Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz Arnold2 #3387 üzenetére
Ma beszéltem a tanárral, hogy mi lehet. Igazából ő is tanácstalan volt. Ajánlotta hogy tegyem fel az ffdshow (amit már feltettem elvileg) és az XP Codec Pack 1.3.3-at (amitől én ódzkodom egy kicsit többek között azért mert Vistám van).
Meg ami fura volt, hogy ugyan azt az mpeg fájlt amivel itthon nem akart dolgozni az Architect, benn a suliban vígan ment.
Szóval most már egyértelmű, hogy nálam van a baj. Felteszem az 5.0-ás Architectet első körben utána meg valószínűleg az XP-s gépen megpróbálom még egyszer.
Majd megírom hogy mi lett. -
Arnold2
őstag
válasz BigBadPlaYeR #3386 üzenetére
Bár valamiért nem jön be a linked,de tudom mire gondolsz.
Én így mentem el a projectet, de az így kapot mpeg-et nem akarja bevenni az Architect, ha viszont átállítom Windows Mediára (.avi) akkor azzal bőven dolgozik.De valószínűleg nálam lesz a gond. Készítettem egy egyszerű menüt, egy katt ami egy egyszerű mp3-ra visz, de ezt is ugyan azzal dobta vissza. Közel s távol nem volt benne videó. Szóval azt hiszem a probléma az én készülékemben van
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Lenne egy kérdésem a DVD Architect 4.5d-hez.
Megcsináltam a videóm (Pal DV 720*576,25FPS Sample rate: 48000) a render as-ban pedig MainConcept MPeg2 van kiválasztva (a tanárunk mondta ezt).
Ezt az mpeg fájlt nem hajlandó felismerni az Architect. Megcsináltam ugyan ezt csak avi-ban. Azt már kezeli az Architect,de mikor kiírnám azt írja ki, hogy egy vagy több plugin hiányzik vagy corrupt telepítsem újra.
Most hajnali 3/4 6-kor már kifogytam minden ötletből.
Van esetleg valami ötletetek?[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz BigBadPlaYeR #3383 üzenetére
Csak a szememet nem szúrta ki...
Még egyszer köszönöm szépen! -
Arnold2
őstag
válasz BigBadPlaYeR #3381 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tudom kezdő kérdés, de hol is találom ezt a menüpontot pontosan? Mindenhol keresem, de nem lelem.
-
Arnold2
őstag
Rakat képből készítek egy videót. Azt szeretném, ha egy kép 4 és fél másodpercig tartson. Kézzel be is tudom állítani de 200 képnél egyesével elég sok fölös munka lenne. Az a kérdésem, hogy hogyan tudnám az összes képre érvényesíteni, hogy 4 és fél percig tartsanak?
Sony Vegas Pro 9.0-át használok.
-
Arnold2
őstag
válasz BigBadPlaYeR #298 üzenetére
Igen amennyire kell,tudom használni a Vdubot.
Én is abban reménykedtem,hogy ha csak simán lerenderelem semmi tömörítés nélkül aviba utána tudom tömöríteni Vdubbal de nem.
A videó egy sorozat epizód a TVből.Így az elejéből egy kicsit,a közepéből a reklámot és a végéből is egy kicsit vágtam.
Mivel nem nagyon találtam a Vegasban Keyframekkénti léptetést ezért csak úgy a kijelültem és DEL,középen meg összehúztam a széleket. -
Arnold2
őstag
válasz BigBadPlaYeR #295 üzenetére
wmv-t is megpróbáltam.Azzal sem ment.
Nekem tök mindegy hogy mibe menti,csak legyen kissebb és tudja lejátszani a batárom media playerrel.Most olyan 1,5 giga.Szeretném 700-500ra lementeni.
Plz segíts,mert nem találok fogást rajta. -
Arnold2
őstag
válasz BigBadPlaYeR #293 üzenetére
Ez nekem nem megy.Egyszerűen nem tudom lementeni.
Ezeket csináltam:
-szóról szóra követtem amit írtál a lapon de nem ment.
-Xvid kodekkel és win hanggal lejátsza,nagyobb lesz,de nem tekerhetek bele.
-Xvid+Lama=rosz kodek
-sem hang sem videó tömörítés= 19gigánál (ennyi szabad hely volt) megállt + hibát dobott ki.
MI A FENÉT TUDOK CSINÁLNI? Sajnos csak ez marad mert mpeg-ben vettem fel és sem a virtual- sem a nandub nem foglalkozik vele. -
Arnold2
őstag
Meg szeretném kérdezni,hogy hogyan tudom elmenteni a videót amit csináltam.
Nagy nehezen megvágtam és van benne egy kis átfedés is,de csak .veg-be hajlandó elmenteni.
Próbálkoztam a rendereléssel is ,de mindeig 10giga körüli fájlt dobott ki.
Ill hol tudom azt beállítani,hogy kevesebb legyen a fájl mértete? Most egy 1,5 gigás tévéből felvett mpeg és szeretnék belőle egy kissebb avit csinálni.Hogy tudom ezt megcsinálni? -
Arnold2
őstag
Két kérdésem is lenne.Most kaptam meg a Vegast és nem találok rajta fogást.
-Van egy TVből felvett mpg fájlom,hogy tudom megvágni?Eddig 2 dolgot próbáltam,de rendre eltünt a kép.
-Hogy tudom kissebbé tömöríteni a videóimait különösebb veszteség nélkül (értsd minimális veszteséggel kép/hang)?
Sürgős lenne!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest