- Milyen NAS-t vegyek?
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
american crime story 2 januartol
-
jonnyjoker01
veterán
American Horror Story S07
Nagyon jó évad volt. Annak ellenére, hogy nem az ijesztegetésen volt a hangsúly, kellően izgalmas és gore volt, a befejezés meg igazi horror műfajhoz illő. Egy részről sem éreztem azt, hogy filler, mindegyikben valamit megtudtunk/történt valami. 9/10
Üdv. Johnny
-
Zizmand
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #37605 üzenetére
Kellett is nagyon már, főleg az előző 2 évad után.
-
forten
aktív tag
Hello.
Van valakinek infója,hogy lesz a" Lucifer" sorozatnak 3.évad magyarországi folytatása?
Bírtam azt a sorozatot,kár érte."Hol volt,hol nem volt..."
-
bagyulajuve
addikt
-
balazs025
senior tag
válasz forten #37608 üzenetére
Ha tanácsolhatom, ez az a sorozat, amit érdemes angolul, feliratosan nézni, szerintem néz bele úgy is. Tom Ellis eredeti alakítása nagy sokat ad hozzá a sorozathoz. Mondjuk valószínűleg lesz (nincs biztos hírem), de nem biztos, a Shameless-szel én is úgy jártam, hogy szinkronosan kezdtem, de valamiért abbahagyták.
-
spiky03
veterán
válasz bagyulajuve #37609 üzenetére
Nálam is ő kedvenc.
És a sorozat is egyre jobb lesz szerencsére.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
Hazug
Liar (2017)6 részes minisorozat az ITV’s csatornán. (British psychological thriller)
A story egyszerre érdekes és ijesztő, de talán azért is üt nagyot, mert most nagyon téma ez a #metoo. Nos, aki ismeri ezt a hashtag-et az tudja miről van szó. A sorozatban is ez a téma, de egy nagy csavarral, ugyanis valaki hazudik. Na de melyik fél?
-
gyuromoj
veterán
Shannara dupla rész megint.
Amúgy lehet tudni hogy miért álltak át duplázásra és hogy hány részes lesz az évad?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Flash
4x06
A rész olyan volt amilyen, de a vége az érdekes.
DeVoe ezek szerint szinte már biztos, hogy a jövőből figyeli őket. Live-Die-Respawn
-
Gsx-rr
veterán
Ghosted megy mar?
-
Cheesus
senior tag
Band of Brothers // Az Elit Alakulat
Számomra még mindíg az egyik top sorozat, többször sírom el magam rajta, mint az azt megelőző években összesen.
10/10
The Pacific // A Hős Alakulat
Hiába volt adott minden egy remek "folytatás" elkészítéséhez, számomra mégsem állt teljesen össze a kép. Nyilván itt már az idő is közrejátszik, mivel a BoB 2001-es, elég sok veteránt meg tudtak szólaltatni, itt viszont eltelt plusz 10 év, és sajnos sokan már elhunytak az ottani tengerészgyalogosok közül, akikről a sorozat voltaképp szólt. Nem tudtam igazán közel kerülni a szereplőkhöz, hiányoltam azt, hogy minden részben legyen egy "központi" szereplő, aki néha narrálja az eseményeket. A látványvilág viszont pazar volt, illetve bátrabban mutatták be a háború véresebb oldalát is. Kicsit olyan érzésem van így visszatekintve, hogy kaptunk egy kindertojást, amiből felbontás után a játék kimaradt.
7/10
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Ventur@
senior tag
Nem, ez konkrétan gagyi volt.
A végén a múzeumos résznél a fejemet fogtam, hogy mi a tökömet csinál Flash. Ahelyett, hogy cik-cakban szétszedné a csontváz T-rex-et, nem ez a marharépa felfut rajta és....szívás . A Wells-es rész is inkább csak nevetséges volt. Nálam a LoT, Supergirl, The Flash szentháromságból messze a leggagyibb epizód volt. Supergirl-ben legalább van szirup mindig, LoT-ban meg legalább mindig szétcseszik az időt a Legendák. De Flash....inkább nem írok semmit .
Itt jegyezném meg Supergirl-nél, hogy
Meglepődtem .Mon-el visszatér és "gonosz" lesz. Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
k-adi
nagyúr
Amerikai Horror Story SEASON 7
Cult
Az utolsó 2-3 évad után végre sikerült összehozni egy újabb jobb, eredeti AHS-hoz méltó évadot. Most kevesebb a brutalitás (bár még így is akad bőven), de cserébe több a dráma ami most pont jól jött ki. A cast remek, a történet izgalmas (kivéve az első 2-3 pilot epizódot), az évad hosszúsága pont elég.
Jó volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Future Man
Ezt elkezdte valaki nézni? Trailerek alapján talán még jó is lehet.
Live-Die-Respawn
-
vond
MODERÁTOR
Peaky Blinders S4E1 valaki?!?
Mi még várunk a magyar feliratra, többek közt
hangolódva. Mestermű, csakúgy, mint az egész sorozat. De vigyázat, aki még nem látta az első három évadot, az szerintem ne nézze meg.ezzel [ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Ez nagyon kemény lesz: Dark | Official Trailer [HD] | Netflix
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
-
bobalazs
nagyúr
Na milyen a Marvel's The Punisher?
Látta már valaki? -
Pitterix
őstag
Arrow 606: ebben is lőnek géppityuval, de senkit és semmit nem találnak el. Biztos nézik a Walking dead sorozatot.
Supergirl 306: Ez viszont tetszett, jó volt a
gyerekkori szál. Elnéznék még pár ilyen részt. Bár mintha nem tudott volna repülni gyerekként, vagy rosszul emlékszem.... "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
parkr
őstag
az Orville most elég marhaság volt
-
forten
aktív tag
A "Búra alatt" sorozattal mi lett,2 évad után megszünt a magyarországi vetítés?
"Hol volt,hol nem volt..."
-
Ragnar95
félisten
Ez mondjuk nagyon nem igaz, voltak elég komoly mondanivalóval rendelkező részei (a totális demokráciát kard élre állító rész, illetve a "bolygóhajó" például).
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bad Pritt
félisten
Hánytól lesz elérhető a Punisher?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest