Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #600 üzenetére
Bocs, tegnap baromságot írtam, így a második rész stornó!
Google Fotókban ott a Törlés az eszközről opció.
Ugyanitt célszerű kikapcsolni a Hozzáférés a Google Fotókhoz opciónál a Galéria hozzáférését...Ha kivesszük onnan az opciót, akkor nem készül biztonsági mentés!
(#601) amargo
Egy ideje kénytelen vagyok használni mindkettőt, épp amiatt, mert a Google Fotókban lehet managelni a képeket, videókat. Egyszerű userként rendkívül bonyolultnak látom az egész Google systemet a mobilokon, nemrég nálam is beszűkült a szabad tárhely és hiába van a plusz Google tárhely, az a mobilon elfogyó helyen nem segített.
Amúgy célszerűbb a nem 12X specifikus kérdéseket a MIUI/HyperOS topikban feltenni, azt olvasgatva elég sok hasznos dolgot találtam.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
amargo
addikt
válasz ubyegon2 #602 üzenetére
Én amióta van google photos csak azt használom és egészen őszintén nem tudom, hogy milyen probléma is ez, ha törlök valamit, akkor azt törölni fogja.
Ott van a tárhely felszabadító is (free up space) a photos-ban.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
BoJa1974
csendes tag
Sziasztok. Ezt másnak is bedobta akinek be volt ragadva?
Júliusi security patch van benne.Üdv BoJa
-
-
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Nálam nem sokkal a HyperOS után a következő történt:
Az asztalon volt a telo este akartam használni, de nem érzékelte az érintéseket. Okosan újraindítottam aminek az eredménye egy jó kis bootloop lett. Recovery mode nem hozható elő csak a fastboot. A bootloader nem lett kinyitva ezért nem tudok a Mi flash-el csinálni semmit.
Mit lehet ilyenkor tenni? Légyszi segítsetek!
Mentés persze ezer éve nem készült.Köszi, ha valaki segít!
[ Szerkesztve ]
-
voci
tag
Tegnap reggel jelzett a telefon, hogy frissítette magát, megjött az 1.0.5.0TLDEUXM 2024.08.01 android biztonsági frissítéssel.
-
-
mizoli
addikt
Ha HyperOS volt rajta, akkor HyperOS-t kell telepíteni.
A visszalépést nem engedi. Szerencsére, mert most nem biztos, hogy lenne rendszered.
Egyéb romok telepítéséhez már nyitott bootloader kell, csak a gyári eredetit, vagy annak frissítését tudod zárt bootloaderrel feltenni.Ha egyebet szeretnél, nyisd a bootloadert. De az meg egyéb hátrányokkal járhat. Pl. bank és hasonlók nem biztos, hogy mennek, folyamatosan trükközni kell.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Az mitől függ, hogy yt alkalmazásánál, ha alulról, középről fellegyintek, azaz kiugrok a kezdő képernyőre, akkor olykor a yt-ot kirakja lebegő ablakként? Sokszor jól jönne, jobb lenne az osztott képernyőnél. Hogy kell legyinteni, hogy mindig lebegő ablakba menjen át?
-
SOAD19
addikt
Ezt a beállítást megtaláltam, de nekem konkrétan a yt app-nál lévő érdekelne. Az előbb újra kipróbáltam egy random videónál és működik: [kép] . Majd elindítottam egy másik videót, annál nem működik. Majd vissza az előzőre és továbbra is működik. Ezt eljátszottam egy 3. videóval is, és azzal se működik, de ezzel a videóval mindig megy. Szóval videó függő a dolog. Bár nem értem, hogy miért.
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok.
Lehet hülyén hangzik, de valaki meg tudná nekem nézni a telefonján ,hogy sötét módban pl gmail-be lépve ,ha rávilágítasz egy lámpával mintha nap sütne a fényérzékelőre (bal felső sarok) akkor nektek is megemeli a fényerőt?
Nincs autómatán, napfénymód kikapcsolva.
Nagyon köszönöm!!!
Ha másnál nem így van, érdemes szervízbe küldenem? Még garis. Nem akarom mostanában cserélni. -
szimi57
őstag
válasz Ricsi 1984 #619 üzenetére
Nálam nem produkál ilyet. Igaz nem gyári rom. Újraindítás esetleg?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz Ricsi 1984 #621 üzenetére
Ha nem gond, hogy a készülék visszaáll gyári állapotra, egy próbát megér, de a siker nem garantált. A MacroDroid automatizálóval viszont remekül be tudod állítani a fényerőt akár a környezeti fényviszonyoknak, időpontnak, lokációnak stb. megfelelően.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Gergol2
csendes tag
Sziasztok!
Hát nem megy ez nekem. Leszedtem a legújabb gyári Rom-ot, de nem akaródzik elindulni a flash. Először azt írja ki "Antirollback check error" amit nem igazán értek. Ezek szerint a honlapon lévőnél frissebb volt/van a telefonomon? Valahol találtam egy leírást amiben leírják mit töröljek a bat fileból, hogy ezt ne ellenőrizze. Ha azt törlöm akkor tovább megy de ezt kapom: " Erase is not allowed in Lok State"
Próbáltam már a globalt, az eu-t de semmi. A telefont magyarországon vettem (2112123AG).
Most kipróbálom mi lesz ha a kínaival kísérletezem nyilván nem kellene működnie.Tudtok esetleg javasolni valakit, vagy egy szervízt ahová érdemes bevinni?
Addig is vettem egy redmi 13C-t, de akkora mint egy tepsi és lassú mint a dög.
Szeretném vissza a 12X-et!Köszi
Gergol2 -
mizoli
addikt
Meg ezt is írtam, 615. hsz., talán elkerülte a figyelmedet:
"Ha HyperOS volt rajta, akkor HyperOS-t kell telepíteni.
A visszalépést nem engedi. Szerencsére, mert most nem biztos, hogy lenne rendszered.Egyéb romok telepítéséhez már nyitott bootloader kell, csak a gyári eredetit, vagy annak frissítését tudod zárt bootloaderrel feltenni.
Ha egyebet szeretnél, nyisd a bootloadert. De az meg egyéb hátrányokkal járhat. Pl. bank és hasonlók nem biztos, hogy mennek, folyamatosan trükközni kell."
[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
Sziasztok!
A
https://mifirm.net/model/psyche.ttt#global
rom megbízhatónak számít?Valami rootolhato, friss, megbízható romot keresek rá.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
Edit!
csendes tag
Most jött! -
Aryon87
félisten
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest