- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PR-Telecom
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Windows 11
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz kmarco05 #17920 üzenetére
Ez már a 2. kör volt, ki kívánkozott belőlem, mert bizony nagy igazságtartalma van. Tudod, ahogy mondják a pokolba vezető út is jó szándékkal van kiközve. :)
Két különböző nézőpont találkozott, a gyári előírások, illetve a fejlődő technológia miatti lehetőségek. Nem vitatom el, hogy a gyári előírás 15W40.
Viszont, meggyőződésem, hogy az 5W40 sokkal jobb a motornak. (Feliciának)Még valami, Vil, Neked javaslom, hogy ugyanígy írj le mindent amit gondolsz, de tedd hozzá hogy szerinted. :)
Sokkal korrektebb, mint tényként beállítani esetleg hibás információkat. :) Én is többnyire a saját véleményem írom le, de ezt meg is említem, nekem a 200000 km alatt ezek váltak be. :)Élettartamtól nem félnék (sokkal inkább a 15W40-el), nekem is korábban itt ajánlották, de az biztos hogy néznem a helyedben egy ideig az olajszintet, mivel ha rövidebb utakon használod a kocsit, akkor a korábbi kenés miatt valószínűleg csipegetni fogja hidegen az olajat. :)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX