- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzzz
senior tag
válasz egykori #26257 üzenetére
Örülök hogy sikerült rájönnöd Hát igen nálam is user hiba volt és nem a TV-vel volt a gond
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bzzz
senior tag
válasz egykori #26167 üzenetére
Szia.Nekem MAC szűrés vagy annélkül sem ment,aztán az lett a megoldás, hogy a csatorna beállítást, fix 13-asról átállítottam autora.Azóta megtalálja. (Bár érdekes hogy nem 100%,pedig a 1 szobában van a Router és a TV is egymástól kb. 3 méterre.)
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Kobak77
aktív tag
40 perc 1,99 GB. Nem HD, Nils Holgersson lett felvéve. Munkaügyek, 30 perc, 1,36GB. Ez viszont HD. Olyan, mintha független lenne az adás minőségétől a felvétel mérete.
szerk.: megnéztem egy tv2-es adást is, ott 1:15 perc lett 1,09 GB. Szóval úgy tűnik, hogy a "kinézetétől" függetlenül az M1, M2 adásai mindenképp HD-nek minősülnek, míg RTL, TV2 meg nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest