- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz jani4454 #64992 üzenetére
Ha csak tévéműsor nézése a cél, "nem lennénk odáig". Nagy felbontású, jellemzően Blu-ray, vagy annak kódolt változatait előnyben részesítők számára javallott elvégezni. Ebben az esetbe soha nincs gond forrás részről, mondhatjuk tökéletes, a filmkészítők által megálmodott színvilágot reprezentálják, azonban kalibrálás nélkül a gyárból kiszabadult tévé 100-ból 100-szor valamelyest eltorzulva jeleníti meg, különösképpen a pirosat és annak számos árnyalatát. Innentől fogva valóban igény kérdése, hogy a több 100k-s tévé arának 3-5%-ért van-e hajlandóságunk a tévé oldaláról is a tökéletesség közelébe hangolódni.
-
-
sunci_02
aktív tag
válasz Vandálium #64961 üzenetére
Szia!
Én tegnap küldtem el őket a melegebb éghajlatra. Sose szerettem a MM-ot, mert drága, átverős cég. (Szerintem). Rendeltem tőlük a pünkösdi akció alatt egy F6400-et. A telefonban kedden, szerdán is azt közölték nincs is a raktárukban. Visszakérdezek, erre igen uram, nincs egyik üzletünkben sem. Nem értik, hogy írhatta ki a rendszer azt "1-3 napon belül kiszállítva". Szerda délután felhívom őket, hogy mi a helyzet, erre közli az ügyintéző, hogy van egy kiállított darab. Mondom köszi nem, ha csak nem a feléért. Megírtam nekik levélbe, hogy köszi nem kérem a terméket, erre most volt nálunk a postás a tv-vel, most küldettük vissza a MM-be. Bepróbálkoztak, hátha meglátom és beleszeretek... (közel voltam... elég szar érzés elküldeni valamit ami már ott van előtted és tudod neked hozták. De gyanús volt a doboz is. Szóval bukta a kiszállítás díját a MM
-
Flashget
félisten
válasz Flashget #64991 üzenetére
230K
40H6400+billentyűzet 230K és 5 év gari.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
jani4454
tag
Odáig vagytok ezzel a kalibrálással! Hiába állítatod be színhelyesre ha az adó oldalon tesznek a kalibrálásra meg egyéb beállításokra. Csapni való minőséget tudnak produkálni, ezért mondom, hogy kidobott pénz a kalibrálás. Stúdió oldalon kéne először rendet tenni, egy-két kivételtől eltekintve.
-
Flashget
félisten
erre most vevő lennék...
40H6500 223K-ra csökkent az ára, 5 év garancia jún. 16-ig!
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
eisento
addikt
válasz Flashget #64978 üzenetére
amugy mediamarktba minden tv-re jar az 5 ev gari?
vagy csak bizonyos modellekre? igaz hogy a samu ue55f6400 335k-ert van kirakva webshopban (mig fent volt) 309990ft volt multkor bementem aztmondta az elado hogy webshop arba is oda tudjak adni szte a tv-t bar ha 300000ft-ert odaadnak szo nelkul vinnem. de igy hogy ha jarna az 5 ev gari lehet azon a 10000ft-on nem szaroznek... es akkor hetvegen mar lehet nezni a vb-t az uj tv-n :S vagy maradjak webshop ami olyan 270k 1 ev gari + futar koltseg 3-4kMotorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
BBéci
legenda
válasz zsolt501 #64982 üzenetére
Simán el lehet érni a szabványosat egészen tisztességesen megközelítő színhelyességet, de kizárólag egyedileg, műszerrel kalibrálva. Ez egy másfél-2 órás, magasabb kategóriás tévéken még több időt igénylő művelet, amit lehetetlen netről levadászott értékekkel helyettesíteni. Ha úgy lenne, azt megtennék a tévégyárakban, mielőtt dobozba csomagolnák a készülékeket. Nem gyenge a gyári beállítás, de csak azt tudják egyenkénti kalibrálás nélkül összehozni.
Azt pedig szemre szinte lehetetlen megállapítani (több éves gyakorlat kell hozzá), hogy valóban színhelyesebb lett-e a tévéd. Inkább az fordulhat elő, hogy Neked jobban tetszik.
Szerintem becsapod magadat, de a Te dolgod.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Karlanda
újonc
Sziasztok!
Az ue40f6740 es az ue40h6400-as tv-kel kapcsolatban lenne par kerdesem... melyik a jobb?
Az f6740-es igaz egy 2013-as modell es csak ket magos a procija, de 600hz CMR-es es Micro Dimming is van benne. Ezzel szemben a h6400-as modell mar 2014-es es a negy magos proci van benne, viszont ebben nincs Micro Dimming es a CMR szama is csak 200hz (a magyar nyelvu tesztek szerint bar nehany angol nyelvu tesztben azt olvastam hogy 400hz... gondolom ez nem mindegy!!!!). A normal 2D-s kep minosegeben szerintetek van nagy kulonbseg a ket tv kozott vagy igazabol elhanyagolhato?
Egy a h6400-rol szolo tesztben olvastam hogy a 3D-s megjelenitese igazabol elfogadhato, de nem a legszuperebb. A 3D esetleg jobban mukodhet az f6740-ben vagy ott is ugyanolyan mint a h6400-ban mivel mind a ketto csak 40 colos es ez talan nem eppen a legidealisabb egy 3D tv-hez?
Elore is koszi a velemenyeiteket!
Udv -
Gabesz87
veterán
Ezt a sport módot nem igazán értem. Az ok, hogy optimalizálja a képet/hangot, de mi köze van ennek a közösségi, social részhez? Nem lehet valahogy kikapcsolni a "Nézetváltás" feliratot alul, hogy ne legyen ott?
-
zsolt501
nagyúr
Azt nem is mondtam, hogy tökéletes lesz, de a gyári beállítástól sokkal jobb az biztos.
Ahhoz hogy tökéletesen színhelyes legyen, ami TV esetén ezeknél kizárt, ahhoz először is kalibrálni kellene, ami nem egy könnyen kivitelezhető, főleg úgy, hogy nem mindenkinek van erre lehetősége, a másik probléma, a forrás anyag is befolyásoló dolog, mert ugye ha TV-t nézel már ott is nagyok a különbségek, az egyéb bemenetekről nem is beszélve.
Szóval amit linkeltem, az csak arra jó, hogy az igen gyenge gyári beállítás valamivel jobb legyen.Vitatkozni sem akarok senkivel, csak annyi, hogy nekem jobbat hozott ki a tv-ből, mint az eredeti gyári beállítás.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
RedMan
tag
Szintén segítséget szeretnék kérni, hogy az alábbi TV-k közül melyik lenne hosszabb távon a jobb választás? A leírtakból is látszik, hogy laikus vagyok a témában, ezért szeretném a hozzáértők véleményét kikérni. Az F6500 az olyan 208 ezer Ft körül van a H6200-as pedig a Metro-ban van még pár napig 200 ezer Ft-os akcióban.
Samsung UE48H6200 vs UE46F6500
UE46F6500:
Pro:
- "400 Mhz"
- Ismert minőség (elég sokan ezt javasolták mindenkinek)Kontra:
- dual core proci
- 2013-as modellUE48H6200
Pro:
- quad core proci
- 2014-es modell (új modell)Kontra:
- "csak" 200 Mhz
- nem ismert minőség
- nem adnak hozzá aktív szemüveget (10.000-ért vehető kettő)
- 1db távirányítót adnak hozzá[ Szerkesztve ]
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
sakal83
addikt
Kis segítséget kérnék, hogy melyiket vegyem
ue40eh5000 100k
ue42f5300 120kAmire használnám
- Heti pár óra TV nézés
- Heti egy két film nézése pendriverólEnnyi az igényem
A képminőség számít, de a pénz annál jobban, persze az ár érték arány figyelembevéve
-
törölt tag
Egyetértek, 2 év elzárás minimum, egyébként ptimista becslés, nyugodtam írhattál volna 100%-ot. Eszement dolog kiírni a 10 pontos és fehéregyensúly értékeket, annak másolásával elképzelhető, hogy a gyárinál is sokkal rosszabb végeredményt kapunk. Kontraszt, fényerő, élesség, háttérfény, színhőmérséklet és színárnyalat, kb ezekkel lehet játszani ( tesztábrákkal tűrhetőre belőni) vagy próbaképp másolgatni, de fehéregyensúlyt ...
-
BBéci
legenda
válasz zsolt501 #64973 üzenetére
99,9 %, hogy a valóban színhelyestől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. Több egyforma típusú tévét mértünk, kalibráltunk, és a kapott értékek köszönő viszonyban sem voltak egymással. Ebből következik, hogy ami az egyik tévén szabványos színhelyes, az a másikon fényévekre van attól. Büntetni kellene azokat a honlapokat, amelyek kiírnak teljes beállítási értéksort anélkül, hogy felhívnák a figyelmet: NEM MÁSOLANDÓ!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
torreador22
senior tag
Sziasztok! Esetleg valakinek véleménye erről a típusról Samsung UE42F5000AW?
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
zsolt501
nagyúr
Én ez alapján állítottam be a TV-m és azt kell hogy mondjam tökéletes lett, vagyis jobb, mint amit vártam és eredetileg kaptam. [link]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Bitpalace
senior tag
Ha azt nézed, akkor tényleg elég mindenre önmagában. Mi tartozik a tv-hez filmezéshez? Egy lejátszó, egy STB mert már a szolgáltatók azon keresztül tolják a műsort, meg esetleg egy hi-fi. Ezeket mind tudod vezérelni, és ha úgy nézed ezt a gyártó biztosítja is. Az ilyen médialejátszók, úgy látszik kiesik a körből, vagy mert nem annyira elterjedt még (amit kétlek) vagy fogalmam sincs.
üdv!
-
doc
nagyúr
válasz Bitpalace #64964 üzenetére
az a resze megvan, koszi, valahogy a TV-n keresztul lenne jo...
az a baj hogy a taviranyito beallitasanal valaszthatok a STB, BR-lejatszo meg hazimozi kozul (egyik sem igazan passzol...), es barmelyiket valasztom utana markat kellene, es a WD persze nincs benne a listaban
egy kis guglizas utan ugy tunik hogy nem is kompatibilis igazan egyik nagy markaval sem az IR-kodja (vagy legalabbis nem talaltam, ha valamelyikkel megis, az nagyon jo lenne), szoval meg vagyok love, pedig jo lenne ha a TV taviranyitoja onmagaban eleg lenne mindenre -
francois
csendes tag
az mennyire normális h csináltam egy usb-s szoftverfrissítést, elvégezte, ki-be kapcsolt, de se a csatornákat se az egyedi beállításokat nem törölte? mondjuk ennek örülök csak furcsa...
-
Bitpalace
senior tag
Arra csak annyit tudok segítségképpen mondani, hogy ha Androidos készülék van a közelben, akkor WD tv remote nevű app-ot telepíted Play-ből és azzal tudod irányítani. Ez még szerintem a kényelmes kategóriába tartozik, mert akkor nincs az hogy +1 távirányító, telefon mindig kéznél van és a tv nem hiszem hogy tudná azt vezérelni.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Bitpalace #64960 üzenetére
en is orulok
felkesziteni nem a STB-t kell (az nem is tudja hogy nem a sajat taviranyitojatol kapja a jelet) hanem a TV szoftveret (ez pl. egy olyan eset, amikor konnyen segithet egy ujabb firmware)
azt kell majd meg kitalalnom, hogy a WD TV Live-ot hogyan tudnam igy iranyittatni a TV-vel, ha az sikerulne, akkor tenyleg baromi boldog lennek (ugyanis ahhoz megdoglott a taviranyito, igy csak szamitogeprol, a lejatszo webes feluleten keresztul tudjuk iranyitani) -
Vandálium
újonc
Sziasztok!
Vasárnap rendeltem egy UE48H6500-at a MM Webshopból, ki is fizettem kártyával. Azt írták, hogy 3-5 munkanapon belül rendelkezésre áll. Azóta nézegetem a fiókomat és még mindig az van kiírva, hogy: Feldolgozás alatt. 3 nap alatt még nem sikerült nekik feldolgozni (sic), elküldeni.
Van valakinek tapasztalata az említett céggel? Be szokták tartani a határidőt? Mit lehet tenni, ha a pénzt ugyan elvették de tesznek rám?
Most láttam, hogy a rendelt TV mögé van írva: (5 év garancia). Gyanítom nekem nem jár, vagy mégis? Amikor megvettem akkor még nem volt ott eme szöveg, de most ott van a rendelt készülék mögött.
Köszi a válaszokat!
-
Bitpalace
senior tag
Örülök neki, hogy tudtam segíteni és hogy minden frankó!
bandigno: Valószínűleg az lesz a baj, hogy neked nem annyira elterjedt a box-od és azért nem ismeri fel. Ezek a Cisco STB-k nem olyan régen jöttek be, szóval ezek már fel vannak készítve az ilyen féle használatra.
De ha jól értem, neked "tányéros tv-d van ami T-s? Mert ha igen akkor kalibrálásnál azt add meg neki hogy műholdas.üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
superg
senior tag
Egyébként a Panákra is 5év gari van május 1-juni30 között.Ha valaki még nem tudná.
-
bandigno
senior tag
válasz Bitpalace #64951 üzenetére
sajnos törölve sem megy, mivel hiába megyek túl a 7 próbálkozáson, h felismerje az stb infrajelét és csatornát váltson és utána próbálnám beütni a modellszámát, de olyat nem ismer... sima t-satos intek márkájú stb box amúgy, hd-s és mégsem!
modellszámnak sb6000-et ajánl fel, de azzal nem megy. ami pedig az alján levő modellszám, nem ismeri.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
edigitálnál is 5 év gari minden samsung tv-re 5 napon keresztűl regisztrálás után.
június 12-16 az akció időtartalma.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
doc
nagyúr
válasz Bitpalace #64951 üzenetére
a STB hangereje eleve maxon van (neked is 25 a legnagyobb rajta?) mert baromi halk volt, sokkal halkabb mint a MindigTV, aztan 1-2 honapja valamit csinaltak, azota normal hangeron jonnek a T-s adasok is
nemsokara megyek haza, kiprobalom, remelem tenyleg jo lesz (bar elvileg ugyanolyan STB van nekem is, szoval mennie kell), a Cisco bohom nagy rudjat utalom fogdosni (khm... ) -
Bitpalace
senior tag
Igazán nincs mit! Beállítod az STB-t is ugyan úgy és hidd el öröm lesz használni. Annyit még majd tegyél meg, hogy a STB hangerejét a hozzá adott távirányítójával vedd fel max-ra, mert a samu távkapccsal STB-nél is a tv hangerejét vezérli. De szerintem ez sokkal praktikusabb is, és egyszerűbb. De ugyan úgy be tudsz menni EPG-be menübe, meg mindenbe a samu távirányítójával is.
bandigno: Próbáld meg azt, hogy a kis samu adót a STB előtt közvetlen helyezed el. Így még a vezeték sem szúrja ki az ember szemét Azt is nézd meg hogy jó csatlakozóba van dugva. (Én először persze hogy nem abba dugtam ) Aztán ha ez mind megvan, akkor próbáld meg bekalibrálni a távkapcsot te is ahogy doc fórumtársnak leírtam. Ha eddig is bevolt, akkor töröld, majd csináld újra próbáld meg.
Nekem a piros gombbal az STB-t is kapcsolja ki/be, de a külön STB-el pedig saját szájízem szerint kapcsolgathatom.
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
doc
nagyúr
válasz Bitpalace #64948 üzenetére
koszi
igy mar ismeros, en a DVD-lejatszohoz allitottam be a kis adojat, de azt kb. evente egyszer hasznaljuk, akkor megoldom a STB-hez, koszi a segitseget!mondjuk ezt nem tudtam hogy a forrastol fuggoen valtoztatja hogy mit iranyit (pedig igy belegondolva logikus es egyszeru), en mindig a virtualis taviranyiton nyomkodtam, ami meg eleg maceras
-
Bitpalace
senior tag
Rendszer- Eszközkezelő- Univerzális táv. én itt kalibráltam be a távirányítót, és amint a HDMI1 forráson vagyok, onnantól kezdve a STB-t vezérli. Nem tudom én nem értem ezt a HDMI kábelen keresztüli vezérlést, nekem eddig is be volt dugva a tv-be a kis jeladó, lehet azon keresztül vezérli, megmondom őszintén nem tudom.
De most a tetejéről levettem és a STB elé elhelyeztem (a vezetéket alatta elvezettem, így még nem is zavaró a vezeték) és most tényleg működi rendesen megy minden. Eddig a tetején volt lehet ezért csinálta azt hogy hol működött hol nem, de most így tökéletes!És amint átteszem TV-re a forrást, onnantól meg a tv-t vezérli a távirányító. De még ha szeretnél, akkor tudsz házimozit, meg hi-fit is vezérelni vele, csak be kell kalibrálni. Ezért is szeretem nagyon, mert szvsz a samu ebben nagyon jó!
Nyugodtan bármi kérdésed van, csak bátran
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Bitpalace #64940 üzenetére
ez jol hangzik
egy kerdesem lenne meg (bocs ha farasztalak a hulyesegeimmel )
pontosan hogy allitottad be ezt a Tv-taviranyitos vezerlest (melyik menupontban)? Mert nekem meg mindig nem egyertelmu hogy a TV tudja a HDMI kabelen keresztul igy vezerelni a STB-t, vagy az infraadon keresztul megy (es a STB tetejere teve veletlenul pont mukodik)kiprobalnam hogy meg tudom-e oldani, csak most nem vagyok otthon
-
blakey
titán
válasz torzsa3 #64944 üzenetére
Miért, van rá lehetőséged? Tudtommal a tv-n nem túl sok a választási lehetőség. Ez a "legegyszerűbb".
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
torzsa3
csendes tag
Halli ,tudom hogy már sokan meg kérdezték ,és én is olvastam de elfelejtetem nem is találom hol volt a kérdések azért tessem fel megint .Adott egy ES6100 tv azt akarnám rákötni vagy egy 5.1DVD vagy egy 5.1 érőszítőre,de ezeken nincsen optika bemenet,hogyan tudom rákötni,és hová kel be dugni a kábeleket a tv-be mert én már az összes rca kimenetet kipróbáltam és nem megy ,fel tessek képet e DVD-röl,és az erőszítóról is.
5.1 erőszítö
[link]5.1 DVD
[link][ Szerkesztve ]
Samsung GT-S5570 Galaxy Mini,SAMSUNG 32ES6100,Logitech mk220 vezeték nélküli billentyű és egér.
-
digikábeles
aktív tag
válasz paatrick #64914 üzenetére
"A hang már más tészta. Egyszerűen borzalmas. Előtte egy már 7 éves Samsung Series 4-et használtunk, az csak 82 cm-es volt még HD, de hangban oda vissza verte ezt a mostanit. A beállítások se sokat segítenek. A "Hangosított" talán a legjobb a rosszak között."
Én nem is értem, egyáltalán minek raknak bele bele használhatatlan hangszórót.
-
Angel2014
addikt
Nálad is megváltozott az alkalmazások is?
Tegnap még beléptem az alkalmazásokba , bal sarokban látszódott a tv műsor is most csak a müsorajánlóban látszik. Az alkalmazásaim kesze kuszák.
Most meg bekapcsoltam a TV-ét és a műsorajánlóval indul ,ahol teli tette minden műsorral szerintem ez az on tv szerepe.
Az automata indulást Kilehet kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Bitpalace
senior tag
T-home IPTV Cisco ISB2201.
És mire jó is pontosan az a kis kékfogas adó? Én mindeddig azt hittem hogy azon keresztül vezérli a STB-t. HDMI kábellel van összekötve a tv-el, és igen azzal amit adtak hozzá. Nekem úgy van hogy az 1-re (STB) re van kötve, és mikor azt nézem ott lapozná a csatornákat, de a hangerőt a tv-n szabályozza, ami nekem tökéletes. Ha forrásban átállítom a sima kábeltv-re, akkor meg a tv csatornáit váltogatja. Így próbálom kikerülni a 2 távirányító használatát. Ami sokáig működött is, csak most kezdett el behülyülni.üdv!
-
superg
senior tag
Ha a tapipad alját nyomjuk ott is megjelenik a történelem mellett a most már az ajánló is
Én még nemigen látom át miért volt fontos a Samsungnak hogy ezt beletegye,de mindegy eddig is elég sok funkciója volt amit nem használtam -
zsolt501
nagyúr
Na falra mászom ettől az OnTV-töl, be van állítva minden, de még mindig azt írja a képernyő felső részén időnként, hogy ismerjem meg... azt a hülye programozót szeretném megismerni, amelyik ilyen hibával kiad egy programot.
[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
válasz Angel2014 #64911 üzenetére
Menuben a smart részben van egy beállítások menüpont,azon kell végigmenni.
Nekem annyira nem tetszik az OnTV mivel digitv-vel úgy tünik nem működik.sequator:A samunak sokkal jobb a feketéje,az lg feketéje elég fakónak tünik mellette.Mondjuk este jobban kijön a különbség.Képminőségre szerintem csak ennyivel rosszabb az lg
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Vettem egy 32F5000-et
Hogy lehet azt beallitani, hogy kikapcsolas utan jobb oldalt alul a piros visszajelzo led ne vilagitson?
Elore is koszonom!
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
vettünk egy 40F6500-as TV-t. Íme egy kis vélemény róla:
A képe szép. Azonban nagyon nehéz beállítani egy egységes beállítást. Ez a TV adások hibája is, szóval ne várjon senki csodát.
A hang már más tészta. Egyszerűen borzalmas. Előtte egy már 7 éves Samsung Series 4-et használtunk, az csak 82 cm-es volt még HD, de hangban oda vissza verte ezt a mostanit. A beállítások se sokat segítenek. A "Hangosított" talán a legjobb a rosszak között.
A talpán áll, én csavaroztam össze, végül is lehet hogy ezért de ez bizony nem forog vagyis forog csak forog vele a talpa is viccet félretéve forog de baromi nehezen.
A beépített médialejátszót is kipróbáltam. Eddig jó, videóformátumból eddig vitte a dolgokat (10bitet még nem próbáltam), hangnál a flac-ot nem ismerte fel eddig.
A feliratos képességei elmennek. Ha egy mkv-ban lévő felirat méretét szeretnéd állítani az nem fog menni. Egy külön feliratos videóval beállítod a kívánt méretet és azt alkalmazza az mkv-s feliratra is. Nagyon jót tenne egy körvonal a feliratokra mert egy fehérközeli képen kb semmit nem látni az írásból.Ez lenne az egyetlen kérdésem, hogy a feliratra nem lehet valahol körvonalat tenni?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Angel2014
addikt
Sziasztok segítsetek valami történt...UE32F6400
Belépek a smart hubba , az alkalmazások között eltünt a tv adás nem látom a képet , lett egy további beállítás hogy müsorajánló ott van tv adás,
Frissített szoftvert T-MST12DEUC-1120..0 BT-S/G Lehet ezért?
Meg a smart értesítés kiírja hogy elérhető az on tv és lépjek be a beállításba....az meg mi és hol van ?
És alkalmazás beállítások, aut/ Alul felül/ Ki vagy social tv az is mi?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
sequator
senior tag
Üdv!
Most jövök a Mammut Media Marktból és ott az eladó mondta nekem, hogy holnaptól 5 napig van Samsung LED TVkre 1+4 év regisztrációs garancia ajándék.
Egy 40F6640-re akart rábeszélni és meggyőzni, hogy jobban járok azzal mint egy LG 42LA660S-sel.
Egy 20assal drágább a Samsung, ellene szól a csak két darab 3D szemüveg (LG 4 db), a Magic Remote hiánya és a kisebb méret. Mellette szól az 1+4 év garancia.Főleg világos környezetben lesz használva, éjszaka sötétben ritkán. Általános TV műsorok, főleg UPC SD+HD csatornák. néha egy-egy film netről/DVDről. Smart és 3d nem különösebben fontos.
Köszönettel fogadok véleményeket, tanácsokat.
sautia
sequator
-
freddirty
senior tag
Hm. meggondolatlanul frissítettem az f6500 szoftverét 1119-ről 1120-ra. (van hiba amit a naccságos samsung nem javított ki már megjelenés óta gondoltam most hátha). Nemhogy jobb lenne, de a tv. automatikus képméretezést már nem hajt végre. Vagy széthúzza a 4:3 adást is 16:9-re, vagy 4:3-ra összenyomja a nem HD adók képét. Gratulálok kedves samsung. és ez nem az első problémám az f sorozattal...
és most megnézem lehet-e downgradelni.fred
-
-
doc
nagyúr
válasz Bitpalace #64901 üzenetére
az nem vevo hanem ado, es a STB tetejen pont semmit nem csinal, szoval akkor a HDMI-n keresztul
milyen STB/szolgaltato? tegnap probaltam az enyemet az ON TV apropojan, de hiaba probalgatta vegig a 7 vagy mennyi verziot a TV, nem tudott mit kezdeni veleez fugghet a kabeltol is? (az van bedugva amit a STB-hoz hoztak)
illetve ilyenkor a csatornavaltas az vagy-vagy, tehat vagy a TV-be dugott antennan elerheto csatornakat valtogatja, vagy a STB-t?mert nalam van MindigTV meg STB is, jo lenne ha mindkettot lehetne a TV taviranyitojaval vezerelni
-
Flashget
félisten
válasz zsolt501 #64898 üzenetére
jól, de már csak 1 napjuk van, mert másnap a szervizbe kell menni és ott írják meg a papírt, majd ezután visszamenni a boltba (edigital) ahol már nincs és nem is lesz. Ilyenkor pénz visszafizetést lehet kérni vagy ha van nekik F66xx de ha nagyon felbosszantanak LG lesz belőle
Realme GT Master Edition
-
Bitpalace
senior tag
válasz zsolt501 #64900 üzenetére
Egy elemcserét megejtek, a topográfia úgy néz ki, hogy a tv a falon alatta a STB rajta van a kis samsungos vevő, mellette meg egy xbox.
Ennyi lenne, de én is gondoltam az elemre...
Amúgy ez az OnTV mire is jó pontosan?
doc: HDMI-van összekötve a tv-el, és a kis samungos vevő is be van dugva a tv-be ami a STB tetején csücsül
üdv!
[ Szerkesztve ]