Új hozzászólás Aktív témák
-
Bejelentkezett állapotban lesz belőle még kettő, egyik a kedvencek, másik az "itt szóltam hozzá" részt nyitja le, a számok pedig azt jelentik, hogy hány olvasatlan hsz-t tartalmazó topik van a listában.
Annyiban egyetértünk, hogy a 0-nál nagyobb az nem ideális, de szerintem nem vészes.
Csak egy jó görgős egér kell.vagy csökkenteni a weboldal méretét a böngésző "zoom" funkciójával
-
Valószínű nem egyformán használjuk mobilon a fórumot, én csak a felső sávban lévő gombokkal elérhető topikokat szoktam végig böködni, ahol van olvasatlan, és tök jó, hogy mindig ott van, nem kell görgetnem érte sehova, se fel, se le. Véleményem szerint nem takar sokat, de amíg nem volt rajta semmi, addig én is userstyle-lal eltüntettem onnan. Eddig amúgy mobilon is a ph asztali nézetét használtam, ahhoz képest sokkal kényelmesebb a topikok közt ugrálni és olvasgatni.
Asztali böngészőben pedig az a "30%" nagyjából egyetlen hozzászólást jelent legtöbbször...
Fototrend vs PH -
Leginkább a fórum részre gondoltam + a felső sávra, rengeteg felesleges mozdulattól ment meg az asztali nézethez képest. Szerintem nem lettek túl nagyok a betűk, pont jó a mérete szinte mindennek (Honor 7 + Firefox böngészővel nézve). A weboldalt átnézve, egyetlen helyen kirívóan csúnyácska, a fotók címeinél.
Amúgy gondolom a sima Skype-ra gondoltak 8-as alatt.
-
Male
nagyúr
Nincs mit!
Ráadásul kevesebb RAM-ot is eszik, meg van éjszakai módja, hogy ne folyjon ki az ember szeme a sötétben ( arról nem beszélve, hogy nem foglalja el a fél képernyőt a kapcsolat lista állandóan a semmiért ).... ezek után főleg nem értem a "nagy Skype"-ot, hogy mi a fenét csinál, mert konkrétan sokkal több erőforrással, több hibával tud kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest