Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
válasz
norbert1998 #44650 üzenetére
Dehogy, godnoltam veszek valami nagyobbat, pl 50 W-osat ...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Lac-coo #44644 üzenetére
Az 50W a régi kicsi telefonos?
Az olcsó töltő kb tud 500-700 mA-t 7,4 volton (cirka). Két akkuval max 500 mA/ db. Ez sehogy se haladja meg a 10 wattot. Szóval azzal is simán jó vagy. Az olcsó töltők lassúak nagyon. Nekem még a K&F töltőm is lassú, mint a fene. Egy akku: másfél óra, két akku: 2 óra, 3 akku 2,5 óra.
-
válasz
Lac-coo #44644 üzenetére
az isdt aljára az van írva, hogy 18 wattot vesz fel maximum, de ha nem gyorstöltesz, még annyi se kell neki.
van itthon egy hardveraprón 1500 forintért vett quickcharge töltőm, többnyire azzal használom
viszont érdekes, az alzás 22 wattos pd töltővel nem indul el, az ikeás hasonlóval viszont gond nélkül. -
Lac-coo
őstag
Egy olcsóbb, két akssis toltohoz mekkora adapter a megfelelő nekem csak régi, kicsi telefonos van ... 50W elég, nem ..?
-
válasz
SkyTrancer #44640 üzenetére
ja, én se szoktam egyesével, ha kupacban szerkesztek
meg nekem sincs elvi bajom némi szemcsézettel, de a nagyon durva esetekre ráeresztem gyengére csavarva. -
kovsol
titán
válasz
Elektrosokk #44641 üzenetére
Én képtől függő, hogy szűrők-e. Van kép aminek jól áll, de legtöbb esetben amúgy se megyek olyan magas ISO-ra, hogy kelljen.
-
Elektrosokk
veterán
Én sosem szűröm, bár talán nem is megyek olyan magasra, bizonyos kamerák meg szerintem szépen zajosodnak. A7RX, Fuji X-T5.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
qnadam #44639 üzenetére
Én miután elkészültem a fényképsorozattal és rámondom az áment, utána kijelölöm és egyszerre szoktam a zajszűrést elvégezni mindegyiken, így még gyorsabb mert a kattintási időt is megspórolom
42mpx-es képeket csinálok A7RII-vel de nagyon szép eredményeket lehet elérni így 10-13 mp egy kép átlagosan 4080-al
-
TCr
veterán
Na fejezzétek be, mert már azt számolgatom, hogy mennyiért menne el a meglévő szett.
-
-
TCr
veterán
És ne kívánja meg az ember az A7III-at az A6300 (és a leendő A6700) helyett, amikor ilyeneket irkáltok FF és APSC különbségekről...
-
Dolphine
addikt
Eleve stúdiós felvétel. Állványról, nem is biztos, hogy ugyanazzal az objektívvel.
Sokat nézegettem ezt az oldalt, de a különbségek nem minden esetben voltak észrevehetőek számomra. Most újra ránéztem az oldalra és ahogy korábban már világos lett számomra nem feltétlen a zaj mennyisége a mérvadó, hanem a részletek hiánya magas ISO mellett az A6700 kárára!Lac-coo
Az igen!Mivel szűrted a zajt?
qnadam
Nem rossz! Mivel szűrted a zajt?kovsol
Megnéztem az ISO-t. Kár volt! -
kovsol
titán
válasz
norbert1998 #44615 üzenetére
Kb olyan fényt kell elképzelni mint amikor egy egész sűrű erdőben sétálna az ember napközben. f9 1/250 nem épp az a felállás ami működne nem verőfényes napsütésben alacsony ISO-val.
-
PNP
őstag
-
a6300, iso 4000, alapbeállítások alant, zaj erősen szűrvea kép alján vannak is artifactek, főleg az átlós téglaépületen.
ezen a linken a teljes méretű jpeg látható, ami erről a helyről jó lassan fog lejönni, de nem tudok másik ingyenes, veszteségmentes helyet kép hostolására.
ami extra: megfelelő monitoron, megfelelő böngészővel, megfelelő csillagállás mellett hdr a kép. lassan tízéves vázhoz képest nem is rossz. -
kovsol
titán
válasz
Dolphine #44604 üzenetére
Meglátom majd mit tudok tenni, de az A9 még az FF vázak közül egy szarabb magas ISO -n. A7III jobb volt kicsit érzésre.
Egyébként volt A6300 és A6100 gépem is, meg A7III és A9.
APSC géppel nem is a zajjal volt a gond csak, hanem egyszerűen ISO3200 felett nagyon eltűntek a részletek, míg az FF vázzal 12800 mellett is több részletet tudtam kihozni belőle zaj szűrés után. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #44601 üzenetére
ZV-E1-re gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest