- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
Expanse-t elkezdtem,meg egy Dark cimű vmi német sorozatot.Tetszik hogy ez németül van.Meglássuk
Stranger Things-es témához hozzászólva
Az első évad nekem se tetszett annyira anno.Most mikor el kezdtem nézni a másodikat előtte utána kellett néznem hogy miről is szólt a sorozat mert egyszerűen nem emlékeztem rá annyira nem hagyott nyomott bennem.
De.
Viszont ez a 2. évad kegyetlen jó volt.Nekem ez volt 2017 legjobb sorozata(pedig elég sokat nézek). 11/10.
Ennek a story-ja is sokkal mint az 1.évad-é,a karakterek meg egyszerűen zseniálisak benne.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
petipetya
nagyúr
Black Mirror s04e05
Habár még nem láttam az évad összes részét, de ezt elkönyvelem a leggyengébb láncszemnek. Mindezt azzal az élménnyel, hogy fantasztikus hangulata volt ennek aposztapokaliptikus és Terminátoros epizódnak, így a többi rész részére elég magas a mérce. A kezdetektől fogva gyűlölöm a Boston Dynamics által készített robotkutyát, melyet a Black Mirror csak tovább mélyített. Black Mirror s04e01
Zseniális epizód volt Le a kalappal, várom a feliratot a többihez is.több visszatérő Black Mirror-os elem miatt is: a szánalmas életünkből a virtuális valóságba menekülünk. Remek volt a felvezetés, amely során a virtuális világban hősként ünnepelt kapitány pár perc elteltével egy szürke kisegér rész változott a munkahelyén. Emellett a korábbiakban látott "White Christmas" jutott eszembe, mert ott töltötték fel valaki tudatát egy kapszulába önmaga kiszolgálására, ahonnan nem tudott kiszabadulni. Itt a szereplők a virtuális tér foglyai lettek, melyet egy zsarnok tartott a markában. A szökés és ennek műszaki megvalósítása nagyon jól sikerült, Star Trek rajongóként pedig abszolút jár a piros csillag az erre való utalás miatt. "nincs rá lezsóidő"
-
zoli03
őstag
válasz Nordic #38250 üzenetére
Nekem az évad első fele/háromnegyed nagyon tetszett, szép lassan haladtak, jól felépítették a történetet, aztán a végét összecsapták, főleg az utolsó 1-2 részt. A téma eléggé más volt, mint az első évadban, jó, hogy tudtak/mertek változtatni. Viszont a háttérszál nagyon lassan haladt, gyakorlatilag semmit újat nem tudtunk meg, az első évadban sokkal többet foglalkoztak vele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agents of SHIELD
5x06
Tetszik az új évad egyelőre.Fitz ahogy játszotta a badass figurát, jól állt neki. Végén végre kinyírták (legalábbis remélem) az idióta Kassius-t és talán megmenekül a csapat is. Live-Die-Respawn
-
DS39
nagyúr
Annyian írtátok ezt a Black Mirrort, hogy elkezdtem nézni, a 2. évad 1. részét fejeztem be épp.
(szinkronosan nincs még 3. évad vagy én nem találtam?)Hát nem egy szokványos sorozat az biztos.
Címszavakban így tudnám jellemezni: fura, beteges, érdekes (tech dolgok miatt), elgondolkodtató.az első évad 2. része az ami lekötött igazán, de úgy összességében kicsit unalmasnak, vontatottnak tartom a bemutatott történeteket.
-
S e t h
nagyúr
válasz petipetya #38257 üzenetére
Oké hogy nincs összefüggés a részek között, de azért kíváncsi vagyok mi alapján fordították le először az ötödik részt. Talán a legkevesebb karakter, legegyszerűbb nyelvezet? Mindenesetre az embernek az életkedve elment tőle, annyira semmilyen volt az epizód. Lehet csak én nem láttam a fától az erdőt, de számomra nem volt black mirroros, sőt, még az asylum stúdió is eszembe jutott róla.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
jonnyjoker01
veterán
Star Trek Discovery ma este fél kilenckor visszatér a CBS All Access-en!
szerk. magyar idő szerint
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
S e t h
nagyúr
Kis számvetés, pár sorozat 2017-ből.
