-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz Ventur@ #37789 üzenetére
Csatlakozom. Amilyen langyi volt idáig mindegyik sorozat, ez akkorát durrant.
A harci jelenetek néhol tényleg gyengék, de összességében jó volt.
Valami hasonló boss fight-ot várok majd az Avengers fináléjában is, mint amit terminátorka ellen nyomtak."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Apollyon #37799 üzenetére
Nekem előző évadból jött flashback, azt hittem, hogy már megint haluzik, de a végkifejlete a résznek jó volt.
Nagy + hogy végén badasskedett Elliot a meghalt csávó tesójával Most úgy tűnik hogy vissza tudja fordítani a hacket Robi megint, de ezt furcsállom, mi az értelme, ha már az épületek felrobbantak? Mire megy ki most a játék? +érdekelne mi az amiről Angela beszélt a korábbi részekben, hogy együtt lesz a szüleivel, bár már azt is el tudom képzelni, hogy csak a vallás miatt (amit anyja mondott neki a flashbackben). Gondolatok ezekről? +Peaky Blinders is durva volt most,
remélem Polly kijátssza a csávót és nem lázad tényleg. +Elindult a Vikings!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Léolo
csendes tag
Vészhelyzet újranézéshez és kibeszéléshez van valakinek kedve? Nem számítok pozitív válaszra, de mivel rájöttem, hogy bőven van kibeszélnivaló, azért csak megkérdeztem. 9 éa elején járok.
-
S e t h
nagyúr
Hiába kaszáltam korábban, annyira ajnározzátok a Mr Robotot, gondoltam egye fene, de kb. 10 percig bírtam és elszégyelltem magam a Gomorra és Peaky Blinders mellett, sőt, ahogy olvasom megjött a Vikings is, bár lehet csak Tommy Shelby tolt egy átlagos teadélutánt .
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ragnar95
félisten
válasz S e t h #37805 üzenetére
Ráadásul rögtön dupla résszel nyitott a Vikings. Mondjuk nekem még előbb a 4. évadot kéne befejezni, hátra van még 9 részem abból is, de időhiány miatt asszem majd csak Karácsony környékén fogom tudni behozni a lemaradást.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
k-adi
nagyúr
válasz S e t h #37805 üzenetére
Egyáltalán nem nagy durranás a mr robot csak itt ájuldoznak tőle páran. Vannak jó részek, igazából ebben az évadban volt 1-2 rész illetve az előző évadban 1-1 jobb jelenet de ennyi. Túl lassú, vonatott, sokszor nehéz kivenni mi történik és miért mert csak később magyarázzák meg. Próbálnak nagy "művészi" lenni a sok üres, semmit nem mond a karakter csak bámul előre jelenettel de sokadjára már unalmas és idegesítő. Lopja az időd és lóf.sz se történik, alig halad a story (ez konkrétan s2 re eléggé igaz de az eheti részt is ide lehetne sorolni...)
-
k-adi
nagyúr
Pont az volt a lényeg, hogy semmi ne történjen.
wtf amúgy meg "a spoilerbe írt" részhez annyit ,hogy ahhoz nem kell 40percnyi játékidő.......... nyilván 5 perc alatt nem lehet lezavarni, mert akkor nem lenne "hatásos", de nem is kell rászánni 30-40percet... a maradék pár perc meg angela depizése és a sivatagos-garázsos jelenet a 2 nyomorékkal... wow de izgi volt....
-
DS39
nagyúr
Absentia (AXN-es sorozat)
Nézte valaki?
-
bAtt001
addikt
Erős megfogalmazás de tényleg nem a történteken van a hangsúly. De ezt láttuk már a Leftovers-ben is, azt sem hiába imádja mindenki aki el tudta engedni, hogy ott sem igazán történt semmi és nem értettél semmit. Robot is ebbe a kategóriába tartozik, de a zenéivel és fényképezéssel hangulatot teremt amit a monológok még tovább erősítenek. Az ehetei rész "semmi történése" is elég komoly témát boncolgat pl.
-
Bad Pritt
félisten
válasz bAtt001 #37812 üzenetére
Elkezdtem amúgy a Leftoverst most az ingyen HBO GO-n (jó szutyok minőség amúgy), hát ez kibírhatatlanul depis. Nagyon érdekel amúgy és jó a maga nemében, de az én gyomromat nagyon megfekszi, lehet nyáron kéne vele próbálkozni, nem ilyen szutyok, alapból lehangoló időben.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bAtt001
addikt
válasz Bad Pritt #37813 üzenetére
Csak két hibát követtél el eddig, töltsd le inkább normális fullHD-ben ennyit megkövetel a sorozat, a másik pedig, hogy nem akarod átadni magad a hangulatának Nem a történet a lényeg egy percig se azért nézd mert csalódni fogsz, a hangulat, egyik percben sírsz másikban mosolyogsz, szó szerint. Aki ezt bírja az imádni fogja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz bAtt001 #37814 üzenetére
Hát ennek a hangulatnak lehet tényleg nem szeretném átadni magam. Nem tudom, még gondolkodom rajta, hogy folytassam-e, mert érzem, hogy különleges, csak éles ellentétben van az elmúlt pár év sorozataival, amiket néztem. Főleg most, Rick and Morty mellett elég kontrasztos a Leftovers.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
k-adi
nagyúr
válasz madgie #37809 üzenetére
valaha egyik legjobban fényképezett sorit
wow...hát ez... just wow.... szerintem itt sokan rá tudnának cáfolni erre
Ahogy látom monumentális különbség van aközött mit gondolunk legjobban fényképezett sorinak.... a rázoomolok a karakter fejére aki bámul előre akár 10 másodpercig is beszéd nélkül, majd utána a mellette lévő karakter ugyanezt csinálja... hát nálam kiveri a biztit ugyanis az epizódok min. felét ilyen "semmilyen, nyomasztó-hangulatot-teremteni-próbáló" jelenetek teszik ki... az egyetlen jó fényképezés az s3
1snitt volt. (kettővel az eheti rész előtt)ecorp hack-riot a nyomasztó, depis hangulatot nem, hogy nem tudja átadni, hanem épp ellenkezőleg ami az egyik főpillére lenne a sorozatnak......... bár ha egészében nézem akkor az s3 még mindig a legjobb a jelenlegi 3 közül
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Orville
1x11
Tetszett az új rész, kifejezetten ötletes téma volt behozni szerintem
Mondjuk valami kezdetleges kapcsolat-felvételnek örültem volna, de ez legyen a legkisebb gond.a 2D-s világegyetemet. Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
nem is tudom, ami szépen (érdekesen, furán) fényképezett sori? / összhang mindennel?
talán: breaking bad, the knock, vikings!? több nem jut eszembe. mondjatok már ilyeneket! mert hogy az operatőri munka profi, az ok. de semmi extra, rengeteg ilyen van. a legtöbb hbo sorozat pl..
ami most beugrott, az ozark. megdobja az is, hogy minden kékes, az a szín motivál, elnyomja a többit
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agent Carter felkerült HULU-ra, és a pletykák szerint oda költözhet át a széria új évada.
Live-Die-Respawn
-
madgie
titán
Guglizzam ki neked, vagy bepötyögöd magadtól, hány meg hány cinematográfus és fotós oldalon dicsérik agyon a Mr Robot kompozíciós megoldásait? Hogyan sugallják a nyugtalanságot sok helyen a szokatlanul aránybontó, szélre tolt kompozíciókkal? Milyen mesterien játszanak a negatív térrel, direkt a kép szűkebb része felé néző arcokkal, átlós építészeti formákkal a szereplők fölött? Soroljam még, vagy hagyjam a fenébe, benned csak Elliot bamba feje maradt meg?
Én vinnyogok ezeken, mikor nézem, bravúros operatőri munka.
-
-
bagyulajuve
addikt
válasz jonnyjoker01 #37832 üzenetére
A Legion nekem az év újonca, egyáltalán nem tucattermék
Resistencia eterna
-
nyogo83
senior tag
Ma van premieren a netflixen (es a viragboltban is) a Dark [link].
Elegge erdekesnek tunt a premier alapjan is mult heten, kivancsi vagyok ra. -
Zizmand
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #37832 üzenetére
Én mindkettőt láttam, szerintem érdemes.
A JJ kb. 3. résztől indul be, de onnantól nagyon, tehát ha az első pár rész lapos, ne hagyd abba.A Legion érdekes sorozat, CGI jó benne, nem tucat marvel sorozat.
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #37833 üzenetére
jaja, legion fasza nagyon
-
jonnyjoker01
veterán
Köszönöm a válaszokat! Akkor lesz mit néznem amíg szünetel a How to get away with a murder meg a Star trek discovery.
Üdv. Johnny
-
k-adi
nagyúr
hi. a netflixes DARK-ról van már vélemény valakinek? tudom, dec 1én jött ki, de hátha valaki binge-elte már
ez [link]
-
Soybex
őstag
Kinek hogy tetszett a Rick és Morty első szinkronos adása?
Szerintem Morty szinkronhangja tökéletesen visszaadja az eredetit, de Ricknek hiányoznak a karakteres hangjai.
Alapjába véve szerintem nem sikerült rosszulAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
dokee78
félisten
Knightfallról vélemény?
Nézi valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest