-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Under The Dome első évad ledarálva. Szerintem igen jó sorozat, várom a folytatást nagyon.
Mondjuk egy kis bakit észrevettem pár jelenetnél: amikor az egyik srác a mobiljával videózik, kűlső nézetből látszik, hogy álló helyzetben tartja, de amikor a kamera szemszögéből látjuk az eseményeket, akkor már fekvő a kameraállás. Nem értem, hogy ez vágásnál hogy nem tűnt fel.
Do the thing!
-
Ace owner
addikt
Ha jól láttam egyik pillanatban iphone volt nála, másikban wp szóval megesik az ilyen..
Amúgy nekem is tetszett, kár hogy a szereplők fejlődését abszolút elkúrták, néha teljesen irracionálisan cselekednek, még egy ilyen helyzethez képest is, mintha buta seggarc lenne az összes.. Ettől függetlenül szerethező kis sorozat
Galaxy Fold 4
-
feka007
veterán
Breaking Bad Recovery Group - leírás szerint azokat várják ide, akiknek elvonási tünetei vannak, és beszélni akarnak róla lol
-
Ace owner
addikt
SPOILER!!!
Hát én a barátok köztös linda hasonmás helyében ha megölik a férjem nem a gyilkosával hetyegnék, jöhet akármilyen űrbúra.. Aztán Linda is érdekes, egyik pillanatban a törvényeket tartatja be mindenáron, rendes házkutatást tartanak, a másikban meg simán engedi hogy felakasszanak egy magát ártatlannak valló embert semmilyen bizonyíték, vagy akármilyen tárgyalás nélkül.. De sorozatjunkien volt egy fasza képes kritika, keresd azt meg, voltak benne gyöngyszemek
Galaxy Fold 4
-
cattus
addikt
válasz Ace owner #8007 üzenetére
SPOILER
Igazad lehet, bár Linda férje pont azt akarta, hogy Barbie nyírja ki.
A végéhez: ha oda is ment volna, hogy Barbie ártatlan, szerintem senki sem hitt volna neki, miután a tanácsos úgyis elég jó hamis indokot tudott volna felhozni ellene. Bár az igaz, elég könnyen döntött arról, hogy nem tesz semmit.Szerk.: az említett kritikát egyenlőre nem találom, egy linkért hálás lennék.
Szerk.2: megvan az ominózus poszt, igen jó.[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
Gyick
őstag
Én már alapból azt nem értem hogy ha egy ilyen búra alatt vannak akkor miért az a legnagyobb gondjuk hogy kit akasszanak fel,ki lopta ki nem a propánt,barbi jó ember/ nem jó ember,miért nem foglalkoznak azzal hogy mit egyenek,hogy éljék túl,mi a f..sz ez a búra ilyesmivel. A Jericho sorozat ilyen szempontból realisztikusabb nekem
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Legend of Korra
2x05
Ez is király rész volt, kíváncsi vagyok mi lesz a folytatásban.
Live-Die-Respawn
-
Ace owner
addikt
Mert ahogy egyre többet tudtunk meg Jimről rájöhettünk hogy mondhatni személyi kultusza van a városban és az emberek elég idióták ahhoz hogy szinte csak rá hallgassanak. Továbbá gondolom szeretnének valakit okolni mindazért a rosszért ami történt velük és barbi pont kapóra jön, letölthetik rajta a dühüket IMO..
Galaxy Fold 4
-
Jadro
veterán
Na nekikezdtem a Breaking Bad harmadik évadának. (Irigykedtek mi, hogy még mennyit megnézhetek? ) Most jutottam el arra a szintre, hogy kezd egyre jobban beszippantani és várom a következő részt. Nem rossz ez...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
bepken
veterán
American Horror Story - 1. évad - SPOILER
a hétvégén sikerült megnéznem az egész első évadot! annyira beszippantott a történet, hogy nem tudtam félbehagyni
az első és az utolsó fél óra kicsit lájtosra sikeredett, de összességében így lett kerete az egésznek. és hát azért bevallom, volt jó néhány izgalmas, mi több...nyugtalanító(!!!) perc, úgyhogy nem panaszkodhatok.voltak benne - számomra - értelmetlen mozzanatok, mint például Montgomery-ék "frankeinstein babája" - aki ráadásul felnő (!?!?!) vagy épp a legidősebb Langdon fiú, "Beu", aki szintén túl groteszk ahhoz, hogy létezzen. ráadásul a Langdon családból kicsit sok is volt talán....konkrétan mindig minden tőlük ered, és mindig minden hozzájuk vezethető vissza. ez a része nekem annyira nagyon nem tetszett...mármint sokkal hihetőbb lett volna, ha mondjuk 1-2 múltbéli tragédia épp nem Constance keze által történt volna.
na de még mindig sokkal jobban bele tudtam magam élni, mint a mai horror történetek esetében! sőt, Tate és Violet, illetve Ben és Vivien folyamatos őrlődése is elég jó alaphangulatot adott.egy dolgot viszont nem értettem: amikor Vivien bekerül az intézetbe és Ben először látogatja meg, akkor érdekes módon kiosztja a nejét...azt mondja neki, "a hazugságaival elárulta a családját"...ezt nagyon érdekesnek tartom, nem láttam erre utaló jelenetet és az évad végére sem derült ki, mire utalt. vagy csak én maradtam le valamiről? (légyszi, ha másik évadban derül ki, akkor ne részletezzétek )
tehát összességében nagyon jó kis sorozat ez, kőkemény borzongás, elejétől a végéig! azt hiszem, rövidesen letudom a következő évadot is
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
callmeakos
veterán
Modern Family S02
Többet vártam. Sokkal többet. Az epizódok 70%ában folyamatosan csak kihagyott poénziccereket láttam, amiket nem igazán tudok hová tenni, mért nem kezdtek azzal a szituációval valamit.
Persze volt 6-7 rész amin szakadtam, de azok is 1-1 jelenet miatt.
Csalódás és merem remélni hogy a 3. évad jobb lesz.6/10
All→M8
-
brownus
veterán
Homeland, nezi valaki? Brodyt kiirtak vagy wtf? Ket resz es semmi hir rola....
-
brownus
veterán
válasz mayday00 #8017 üzenetére
A kis idegbeteg pitsaval meg a bas*atlan anyjaval? Szuper... Akkor ez felejtos lesz.
Bar Carriere kivancsi vagyok, hogy mi lesz vele. Lehet Peter is nagyobb szerepet kap...
ehhez hasonlo sorozatot tudnatok ajanlani? Ami eszembe jutott az a person of interest de azt abba hagytam az elso evaddal... Lehet nekiesek a 2.nak[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Nyakunkon a TWD
Kommentáradat incoming..Galaxy Fold 4
-
kisgyerek85
senior tag
válasz callmeakos #8015 üzenetére
3.ra már nem teljesen emlékszem. 1-2 évadja teljesen jó volt, szerettem ezt a sorozatot, de a 4. nekem már csalódás volt.
-
tonyrulez
őstag
Breaking Bad Ozymandias SPOILER
Most jutott eszembe, hogy a fent említett epizódban mindenki tátott szájjal, némán bőgött
4 8 15 16 23 42
-
negyven2
veterán
SPOILER
Dexter Producer: Showtime Wouldn’t Let Us Kill DexterAmúgy orichalcos, a Legend of Korra Book two (mivel ez hivatalosan még mindig az első évad) van olyan jó mint a Book one? Majd darálva szeretném nézni és hallottam olyat, hogy gyengébb lett.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Pipó
őstag
Megnéztem most a Vikingek-et, de nagy csalódás volt. A történet sem volt valami érdekfeszítő, de a megvalósítás is csapnivaló. Olyan szombat délutáni sorozatnak való, mint valamikor a Xena, Hercules stb. Szerintem túl lett pontozva. Persze ez csak magánvélemény.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
bepken
veterán
valahogy így képzeltem én is bemutató alapján...ezek szerint jók voltak a megérzéseim
tegnap este elkezdtem az American Horror Story 2. évadját. eddig nagyon tetszik! és azt is észrevettem, hogy a horrornak egészen más műfaját képviseli az első évadhoz képest! jónak ígérkezik
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
callmeakos
veterán
Marvel: Agents of S.H.I.E.L.D 1x03
Na jó most már kezdek aggódni. Megint egy teljesen középszerű rész, megint egy olyan befejezéssel amiből később lesz valami. Ha folyamatosan arra mennek, hogy csinálnak ilyen totál középszerű részeket, előbb fog elhasalni a sorozat, minthogy azokból a bizonyos lesz majd valami dolgokból tényleg lesz valami.
5/10
Jóindulattal.
All→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
spammer
veterán
válasz callmeakos #8030 üzenetére
Úristen, akkor én szerintem meg sem nézem
szerk: amúgy igen, ez lesz, nagy javulásban szerintem se reménykedj Ezen a csatornán lehetőség sincs nagyobb kaliberű dolgokra. Épp a minap olvastam, hogy a Lostot is anno hatalmas kamuzással tudták csak eladni/elkészíteni (hasonló epizódikus marhaság lett volna, totál más, mint ami lett végül).
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
callmeakos
veterán
válasz spammer #8032 üzenetére
Azért ajánlott hogy ha nem is azonnal, de valamikor pótold, mert később lehet hogy nem fogsz érteni semmit mi miért van.
Nem botrányosan sz*r rész, csak olyan semmilyen.
Történnek a dolgok a szokásos tempóban, csak úgy tűnik mintha nem lenne elég a 45 perces játékidő a cselekmények kibontakozására, ezért hogy ne ragadjanak meg egy dolognál, csinálnak ilyen majd később lesz ebből valami befejezést, és kész, ugranak a következő esethez.
Érdekes hogy több oldal is jobb értékelést adott ennek a résznek, mint az előzőnek. A Collider pl. B+ értékelést adott erre a részre. Az előzőre C+t. Főleg úgy hogy az előző részen azért dobott SPOILRER Fury cameoja SPOILER végeAztán az is lehet hogy ami a rész végén történik, azt csak a képregényesek értik csak. Akik a filmeken szocializálódtak a Marvelre, azok nem értik mi miért van.
All→M8
-
callmeakos
veterán
Közben azért hogy valami jót is mondjak, így a csalódások reggelén...
Belekezdtem izomból a Modern Család 3.évadába és eddig pozitív véleményen vagyok. Fényévekkel jobb mint a 2. évad, de még talán az elsőnél is jobb eddig. És még csak kb. 7 részt láttam. Mondjuk ez az új Lily elég furaAll→M8
-
spammer
veterán
Agents of S.H.I.E.L.D. 1x03
No mégis megnéztem. Annyira szerintem nem volt borzasztó, bár a történet itt is totál sablon (milliószor láthattuk már), de a "témája" és ahogy kezdődött nem volt rossz. Szerencsére a két okoska most nem volt annyira debil sem, és Skye továbbra is debasz, örülök, hogy itt lengébb ruhában akciózott Az viszont kezd egyre röhejesebb lenni, hogy soha senkit nem lőnek le, mindig csak gagyi verekedés van. Köszi ABC
Egyelőre még nem kaszáltam el.
szerk: nekem (is) jobban tetszett az előző részeknél.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Ha valakinek kellene háttérképként: [link]
-
kisgyerek85
senior tag
Anyumnak keresek magyar szinkronos sorozatokat. 56éves. 1et már találtam, az a Szulejmán.
Ilyenekre gondolom mint a Paula és Paulina vagy Homok Titkai. -
Andris837
senior tag
válasz kisgyerek85 #8037 üzenetére
Anyós - igaz egy 10 évvel fiatalabb - nagyon szerette az Ezel-t.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Viszlát
addikt
Kissé megkésve, de Breaking Bad sorozatzáró SPOILER:
Izé, hát ez nagyon laposra sikeredett. Walter nagyon olcsón megúszta, sőt, olyan könnyű megváltás a halála, amit szerintem nem érdemelt meg. Kissé túlzásba vitték ezt az egész criminal mastermind dolgot is, az édesítő, a pont a ház elé parkoltatnak le, pont olyan szögben és olyan távolságra, hogy mindenkit letaroljon a gépfegyver elég mókásan hatott. De az emberek jellemére való támaszkodással is túllőttek a célon, mind gazdagék, mind a náci bandafőnök esetében, mese lett a vége tényleg, kár érte. Az meg, hogy az országszerte keresett bűnöző simán besétál a feleségéhez és még a fiát is meg tudja lesni, na az aztán tényleg a vicc kategória.
Persze ezektől függetlenül nálam is abszolút favorit a sorozat, de sokkal jobban kidolgozott befejezést érdemelt volna, életszerűbb megoldásokkal.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Igaz, rosszul fogalmaztam, engednek leparkolni, így a helyes. Egészen pontosan az volt mókás, hogy bár ismerik, elintézi annyival a fickó amikor nem oda áll ahova mondják neki, hogy "All right fine, whatever"...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Viszlát
addikt
Pontosan, hogy a BB nem így operált, hogy valahogy össze kellett hozni, ezért a teljesen jogos fennakadás. Értem, hogy téged nem zavar, remélem más véleményével is tudsz ilyen nagylelkű lenni.
-
andy83
aktív tag
Van infó arról, hogy a HIMYM hány évados lesz?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
spammer
veterán
Attól, hogy idősebb, még nem feltétlenül kell khhmm.. gagyi sorozatokkal, szappanoperákkal etetni
Született feleségek, Gilmore Girls (magyar címet nem vagyok hajlandó leírni, akkora mellélövés), de akár ott az "új" Dallas is, ami nem egy kiemelkedő valami, de még mindig jobb, mint a Homok titkai
Személy szerint a Gilmore Girlst ajánlom elsőként (a szinkronja is zseniális )
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
A Szulejmán szerintem tetszeni fog neki
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
- Harman/Kardon Citation házimozi szett (szürke színű) igényeseknek!!! (BONTATLAN/EREDETI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest