-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Wheel of Time-t végig szenvedtem,
de valahogy az egészről az jutott eszembe, mintha egy férfi gyűlülő feminista propaganda lenne... Rettenet az egész, pedig szoktam szeretni az erős női karaktereket, de itt valami diszharmoniát éreztem az egész évad során: minden ami nő "jó" vs. minden, ami férfi "rossz" valamilyen okból. Hála istennek csak 8 rész volt... A képi világ nézhető volt, de olyan bárgyú volt minden karakterszínész benne. A nagy darab farkasos gyerek konkrétan beszélni is alig tudott...[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest