- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antitalent11
csendes tag
válasz
TigerCat #5048 üzenetére
Helló Tigercat
Hehe, jah sajnos tényleg antitalent, és LÁNY vagyok!
A SKYPE 7.1.0.105-ös verziót használom (mostmár meg tudom nézni
) és odáig eljutottam, hogy Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások, majd azonnal feldobja nekem ezt a hülye Logitech Webcam Controller-t amit véletlenül fel-launch-oltam, de nem tudok leírtani. És akkor alul van, hogy a webkamera beállításai, de csak a "csíkok" jelennek meg, az is angolul, hogy "Explosure" "Gain" Brightness" "Contrast"....stb..... és ezen lehet huzigálni a kursort, ha a kép minőséget akarom állítani, de csak rontja, és mivel nincs rajta számozás (skála) ne tudom visszaállítani az eredetire.
(Arra viszont itt nincs semmilyen opció, hogy megjelenjen a kis ablak, amiben magamat is látom. Vagy az máshol van?)Eredetileg, mikor elkezdtem használni a kamerát, ha a skype-on belementem az Eszközök -> Beállítások -> videobeállítások-ba, majd a webkamera beállításaiba, magyarul volt hogy "Alapbeállítás" És be volt állítva, hogy "Fényerő" 128, "Kontraszt" 32, "Fényegyensúly" 1070. Így ha elállítottam, pl: a fényerőt 128 helyett 132-re, akkor ha mégsem volt jó, pár nap múlva pontosan vissza tudtam állítani az eredetit, vagyis a 128-t.
De mióta ezt a hülye Logitech Webcam Controllert feltettem, az egész átváltozott angolra, és sokkal rosszabb lett, és ha a vonalon elállítom a kursort, nem tudom pontosan, hogy hová állítsam vissza, mert nincs rajta szám.
És nem tudom letörölni a skyperól, sem a gépről.Viszont nagyon kéne állítgatnom, mert szemüveges vagyok, és becsillan a képernyő a szemüvegebe, így az arcom közepén a szemem helyett egy nagy csillogást lehet csak látni.
Ha leveszem a szemüvegem, akkor meg én nem látom a másikat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest