Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasskent
csendes tag
Nagyon tetszik. Eddig is óriásira duzzadt cserélhető akkumulátoros előző telefonom, mivel 10000mAh-t pakoltam bele. Kb. ugyanekkora volt. A két nagy akkumulátorhoz azonban adtak külső töltőt is.
Ha arról le tudnék mondani, - bár mindenképp az az okosabb: ja az egyik merül, kipurcan, vizes lesz, a másik feltöltve bevetésre kész, és nem kell a súlyát a kezemben tartani.
A projektor szerintem nagyon hasznos. Klassz a kép a meccsről. Ha megfelelő kamerával párosul, szenzációs. A projektor egyébként mindent kivetít, vagy lehet választani, hogy melyik appot? Csak mert furcsa lenne, ha meccs alatt kiírja a WhatsApp üzeneteimet, és mindenki azt nézegeti. (Az is furcsa, ha órákig nem nézhetem meg az üzeneteimet meccs alatt én sem.)
Nekem muszáj kivetítenem a munkámat. Akárki akármit mond, ahogy fejlődnek a beamerek, ugyanolyan problémásak maradnak. Legalább minden ötödik alkalommal lehetetlen a kivetítés, nem reagálnak laptoppal létesített kapcsolatra. Olyankor csakis egy ilyen masina a megoldás.
Nem is beszélve a természetről. Ha helikopterrel keresnek, sokat segíthet egy jó nagy kivetítés pl. fáról a talajra. Sassként egyből észrevenném.[ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Sikerül szert tennem egy ilyen csodára. Viszont projektort próbálva egy idő után fel tűnt hogy túl csöndes a ventilátor, mintha nem menne. Kerestem a telefonon belül programot a ventilátorral. Találtam is, 1-5 ig lehet állítani de nem hallok semmit. Vagy ez így van jól? Válaszokat előre is köszönöm.
Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Megjelent nemrég a Tank 3S. Kíváncsi leszek a tesztjére, vékonyabb lett mint a Pro. Szerintem így már nagyobb lehet a cél közösség is.
Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pontosan. 480p-ben jön ki a kép akkor is, ha magán a telefonon Full HD-ban van ott a tartalom (az M4 Sport pont ilyen, ott nincs DRM), ha Netflix megy, akkor az már a kijelzőn is 480p az L3 miatt, de ez kijön a projektoron át simán.
Nyilván nem lesz belőle házimozi, látszanak a pixelek. Nekem meccsnézésre bevált, még mindig nálam van, a vidéki hideout-házban nincs tévé, de ezzel az izével tök hangulatos volt meccset nézni még alacsony felbontás mellett is.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
mekker
őstag
Akkor ezt benéztem. Van 2 (vagy 3?) eszközünk itthon, amin egyáltalán nem hajlandó képet adni a N*/M* streaming. Ezen akkor nincs ilyen probléma mert a Widevine L3-at tudja?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Nincs Widevine L1, projektor kuka.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
-
-
yanna
addikt
Azta! Ez rendesen odavág még a Rambo késnek is.
-
dawid92
tag
Ez igazából egy hordozható ütésálló androidos projektor, ami tudja egy középkategóriás telefon funkcióit is.
-
Az finom téma, érdekel
Jönnek az újdonságok remélem, még egy Roborock kurzus kéne
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nekem mondod? Most volt egy másfél órás meetingem két kínai csajjal a Dreame-től itt Budapesten, éppen edukálódok robotporszívós témában is
Mondjuk ez a meeting rohadt érdekes volt, de ez tipikusan videós téma. És közben az utolsó simításokat végzem a BYD Dolphin teszten, ott is kupálódtam rendesen
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Azt semmiképp, mert nagyon kényelmetlen lenne, ha zsebrevágnád
Egyébként ha lézer projektorban gondolkozol, akkor csak ajánlani tudom,
ezt tudja nappali fénynél a 40 lumenes lézer projektor:Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Plug Life
senior tag
Az élet császára lehet bárki egy ilyen marokprojektorral! Havi 1 milla nettó fölött kötelező
-
makkmarce
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
DLP van benne, nem emelik ki, de az Aliexpress oldalon a hatvannyolcadik sorban meg van említve. (A franc sem akart egy szottyos telefon miatt beletanulni a projektorok technológiájába, de megint lett egy új ismeretem, szóval thx to fórum.)
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
-
Franklin
addikt
"Kicsit lentebb SIM-tálca üldögél, ezt körömmel is lehet nyitni, ha ül mellettünk egy sebész, egy aneszteziológus és egy manikűrös..."
Hát sírok
még több Bog tesztet kérünk!!!
-
"És mégiscsak 320 ezerről beszélünk, még ha ez lapcsalád átlagos olvasójaként jellemzően csak kétheti vagy egyheti nettó fizetés."
Jó tudni, hogy ekkora dőzsi van itt. lol
-----------------------------------------------------------------
(#15) mjani1172: Azt hiszem, tudnék még néhány példát...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kb olyan 60-80 cm képátlóig vállalható nappal is (pl: fényképek mutogatása) Este meg lehet akár a mennyezetre is vetíteni élvezhető minőségben.
Feltételezem azért érzi az ember többnek a fényerőt mert itt végtelen a kontraszt, azaz a fekete helyre nem vetít a lézer.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. +1 Bollokcs80 teljesen egyetértek. Jó telefon lenne ,igaz réteg termék. Jó lenne tudni,hogy lesz-e rá majd fözőt, mert gondolom a gyár hamar elengedi,nem éri meg nekik fizetni a fejlesztésért. Pár hónap és jön az új
A jövő most van
-
válasz
KillHates #23 üzenetére
meglepően masszívak tudnak lenni ezek az optikák. meg a legtöbb telefonban is van autofókusz és képstabilizátor, azok is elég jól bírják a strapát. de valóban, az optika előbb fog szétesni, mint a projektor
ha rgb lézer, akkor valóban 3 fényforrás van benne, de ebben egy kínai telefon esetén annyira nem hiszek. már csak azért sem, mert akkor hatalmas betűkkel lenne kiemelve
a cikkben említett telefonban valószínűleg a makkmarce által írt megoldás lehet, az van meg legkevesebb hardverből (és így az a legolcsóbb).
hanyas vagy, te disznó?
-
Mondjuk ha egy videokamerát úgyigazán leejtesz, akkor nem a DLP projektor hibája lesz ami szignifikánsan a fő problémát fogja okozni
Ebben én annyira nem vagyok biztos:
míg a lézer projektorban 3 fényforrás van (így jön ki az RGB) ezért nincs benne mozgó alkatrész:Addig a DLP-ben kell lennie egy színtárcsának (ami forog), mert csak egy fényforrást tartalmaz:
Továbbá egy fókusz mechanikának is amivel élesíteni kell az alkotott képet.
Hacsak nem 3 (R,G,B) DLP rendszer van kiépítve. Mondjuk amekkora tégla a telefon simán elfér benne 😅
De létezik lézeres színtárcsás projektor is amiben valóban van színtárcsa, és itt a fényforrás egy lézer nyaláb
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
bollokcs80
Korrektor
Jópofa ötlet, de mint minden másodvonalas telót, ezt is "megöli" a szoftveres support hiánya. (Frissítések, L1.) Az átlag magyar zsebnek meg szerintem is drága, egy hordozható projektor a töredékéből kijön.
B.Cs.
-
Jagon
tag
Tetszik, amit az Unihertz csinál: ebben az uniform mezőnyben megtalálják a piaci réseket, és nem az n+1-dik ugyanolyan telefont gyártják le.
Csak így tovább!"Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
mrlujoak
veterán
...hű de megnézném azt a projektor hűtést - IP68 miatt.
Vízalatti vetítés?Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Nem értem igazán az Uniherz-et; beleraktak egy strapatelefonba egy DLP projektort ami eleve egy sérülékeny finom szerkezet, mert van benne jó pár mozgó alkatrész. És ha pont rosszul leejti az ember akkor lehet, hogy a telefon nem sérül, de a projektor megsínyli eléggé. A ventilátor sem szereti ha megtelik vízzel, sőt nagyon bosszantó ha vízbe ejti az ember a telefont és hiába rázza ki belőle a vizet az még a hűtő radiátor lamellái közé beszorul és még órákkal később is képes eláztatni az ember zsebét annyira, hogy az eredmény utána kompromittáló legyen 😅
Továbbá ott az aktív hűtés is ami nem lett elég a visszajelzésekből ítélve, ha valaki projektoron játékra használja a telefont egy BT kontrollerrel szépen elmelegszik a vas. Érdekes, hogy az aktív hűtés csak a projektor használata közben kapcsol be, a 120W-os töltés közben is eléggé felmelegedő telefon nincsen hatással rá illetve ha mondjuk egy szép nyári napon a műszerfalon van a telefon töltve és megy róla a Vaze akkor is gyakran lehet az "overheating" hibaüzenettel találkozni.
A fókusz állító tekerentyűk is érzékenyek a koszra, ha sár kerül a tengelyébe akkor szeret megszorulni.
Van az Unihertz-nek egy olyan telefonja amiben lézer projektor van végtelen kontrasztaránnyal, végtelen felbontással, nincsen benne mozgó alkatrész; tehát bírja a strapát, nem melegszik egyáltalán, kb fele akkora mint a DLP rendszere. Erre valami agyhalott a cégnél kitalálta azt, hogy rakjanak egy svájci óra finomságú,pokolian melegedő szerkezetet egy stapatelefonbaTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
mjani1172
addikt
válasz
HUNNIA1920 #9 üzenetére
Ez a fizetés nem ritka. Sem az IT ban, sem egy mérnöknél, sem egy orvosnál, buszvezetőnél, vasútvezetőnél, kőművesnél, klímásnál, villanyszerelőnél..... Talán a balettáncos és a kőfaragő kivétel.
[ Szerkesztve ]
-
a projektor 854x480-as felbontásához pont felesleges a widevine l1
hanyas vagy, te disznó?
-
joey04
titán
válasz
HUNNIA1920 #9 üzenetére
ha benézel a jövedelem topikba, akkor ez kb stimmel is.
nem kell ehhez külföld.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Nagyon hasonló az Ulefone Armor 26-hoz, nagyon fain ez a telefon is, de ez is azért kerülne eladásra, ha lenne egy ilyenem amiért az Ulefone-t adtam el. A kamera az valami botrányosan rossz, azt kijavítanák, instant vétel lenne.
-
makkmarce
őstag
válasz
HUNNIA1920 #9 üzenetére
inkább arra gondolhatott, hogy sok az infós itt, és 1.5-2m bruttó nem egy ritka fizetés, még akkor se ha itthon dolgozik.
okoskodom, tehát vagyok
-
válasz
HUNNIA1920 #9 üzenetére
A sok burzsuj
nem is tudtam, hogy ennyi magas életszínvonalú tengődik itt.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-
secretgarden
aktív tag
Widevine L1 kellett volna. Ha még hozzácsapnának egy 4 éves software update idoszak ígéretet, akkor egy szuk réteg számára egész jó telefon lehetne... De így...
-
A lapcsalád olvasójának fizetése mi alapján határozható meg? Szerintem ez nem helytálló.
Az átlagember is olvassa a mobilos oldalakat, főleg ha van vásárlási szándéka.
Dolgoztam én 160 nettóért is... Akkor átlagon aluli vagyok[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
Pont olyan, mint a többi kínai strapateló ahogy már említve lett mindegyik alatt. Bár ez már egy előrelépés azért, de még mindig nem sikerült kinőni azt a szokást, hogy egy jó ötlet ne félig átlagos dolgokból és félig falunapos bizsukból álljon. A bizsuk elhagyásával kijavítható lenne az átlagos rész és lenne egy fasza telefonunk. És mégiscsak 320 ezerről beszélünk, még ha ez lapcsalád átlagos olvasójaként jellemzően csak kétheti vagy egyheti nettó fizetés.
-
ledgeri
nagyúr
Ez csak az a rész, ami azokra akar hatni akik nem csak azt nézik, hogy most mennyiért kapják meg, hanem a mennyi helyett mennyiért-et is, mert nekik nem mindegy, hogy 400k helyett 300k, vagy 999k helyett 300k..
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mjani1172
addikt
Nagyon jópofa. Örülök, hogy valaki próbálkozik még, és nem is rossz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bődületes méretű és elnyűhetetlen tégla, ami úgy mellesleg erős lámpával és a projektorral is fel van szerelve.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest