érint meg.
Ugyan itt más: Még csak a 4. rész elején jártam a YOU-val (csak apródonként nézem étkezés mellett), de most a Neflix sorozatlogó elpoiler-ezte nekem az egészet.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest