- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz hozelujiz #112444 üzenetére
"Így mennyire volna érdemes bemenni az üzletbe egy minta video-val (tudtok valami legjobb ilyet?) kipróbálni mindkettőt, ha én nem a saját, belső mediaplayerével használnám? Ott úgy is megmutatkozik a folymatosságbeli különbség?"
Meg. Sok üzletben ki tudod próbálni, de Media Marktban biztosan
"Esetleg bármi más ötlet, javaslat a szomorú korlátaim között? "
65 colt lefaragod 55-re és máris kapsz 120Hz-et, VA panelt és teljes HDR-t is egy UE55MU7002 személyében Ez a legjobb megoldás szeritem, mert ezeket a bazi óriás TV-ket nem nagyon éri meg megvenni, mert keveset gyártanak belőle és ezért jóval magasabb áron muszáj eladniuk.
(#112443) Clever0: Mivel ugyanazt a 24 képet mutatják, de egymás után egyet többször is, ezért a kép valójában semmit sem változik és nem lesz folyamatosabb a mozgás Amikor 24p-t nyomtam ki 24Hz-en az F6100-ra, szaggatottabb képet kaptam, mint 24p-vel 60Hz-en, tehát az eredmény magáért beszél.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz hozelujiz #112413 üzenetére
Szerintem már sok hozzászólást kaptál, amiből sejtheted hogy amit most nézel az egy nagyon jó ár/érték arányú késszülék. Magam is pont ilyet használok és ha nem lenne egy nagyon picit zavaró bevilágítás, akkor eszembe nem jutna soha hogy másik típust vegyek. Max nagyobbat Az meg hogy ilyen méretben nagyobb felbontás kell, egy hülyeség. Én 2,5 méterről nézem és pixeleket legfeljebb akkor látok, ha odamegyek a mozgatható falikarhoz és előrébb vonszolom a tévét. Szóval nem kell fosni a FHD felbontástól sem nagy méretben, de sajnos jó minőségű FHD tévét már senki nem gyárt, vagy használt vásárlás, vagy bóvli minőség jöhetne számításba. Vagy ugye UHD, amiből ha szintén jó minőséget akarsz, akkor zsebbe kell nyúlni. Mert hiába játszod l a filmet külső médiaplayer-el, akkor sem lesz tökéletes az eredmény, ha nem tudsz a tévén MP-t állítani, ahogy belefutottak már itt a J6240-es ilyen hibájába. Szóval nem bűvöljön el a nagy mért és a jó ár, a lényeg nem látszik. A panel és a képfeldolgozó elektronika a lényeg. És azt nem dobálják be mindenféle szar középszer tévébe
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
Nem, szerintem te már hozzászoktál a H6400 képi világához, ezért jobb, ha maradsz a va panelnél. A 65MU64 bőven jobb annál, és még az összes többi UE65KU és UE65MU6-os. De még a Pana 65EX600E is. Bár ennek is gyengébb a lejátszó és smart része.
Attila0 Az, hogy kinek mikor, hol, és mi a jobb és a szebb, az több dologtól is függhet, és lehetnek még egyéb egyéni szempontok is, tehát nem erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
A mozgás megjelenítése ennek a TV-nek nagyon jó. RTINGS.COM-on sok mindent meg tudsz nézni, szóval ezen az oldalon nyugodtan nézhetsz összehasonlítást Samsunggal. Az IPS miatt nem csak a fekete lesz rosszabb, hanem a fekete egyenletesség is, szóval nagy az esély, hogy ilyen csíkozódással találkozol sötét területeken Neked kell tudni, hogy mennyit nézel TV-t világos szobában (IPS) és mennyit alacsony megvilágítás (VA) vagy sötét (VA) mellett. Még a Sony-k beépített lejátszója valamivel talán problémásabb, mint a Samsungé.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hozelujiz #112409 üzenetére
Az 55H6400 után a jelöltjeidből a 65MU6452 a jobb választás, de még ezzel is lehet hogy lesz hiányérzeted pl. alacsony felbontású anyaggal, vagy a mozgásmegjelenítésben. Edigitől(meg MM, Auchan, stb. rendes gyári garancia lenne, az emag csak román garit nyújt neked.
-
PuMbA
titán
válasz hozelujiz #112409 üzenetére
"Ebben az árkategóriában mik a fő pozitív szempontok, ami kiderül egy TV adatlapjából?"
Adatlapról semmi sem derül ki, csak jó internetes tesztekből
"Ha Media Playerrel használom bármelyik általam felsorolt TV-t, akkor egy lehető legjobb minőségű 4K-s film képe nem lesz olyan folyamatos, mint akár most egy FHD-jé? "
Ha használod a TV-den a Motion Plus-t, akkor nem
"OK, ha LG-t kizárom (azt megkérdezhetem, miért?),"
Mert a színfelbontása nem 4K
"Ez a képernyő kopogtatás hogy működik, mit kell tapasztaljak?"
[link], de innen is ki lehet kideríteni, általában pontos adatok vannak fent A videóban egyébként simán látszik, hogy rosszabb az IPS feketéje, szóval még szemre is meg tudod mondani, ha viszel pendrive-on teljesen fekete képet.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz hozelujiz #112401 üzenetére
LG mindenképp felejtős, de arra számíts, hogy 65 colban nagyobb lesz felhősödésed, mint 55 colban Ezen TV-k egyike sem tud egyébként HDR-t, csak minimálisan jobbat, mint az SDR, mert alsóbb kategóriás TV-k. Boltban nézd meg ezeket a TV-ket, bár én IPS panelest nem vennék, az meg ott nem annyira látszik a nagy fényáradat miatt. Meg kell kopogtatnod a képernyőt.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz hozelujiz #112401 üzenetére
A 65 colt még megértem hogy vágysz rá, de ha már megjegyzed hogy nem tudod szükséged lehet-e a HDR-re, akkor megkérdezem miből gondolod hogy az UHD-ra szükséged van?
Ledobnál egy klasszikusan jó tévét azért, hogy legyen egy nagyobb, de jó eséllyel rosszabb mozgásmegjelenítésre képes?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Valorant
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PayPal
- További aktív témák...