Az év meglepetése
Aranyélet
Oké, nem friss, az én asztalomra tavaly került kissé ropogósan a két évad és olyan gyomrost vitt be, hogy rám kellett számolni. Ennek a sorozatnak várom a legjobban a folytatását.Az év visszatérése
Gomorrah 3. évad
Megunhatatlan, még akkor is ha a színvonal néha hullámzó, de nem véletlenül van már időnként a Dróthoz, Breaking Badhez hasonlítvaAz év "dokumentarista" sorozata
Narcos harmadik évad
Maga mögött hagyta a második évad rétestészta avasságát és új kartell területére evezve, tanulva elődje hibájából, egy évad alatt mutatta meg egy bűnszervezet tündöklését és bukását.Az év vissza a múltba sorozata
Stranger Things második évad
Gyengébb mint az első évad, de ha a nagyon nívósból elveszünk egy picit, még akkor is nívós marad, bár kérdés mit várhatunk a harmadik évadban mutáló tinédzserekké avanzsáló gyermekszínészeinktől.Az év animéje
Dragon Ball Super
Oké, csak ezt az egy animét nézem, de ezt sokszor és egymás után akár többször is.Az év végtelen története
Supernatural
A Winchester fiúik innen fognak nyugdíjba menni.Kiegyensúlyozottan középszerű, de mivel kategóriájának szinte egyedüli képviselője, így elszórakozom rajta.Az év újonca
The Orville
Star Trekes alapokon nyugvó Seth McFarlene? Ne viccelj, akkor is nézném, ha rajtam kívül senki más, de a sorozat egyelőre hálásnak bizonyult.Az év komédiája
Kibazgatóhelyettesek
Mindössze két évad, tökéletesen lezárva, mégis megannyi élmény, amit jórészt Danny McBridenak és Walton Gogginsnak köszönhetünk, ez a két faszi lubickolt a szerepében és bár nem a hasfalszaggató röhögéstől lesz emlékezetes, de a dráma és vígjáték olyan elegyét rakta elénk, amely ritka manapság.Az év csalódása
The Walking dead
Nem igaz, nem a tavalyi évé, már régóta perspektíva nélküli katyvasz az egész, kíváncsi vagyok meddig húzzák.Az év kaszája
Mr Robot
Ez nem az a sorozat, amiért én elkezdtem nézni. A hackereket övezi vmi misztikum, na szóval én a hackerre vagyok kíváncsi, nem vmi elcseszett személyiségű betegre. Ez olyan, mintha egy hóhér életét mutatná be egy sorozat a XIX. században, aki amúgy meleg, de ezt nem vállalhatja fel.Az év kaszája 2
Preacher második évad
Nagyon nyögvenyelős volt az első évad is, és sokan a másodiktól várták az igazi durranást, ami úgy látszik elmaradt, mert pozitív kritika nem nagyon akadt a második évadról, kár érte.Az év ígérete
Legion
Ígéret maradt, mert bár sokaknak tetszik, én kétszer vágtam bele és kétszer abba is hagytam, kérdéses egyszer folytatom-e.Az év csalódása
Game of thrones
Mintha egy állatkerti majom kezébe adták volna tavaly a tollat, hogy alkosson vmit, mert Martin lassan halad a következő könyv írásával, így vmivel meg kellett etetni a nézőket, a kontraszt frenetikus a korábbi évadokkal összevetve.Az év sorozata
Bár 2016-ban kezdődött, de 2017-ben teljesedett ki, egyértelmű számomra a Westworld megkoronázása.Az év skolja
Ragnar karizmáját nélkülözve egy nyomorék tündöklését tolja az arcunkba a sorozat, amelyet csak az ment meg, hogy több vonalon is zajlanak az események, mert enélkül, Ragnar távozásával, olyan mintha az atlétikai vb. 100 méteres síkfutásában Usain Bolt helyett Deák Bill Gyulát indították volna. Próbálják is Ivar karakterét ragnari magasságba tornázni, de időnként már idegesítő az infantilis ripacs szerepkörben, amelyet eddig Floki hozott.
Az év kreatív sorozata
Bizony, Rick and Morty. Ilyet normális ember nem csinál, kivéve ha el van szállva vmi tudatmódosító szertől.
Az év Star Trekje
Star Trek.
Ennyi.
Kérem kapcsolja ki.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mayday00
őstag
The 100 5. évad: 04.24
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Sterilzona
senior tag
válasz S e t h #38266 üzenetére
Szép összegzés.
Sokat nem ismerek belőle.
WD, szerintem is, valami baj van. Imádtam egykor, de most azt mondom, lehet ennyi volt benne. Az már probléma, ha nem annyira várod a kövi részt ügye? Valami ilyesmi játszódhat le bennünk, azt hiszem.
GoT, ezt most is imádom, én még hiszek benne.
Ivar meg, szimpatikus, de valóban, Ragnar sorozata volt ez. Amúgy, azt hiszem csonttalan is szép csatákat vívott annak idején, kíváncsi vagyok, mit hoznak és hogy hozzák ki még a sorozatból a benne levőt, ha van még benne valami.
VW, első évadot majdnem végig néztem. Beteges. De ahogy egyre jobban jött a vége, egyre inkább nem érdekelt már. Pedig sokan magasztalják. Hát nem tudom.
Aranyélet, valóban komoly sorozat. Én már előzőleg is, dicsértem.
Többiről halvány lila pukim nincs. Rátok hagyom.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz S e t h #38266 üzenetére
Köszi a terjedelmes számvetést, téged már csak így ismerlek, minőségi kommentekkel (android játékok topikjában is nagyon jókat írsz )
Aranyélet - egyetértek, nagyon meglepődtem, hogy mit sikerült belőle kihozni és eszméletlenül várom a folytatást
The Orville +1
Stranger Things S02: kíváncsi vagyok a folytatásra nagyon, szerintem ugyan nem jobb mint az első évad, de még így is bőven nézhető, sőt.
Mr. Robot - kinek a pap, kinek a papné...
Legion - első évad nálam nagyon magasra helyezte a mércét, de ha heti ügyes szuperhőssorozattá válik, tuti kaszálom. Nem kell sokat várni, hogy kiderüljön milyen lesz...
Game of Thrones - egyetértek, annyira összecsapottnak, plothole teli évadot kaptunk hogy az már siralmas. Egyedül az epikus jelenetek kárpótolnak érte. Reméljük az utolsó évad, amire +1 évet kaptak, rendesebben lesz megírva. Kíváncsi vagyok a lezárásra is.
Westworld - Nálam most a Bojack Horseman viseli az első helyet, amilyen hülyeségnek néz ki első ránézésre, annyira komoly rajzfilm (túlságosan azonosulni tudok a karakterrel, férfiasan felvállalom, hogy eddig életemben ez volt az egyetlen sorozat amivel kiadósan itattam az egereket hosszú perceken keresztül ). Westworld viszont mindenképp ott van a második helyen, a legjobban idén a második évadot várom.
Vikings - Nekem a Ragnarozás már túl sok volt, szerintem ez az új évad eddig nagyon jól sikerült, csatákból nincs hiány, karakterfejlődés jelen van és nincs annyira túltolva, hogy filler részeket áldoznak rá. Ivar gyerekessége viszont tényleg nagyon zavar, remélem megkomolyodik mert sok potenciál van benne.
Rick & Morty - 100% hogy a cuccon voltak a részek kitalálásánál, de ilyen sorozat is kell kikapcsolódásra néha. Komolyabb üzenete nincs (legalábbis nem olyan mértékben mint pl. a Bojack Horseman-ben), de nem is arra találták ki. Kreativitásból jeles.
Star Treknél gondolom a Discoveryre gondolsz - nem sikerült szerintem valami eszméletlenül, de nem rossz, szerintem egyedi, és várom a folytatást (ami egy órán belül kezdődik ).
Üdv. Johnny
-
Bad Pritt
félisten
Nézi valaki a Riverdale-t? Elég személyiségzavaros sorozat, 10 rész után fel se tudnám rajzolni a karakterek közti kapcsolatokat, annyira kusza, mindenki mindenkivel genyó a sztori, ráadásul tényleg elég kényes, kellemetlen témákat tudnak kicsit bagatell módon kezelni (pl szexuális zaklatás).
Mindenesetre folytatni fogom, mert a középszertől bőven jobb és pörög, mint állat, folyamatosan fenntartja az érdeklődést, de azért néha húzom a számat pár ökörség láttán.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
madgie
titán
Plusz még:
A szerepjáték. Ugyanúgy dobáltuk a kockákat, de minimum társasjátékoztunk. Mint a srácok, az első évad elején.
A bringáik. Olyanokra vágytunk, jó esetben lett is, vagy legalább valamelyik havernak egy bmx vagy tacskó, mi meg a mutter női csepelét hajthattuk mögöttük kullogva.
A bandázás. Bringával, gyalog, együtt, mindig estére hazaérve.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de az egész ST egy bazinagy nyolcvanas szentimentálbomba.
-
Janaboy
Topikgazda
Black Mirror s04e01
Most a
végén a csavo meghalt? Ez nekem nem volt egyértelmű.. Amugy ha az Urflottas reszt fogta meg a tuzfal, akkor miert maradt urhajojuk? Janaboy
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Janaboy #38274 üzenetére
Nem halt meg, csak bentragadt a játékban, mivel a mod megszűnt létezni amikor a tagok átléptek az online világba. Úgy képzeld el, hogyha skyrimra letelepítesz egy modot, ami egy extra NPC-t rak a világba, mod törlése után megszűnik létezni. Mivel senki nincs a közelében (egyedül él) ezért ott fog meghalni a széken víz és étel hiánya miatt. Amikor kikerültek a Space Fleet Mod-ból, az update és kompatibilitás miatt optimalizálodtak az online világhoz, ezt is kb úgy képzeld el, hogy egy játékból ha letörölsz egy modot, akkor visszaállítódik minden az alaphelyzetre. Az otthoni space fleet mod az eredeti játék keretrendszerére épült. Üdv. Johnny
-
Janaboy
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #38275 üzenetére
Ah értem köszi.
raadasul mivel pont karácsony van, ezért senki nem is keresne.. Mire igen, addigra mar keso. Hat igen durva.. Janaboy
-
kentucky
őstag
Kicsit off, de valaki megtudná mondani milyen Mercedese van Charlotte-nak a Darkban? Nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Seth inspirált rá hogy én is készítsek egy kis összefoglalást a 2017-ben nézett sorozatatimról:
(ahogy eszembe jutnak, nincs minőségi sorrend)
-Briliáns elmék : 5.évadnál tartok, kicsit alábbhagyott a lendület, a két főszereplő karakter még mindig viszi a sorozatot. Ügyvédes témában van életszerűbb, de mindenképpen ez a legszórakoztatóbb!
-The Walking Dead: itt osztanom kell az előttem szólok véleményét, úgy el van már húzva hogy az szánalmas..nem egy részt, de egy jelenetet sem nagyon tudnék mondani ami miatt érdemes volt megnézni ezt az évadot.. Én le is állok vele, kiszórtam!
-CTRL nélkül: 3 évadot néztem eddig, nagyon kellemes csalódás! A 80-as évek retro számítógépes témája a "monitor" elé szegezett. Én aki C16-on pötyögtem be az első programom(nem szakmám csak ált.iskolában fakultáción tanultam Basic-ben programozni) imádtam! Jók a karakterek, a színészi teljesítmény is ott van.
Viszont akit nem hat meg a téma az unni fogja!
-Fear the walking dead: egy fokkal jobb mint a TWD, jobban lekötött, de voltak bőven uncsi részek..
-marvels the punisher: kicsit hullámzó volt, de összeségében hozta amit elvártam egy marveles sorozattól.
Talán kicsit túlzásba estek a kegyetlenkedéssel néha..
-The 100: első három évadot zabáltam, szinte egybe néztem.(miután rákattantam szándékosan vártam hogy 4-5 rész is összegyüljön, mert tudtam hogy egy kevés egyszerre) Az ucsó évad viszont már nem kötött le, de mégsem mondanám rá hogy rossz volt, csak lehet elég volt már nekem ebből a post apokaliptikus témából.
-24 Legacy(a magyar cím ugye újratöltve, azt hagyjuk..) Kifejezetten pörgös, minőségi akciófilm sorozat.
Nálam az év meglepetése. Mire felfedeztem lement belőle jópár rész, így kedvemre darálhattam.
Az izgalmas terrorista hajsza jól el lett találva.
-Shooter: elözőről jut eszembe alapon, másik "antiterrorisa" sorozat. Első után a második évad sem okozott csalódást! A kis mesterlövészünk maximumon tartotta az adrenalint.Ott az év top 5 sorijában nálam!
-Power 2014: a legjobb! Még mindig ez a sorozat az ami a 4.évadban is adta azt a sorozattól elvárt hatást, hogy tűkön ülve várd a kövit! Na itt nem vártam magyar feliratra, sem arra hogy összegyűljön pár rész!
Nem tudtam! Ahogy volt belőle rögtön néztem angolul, még ha a felénél meg is kellett állítanom mert nem tökéletes az angolom! A szórakozóhelyet üzemeltető, de drogdíler múltja miatt folyton életveszélybe keveredő főszereplőnk, na és 50 cent adja a hangulatot! 10/10
-Into the badlands: az első évad után nagy csalódás volt a második. Az elsőt viszont újranéztem.
Csak Marton Csokas, és Emily Beecham akik miatt meg kell nézni, de a sztori már nincs olyan jó!
-Mi kis falunk: a jó kis magyar vígjáték, sok alpári szöveggel, amolyan modern indul a bakterház.
vígjáték kategóriában az év győztese.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Vesporigo
aktív tag
Minap ajánlottátok az Aranyélet c. sorozatot, szóval adtam neki egy esélyt. Párommal nekiláttunk, első rész után nekem nagyon bejövős, neki annyira nem. De adjunk neki mégegy esélyt, szóval jött a második rész, ami után nekem méginkább tetszett, páromnak ugyanúgy nem. Most ott tartunk, hogy az ötödik rész jön, és mindketten nagyon várjuk. (Fene se érti a nőket... )
A szereplők baromi jók benne, a cselekmény izgalmas, tetszik például, hogymég vámosok meg cigicsempészet is bukkant fel Beregsuránynál. De a disznóvágást is elég részletesen bemutatták.
Viszont szerintem Márk (Olasz Renátó) az első résztől túlerőltetett szerintem, egyedül az ő játéka nem tetszik. Jah meg Ónodi Eszter egyfolytában úgy néz, mint a kisfiú a Hatodik érzékből.Mondjuk ezen meg sem lepődök, elég sokan meghalnak a filmben. Szóval nagyon köszönöm, hogy ajánlottátok, újabb hatalmas pirospont egy kiváló magyar sorozatnak!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Discovery
1x10
Hohó, imádtam.
Behozták az Enterprise-ból a Mirror Universe-t, meg a Terran birodalmat a Defiantos esettel együtt. Hell yeah. \o/ Most már érthető Tilly-t miért hívta kapitánynak Stamets egy korábbi részben. A végén Lorca kínzása érdekes pont lesz, kíváncsi vagyok meddig húzzák a tüköruniverzumos témát. Tippre ez lesz az évad második felének fő sztori szála, és majd az évadzáróban mennek haza. (Közben meg akár találkozhatnak az uralkodóval, aki ugye elvileg még mindig Sato az Enterprise-ban történtek miatt. Kis agyalás. Elvileg kicserélődött a két Discovery, vajon mit csinálhat az eredeti ISS hajó Lorcáék eredeti világában. A doki kinyírása WTF volt, kb. ezzel meg a korábbi klingon imával bebizonyosodott, hogy Tyler valóban klingon. Most már csak a Stamets-Utazó párhuzamnak kell bejönnie és totál kész leszek. Live-Die-Respawn
-
Sterilzona
senior tag
-
gerii
addikt
válasz Sterilzona #38284 üzenetére
Volt 2. évad, de 3. nem lesz, mert qrva drága volt a forgatás.
-
madgie
titán
Féltem, hogy nem lépik meg
ezt a tüköruniverzum + Voq dolgot együtt, de szerencsér tévedtem, nem egyrészes tinglitangli kaland lesz belőle. Még Lorca érdekel, nála is felmerült ugye, hogy babrált valamit a spore drive-val az előző rész végén, és lám-lám, a tüköruniverzumban elvileg pont eltűnt, feltehetőleg meghalt, de izé, ki tudja.... Szóval jóvót, várom a következőt
-
madgie
titán
Persze, pont erre gondoltam.
Nekem már akkor gyanús volt, mikor Stamets-nek a párhuzamos dimenziókról beszélt, meg hát a sori elejétől kilóg a ST kapitányok közül, pont a habitusa miatt, ami közelebb áll a Terran Empire dolgokhoz. A Buran incidens is fura ugye, ott vehette fel valahogy a halott Lorca szerepét. [ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz jonnyjoker01 #38293 üzenetére
Egyik ismerősöm azt mondta hasonlít az Audi A6-osra, de szerintem az E-osztály T modell sokkal extrább, bár drágább is
-
oriic
HÁZIGAZDA
Future Man 2. évad berendelve.
Live-Die-Respawn
-
jonnyjoker01
veterán
Az új ST: Discovery rész valami fergeteges volt. Örülök, hogy meglépték ezt, az évad első fele elég könnyed volt, most indul be a buli igazán
Üdv. Johnny
-
Ragnar95
félisten
Ezért megérte várni valóban majdnem egy hónapot
A tüköruniverzum jó húzás volt, bár az annyira nem lepett meg, viszont hogy Tyler valójában klingon, azzal már sikerült meglepőt húzniuk. Sejthető volt, hogy valami nem okés vele, de csak azt hittem, kis agymosást kapott a kínzások közben és így csináltak belőle beépített ügynököt, de ez még jobb húzás, hogy egy klingont operáltak át emberré A következő rész előzetese alapján
.tényleg úgy tűnik, hogy egy darabig ott maradnak a tüköruniverzumba, ami egy jó húzás szerintem, érdekes lesz látni, ki mennyire képes megtartani a valódi énjét vagy mennyire alakul át a valódi egyénisége a megjátszott szerep hatására Az ISS Discovery-s szál érdekes kérdés szerintem is, örülnék neki, ha szentelnének majd legalább 1 részt neki, bár simán elképzelhetőnek tartom, hogy a következő évad története legyen, hogy miután visszatért a USS Discovery, elhárítsa a károkat, amiket az ISS okozott a világukban. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
brownus
veterán
netflixre felkerült a friends összes, angolul most nézem először, esténként fut a háttérben míg teszünk-veszünk, megpihenünk...
még mindig jó, szeretem, és orig hanggal basszus, ross beszédhangja , FÁJDALMAS[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest