-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
-
nismoka
addikt
válasz Dave567 #20352 üzenetére
Hát ,ami ott megy... Egyesek képtelenek felfogni és megérteni miért felez a passzív, szerintük az összeadódik és 1080 lesz belőle, reménytelen... Az nem jut eszükbe hogy az 1080 sorból 2szer ugyan azt látja csak kicsit eltolva a 3D miatt és az nem ugyan mint a natív 1080...
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dave567 #12293 üzenetére
65 ezer sok egy új ilyenért? mikor akciós volt 70 ezernél olcsóbban sose volt sehol sem, szóval ez az ár szerintem baráti hogy még jelenleg is 80-90 alatt nem találsz. Használtan meg egyszerűen nem volt sehol se, és azért kellett ilyen mert a boxba ez fért csak be úgy hogy némi szellőzés is maradjon (ez sokkal alacsonyabb a többihez képest).
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz Dave567 #1692 üzenetére
Az OU felez így: 1920X540 az SBS meg : 960X1080 vagy rosszul tudom? Gyakorlatilag u.annyi pixelt látsz egyiknél, mint a másiknál. Csak a szemnek vajon melyik felbontás a jobb?
Amúgy ha feljebb elolvastad volna, ott írtam, hogy számítógépről Power DVD-vel játszom le a filmeket, Én nem erőltetek semmiféle beépített lejátszót. -
Chalez
őstag
válasz Dave567 #1689 üzenetére
Olvastam, hogy szerinted teljesen mindegy, az LG-nek viszont az OU fekszik jobban. Ezt éppenséggel tudom, mert egy LG volt az előző 3D TV-m. Most egy SONY aktív után érdeklődtem. És volt még egy "elvileg az OU" válasz is.
Na most akkor miért mindegy szerinted, és vajon miért elvileg az OU válasz volt Fandango válasza?
Köszönöm a segítséget, de messze még nem futottam...
Lehet magamnak kéne letesztelni, hogy melyik választás lenne jobb[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Dave567 #1620 üzenetére
a 47"os most 320000ft ami szerintem marha nagy lehúzás
Minden nézőpont kérdése, az a tévé 440k-ról indult, tehát már eddig esett 120k-át az ára.
Év végére mennyit eshet az ára kb?
Az elődje, a 46HX750 250k körül futott ki, szerintem márciusra-április környékére ez is akörül fog kifutni a webshopokban.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- ASUS routerek
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elden Ring