Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
Sziasztok!
Nem rég kaptam rá a sörökre, és mostanában tájékozódok, hogy mit hol érdemes kipróbálni.
Alapvetően nem szoktam sörözni, de néhány évvel ezelőtt Ausztriában jártam, és a salzburgi Stiegl nagyon megfogott.
Aztán mostanában elkezdtem nézni Winkler sörös csatornáját és rászoktam, hogy esténként kipróbálok valamilyen különleges sört.
A minap megvettem a Lidl EnglishAle sörválogatását, amiből már kettő üveg le is csúszott.
Tegnap pőedig vettem a Metro-ban egy belga sört, bár nem vagyok oda a belga sörökért: Piraat ->ettől whiskys jegyekre számítok.Azt vettem észre, hogy inkább az angol ale-ek jönnek be jobban, és akkor itt jön a kérdés:
Tudtok ajánlani olyan sört, amit mindenképpen érdemes kipróbálni a mostani Lidl/Tesco/Auchan/Metro kínálatból? Esetleg netes rendelés is szóba jöhet.+1: Csiky krémsört nem tudjátok hol lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Összecsukható sétàlópad
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest