Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Sziasztok,

    vettünk egy 40F6500-as TV-t. Íme egy kis vélemény róla:

    A képe szép. Azonban nagyon nehéz beállítani egy egységes beállítást. Ez a TV adások hibája is, szóval ne várjon senki csodát.

    A hang már más tészta. Egyszerűen borzalmas. :( Előtte egy már 7 éves Samsung Series 4-et használtunk, az csak 82 cm-es volt még HD, de hangban oda vissza verte ezt a mostanit. A beállítások se sokat segítenek. A "Hangosított" talán a legjobb a rosszak között.

    A talpán áll, én csavaroztam össze, végül is lehet hogy ezért de ez bizony nem forog :N vagyis forog csak forog vele a talpa is ;] viccet félretéve forog de baromi nehezen.

    A beépített médialejátszót is kipróbáltam. Eddig jó, videóformátumból eddig vitte a dolgokat (10bitet még nem próbáltam), hangnál a flac-ot nem ismerte fel eddig.
    A feliratos képességei elmennek. Ha egy mkv-ban lévő felirat méretét szeretnéd állítani az nem fog menni. Egy külön feliratos videóval beállítod a kívánt méretet és azt alkalmazza az mkv-s feliratra is. Nagyon jót tenne egy körvonal a feliratokra mert egy fehérközeli képen kb semmit nem látni az írásból.

    Ez lenne az egyetlen kérdésem, hogy a feliratra nem lehet valahol körvonalat tenni?

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák