-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Aventador91 #37951 üzenetére
Ne igyál annyit.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
2018.március 8 Jessica Jones 2.évad.
Live-Die-Respawn
-
mayday00
őstag
The Punisher E07. Szépen kezd beindulni.. Gondolom egyre keményebb lesz,..?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
jonnyjoker01
veterán
Hát átívelő szál volt Ed és Kelly kapcsolata
Egyébként én azt vettem észre, hogy nagyon ráállt ebben az évadban Seth MacFarlane a vallás-témára, vagy 3-4 rész is volt ami ezzel foglalkozott. Mindegyik rész érdekes és különleges volt a maga módján, de azért szerintem kicsit sok volt hogy az 1/3-1/4-ét erre fordította az egész évadnak.
Üdv. Johnny
-
Komplikato
veterán
Tegnapi Altered Carbon teaser: [link]
Na most szerintem sokkal több minden derül ki belőle, mint az elsőből. És van egy érdekes hangulata."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #37956 üzenetére
Átívelő szálnak nevezni azt több mint kedveskedés csak a sorozathoz.
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
Nem is realizáltam, hogy ez már az évadzáró volt Kár, hogy ennyire rövid volt az évad, elviseltem volna még ugyanennyi részt. Kíváncsian várom a folytatást, tetszett az évad, bevezetőnek mindenképp jó volt, remélhetőleg valóban ráfekszenek az átvezető szálra is a következő évadban.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #37961 üzenetére
Én is ezt tartom valószínűbbnek, az igazat megvallva annyira nem is hiányzik ebből a komoly átívelő szál, egyelőre bőven elegendőek voltak a heti sztorik, kérdés hosszútávon ez mennyire fenntartható egy élőszereplős sorozatnál.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
k-adi
nagyúr
The Orville SEASON 1
Kellemesen csalódtam. Azt hittem totál marhaság lesz, de csak félig az. Több epizód is komoly témákkal foglalkozik, van rendes társadalomkritikus és vallás-témájú rész is ami meglepő egy "ilyen" sorozattól.
A humor legtöbbször a helyén van, kevés a kínos poén ami szintén pozitívum egy félig-meddig comedy sorozatnál.
A cast is egész jó, pozitívan csalódtam Seth MacFarlane-ben, nem hittem volna, hogy tud színészkedni bár azért látszik, hogy legtöbbször a fun az elsődleges, a színészek jól szórakoznak forgatás során és ez meg is látszik a sorozaton.
Amennyire meglepődtem a sorozaton (azt hittem valami gagyi star trek másolat lesz pár nyögvenyelős poénnal) annyira várom a köv. évadot.(oric, az 1 év múlva lesz?)
-
Janaboy
Topikgazda
Szerintem nagyon cool volt az Orville evadzaro.
Az erre hasonlíto részt mar a Voyagerben is szerettem.
Janaboy
-
Ragnar95
félisten
The Shannara Chronicles S02
Összességében tetszett az évad, a sztori izgalmas és fordulatos, bár elég gyakran kiszámítható, főleg, hogy kb minden részben van valami nagy bonyodalom, amiben valamelyik főhőst majdnem megölik, de mivel ez nem egy GoT, mindig biztosra vehető, hogy végül megoldódik a dolog.
Ezen kívül ami elég idegesítő volt, hogy a legtöbb szereplő teljesen álszent, elmondja, hogy a világ megvédése érdekében feláldozná az életét, aztán amikor arra kerülne a sor, hogy tényleg feláldozza magát, csak megfutamodik, ld. .Flick percekkel korábban megölhette volna magát, hogy Brandon ne jusson ki Will segítségével a börtönből; Tamlin előadja, hogy hátramarad a palotában, hogy feleljen bűneiért, majd ahelyett hogy hősi halált halna a csatában, simán kivégezteti magát később; Lyria se igazán ellenkezik, amikor a Warlock Lord bejut a segítségével Heaven’s Wellbe
Viszonylag kereken lezárták a sztorit, bár volt pár érdekesség,a Warlock Lord véréből pár csepp elég volt, hogy egy teljes folyót megfertőzzön, de aztán Willnek bele kellett vetnie magát a folyóba, hogy megtisztítsa a folyót a fertőzéstől. Bár legalább Will képes volt feláldozni magát, vagy legalábbis azt hitte, hogy feláldozza magát.
Nézettségi mutatókat eltekintve nem úgy tűnik, hogy sok esély lenne a folytatásra, bár hivatalosan még nem kapott kaszát a sorozat, illetve a sztorit is úgy zárták le, hogy maradjon esély a folytatásra. Ettől függetlenül nem vagyok biztos benne, hogy érdemes lenne folytatni, főleg az évad végére már kezdett sok lenni a logikai bakikból.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
jonnyjoker01
veterán
Dark-ról vélemény? Trailer nagyon bejövős, nem tudom belekezdjek-e.
Üdv. Johnny
-
bAtt001
addikt
válasz jonnyjoker01 #37968 üzenetére
Egyértelműen igen, remélem jó a memóriád legalább 30 főbb szereplő van benne és nem könnyítik meg a dolgodat A végével kicsit túlságosan is nagyot akartak fogni, de addig simán az idei legjobb nálam.
-
bAtt001
addikt
válasz bagyulajuve #37970 üzenetére
Nekem a végére a kezem ott volt a space fölött és megállítottam, hogy végig tudjam gondolni a dolgokat ha úgyvan Nem egyszerű sorozat, az sem segít, hogy németül van
-
petipetya
nagyúr
Peaky Blinders s04e04
Amilyen dumát Tom Hardy a zsidó szerepében lenyomott a bokszolója bemutatása előtt, az úgy megpengette agyam vulgáris erogén zónájának húrját, hogy még mindig rezeg.
"Én, barátom, én vagyok a nagybácsija, a védelmezője és menedzsere annak a kibaszott izének ott, akinek az árnyékában kurvára soha semmi jó és istennek tetsző nem nő. Az ott a déli megyék váltósúlyú bajnoka. Vegyes vallású, vagyis nincs istene. Maga a sátán fogadta örökbe, aztán visszaküldte, mert attól félt,
a furcsasága miatt nem tudja majd kiházasítani, mert gyilkos lélek. Az anyja rettegett, és kurvára magára hagyta. És itt van, úgy áll ott maga előtt, mint egy kibaszott új faj első példánya!"[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
bobalazs
nagyúr
Office S03e08
Wow, you're exotic looking. Was your dad a G.I.; or?LoooL
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arrow felevadzaro erdekes volt. Vagy legalabbis az utolso jelenet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Léolo
csendes tag
Kérdés.
Melyek a legajánlhatóbb kórházsorozatok, amik felnőttszámba veszik a nézőt?
Nézem a Vészhelyzetet, és most már meg is fogom nézni azt a még öt évadot, ami hátra van. DE.
Zavar, hogy átlagnézőknek van belőve, helyenként, az az érzésem, inkább nagymamiknak, akik mindig vevők a gömbölyödő hasakra és cuki babákra, cuki párokra... MINDEN főszereplő, de tényleg, egytől egyik altruista. Röhej!
Kiesik:
- Scrubs: sokan nagyon jónak tartják, és konszenzusosan a legakkurátusabb orvosilag (ami meglepő lehet elsőre). Vicces is, de valahogy eddig nem tudtam nagyon ráhangolódni.
- House MD: Már végignézve. Alapötlet nagyon jó, kivitelezés nagyon rossz. (Vicces most látni, mennyit loptak a Vészhelyzetből.)
- A Birodalom: Már fent van Sorozatbaráton, mindenképpen érdekelne, de nem bírom, ha nem szinkronos, ráadásul dánul van... -
törölt tag
Man with a plan
Kevin can wait
Mikor várható ezek közül valamelyik Magyarországon szinkronosan valahol ?
előző hsz: dokik szerintem nagyon jó sorozat
-
@rglaaf
veterán
The Knick(A sebész) ha valami ütősebbre vágysz nagyon ajánlott
PSN:BiZzare_0 ️
-
Amur
addikt
Korház soriból House mellett én a Jackie nővért tudtam végignézni.
A szarkasztikus humor miatt is nagyon ajánlott.(kicsit női House..)
Még az is stimmel hogy Jackie nővér(Edie Falco a maffiozókból) drogfüggő(ez nem spoiler)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Komplikato
veterán
A Birodalomban legalább négy nyelven beszélnek, ezért lenne értelmetlen a szinkronja. De legalább az ember több skandináv nyelven is szörnyülködhet. Nem is tudom, hogy a Twean Peaksen kívül van e még egy ilyen beteg sorozat?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
jonnyjoker01
veterán
Mr Robi S03
Összességében egy jó évad volt, az elsőt nem tudja megelőzni szerintem, de csak egy haszálnyira van mögötte. A lezárás akciódús volt, mellette ment a lelkizés is, de kellett nagyon (Angela, Elliot és Mr. Robot kellett nagyon (bár az utóbbiból kevesebbet is elbírtam volna).
Viiiiszont:
A lezárást valahogy nagyon szarnak érzem. Oké, elküldte az RSA kulcsot az E-corpnak és valószínű, hogy ezek után az adatok visszaállításra kerülnek, pénzügyi rendszer pedig stabilizálódik (bár ez sem lesz a régi szvsz). De az, hogy kijelentette, hogy mostantól a világ irányító 1% után fog menni és minden egyes embert "eltakarít" az valahogy nagyon béna húzás volt. Ezzel kb megnyitották a sorozatot arra, hogy n+1 évad legyen belőle, amiért biztos nem nézném tovább. A tökéletes lezárás az lett volna szerintem, ha még bemutatták volna hogy x hónappal/évvel később mi lett, és Elliot visszavonul a hackerkedéstől. Akkor megmaradt volna az üzenete az évadnak, hogy a felső 1% kell a világ működéséhez és ha valami nem tetszik nem tehetsz semmit, mert ezek az emberek eszméletlenül befolyásosak. Ezt az FBI-os rész is mutatja (mukit megölték, de mindig kerül a helyükre valaki, mert bármit megtehetnek a Dark Armysok) + a white rose - price ellen való hisztizése, ezek az emberek bármit megtesznek, hogy elérjék céljukat, bármennyire is kicsinyes hülyeség az (kétszer kellett kérnie). Ennek egyetlen megoldása egy utópia lenne, de ezért utópia, mindig lesz ilyen felső 1%, hisz emberek vagyunk. Pénz nélkül nem vagy senki. Így viszont úgy érzem, tucatsorozat lesz belőle és a sztori véget nem érő lesz (örülnék, ha nem lenne igazam). Ami viszont tetszett a lezárásban: Mr Robotot elfogadja Elliot mint társ (mivel ő önmaga ), kiderült,
hogy Price Angela apja, Angela végre nincs teljesen bekattanva. Kb ennyi. Oké, hogy vissza fog állni az élet a rendes kerékvágásba a pénzügyi adatok visszanyerésével, de ez is egy jelentéktelen dolognak tűnik nekem mivel az egész csak arra ment ki hogy Whiterose tönkretegye Price-t. +1 szerk: Irving a kedvenc karakterem a sorozatban.Évad: 8/10 (lezárást nem veszem figyelembe, mert
)akkor az egész eddigi cselekmény üzenete kb 0
Évadzáró: az utolsó pár percig 15/10, egész együtt meg 2/10.Ja +1: stáblista után lesz egy jelenet, nem kell ragequitelni ahogy megjelenik Sam Esmail neve, de valahogy egyáltalán nem értettem, ha valaki tudja, hogy mi folyik ott az elmagyarázhatná (hogy ki az a férfi).
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Disney felvásárolja 50 milliárd dollárért Fox szórakoztatóipari részét, ezzel kb 60% tulajdoni jogot megszerezve a Hulu-ból.
Ezzel már tudjuk, mi lesz az új streaming szolgáltatásuk.
Üdv. Johnny
-
mark!
őstag
-
brownus
veterán
válasz jonnyjoker01 #37993 üzenetére
mennyi?
jézuskukszija, ez nem kevés pénz
szóval ez azt is jelenti, hogy a netflix és az amazon prime mellett lesz akár nálunk is elérhető stream vid szolgálatás?
és mindent? film/sorozatok? amiben az xmenek is vannak? aztakurva, ennyi pénz bazki
a marvelt is sok milliárdért vették meg jó pár éve, két éve a lucas filmet 5 milliárdért...
-
gyuromoj
veterán
válasz brownus #37995 üzenetére
Az adóssággal együtt 66 milliárdot fizettek a 21st Century Fox nagy részéért, amibe a hollywoodi filmstúdió, a Sky-ban való 39%-os részesedés, a sok film és sorozatjog, az FX és a NatGeo. A 66 milliárd az Disney részvényekben lesz fizetve, szóval a FOX részvényesei nagyjából a Disney 25%-át kapják. Szóval a gazdagoknak így ugye még több pénzük lesz, de közben a FOX-nál dolgozó hangyák között jönnek a leépítések.
A maradék New Fox néven lesz egyesítve, ami alatt a FOX tévéadója, a FOX News, a FOX Business és a FOX Sports értendő.
Még az egészet jóvá kell hagyni trösztellenes szabályokat felügyelő igazságügyi minisztériumnak. Ezért is adták el inkább a Disneynek, mint a Comcastnak, aki a másik vevő lehetett volna, mert így nagyobb esély van a jóváhagyásra.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz gyuromoj #37996 üzenetére
Comcast és a szabad internet... Fogadjunk úgy "megadóztatták" volna a Netflixet mint a rohadt élet.
Persze a Disney sem álszent, nagyon jót tesz az iparnak, hogy mindenhonnan visszahívják lassan a sorozataikat és csak ott járatják majd (a "saját" streaming szolgáltatójuk alatt).
Üdv. Johnny
-
j0k3r!
senior tag
válasz jonnyjoker01 #37992 üzenetére
"Ja +1: stáblista után lesz egy jelenet, nem kell ragequitelni ahogy megjelenik Sam Esmail neve, de valahogy egyáltalán nem értettem, ha valaki tudja, hogy mi folyik ott az elmagyarázhatná (hogy ki az a férfi)."
Szerintem ő az, az első évadból, mondjuk nekem nem hiányzott, annyira nem volt számomra érdekes karakter some men just wanna watch the world burn...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz jonnyjoker01 #37993 üzenetére
Rengeteg pénz ez, bár az SW majd csak kitermeli.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest