Új hozzászólás Aktív témák

  • toby_as

    tag

    válasz itanczos #63940 üzenetére

    Szia
    Eloszor is Rootolni kel a TV-t: ITT megtalalod hogyan kel. Ez mar tartalmaza a kulonbozo kiegeszito funkciokat is pl: RCremap.
    Ha sikerult a rootolas (kaptal 2 db OK-t) ujrainditas utan hozzaferheto lesz a TV ftp illteve telnet-en keresztul.
    Nekunk csak az ftp kel: pl totalcmd-bol vagy barmilyen mas progival. A /mnt/etc/init.d -be bemasolod a megfelelo filet: 99_99_RCremap.init : ITT van leiras ilteve hogy melyik gombnak mi a neve: pl: E-manual: KEY_TOPMENU; Rec: KEY_REC.
    1. /mnt/opt/privateer/usr/bin-be bemasolod a samygoso-t (ha meg nincsen benne)
    2. /mnt/opt/privateer/usr/(lib)so -ban mar megtalalhato a: libRCremap.so es libRCremap.config (ebben a config file-ban kel beallitani hogy melyik gomb mi legyen : max 5 gombot lehet allitani: nagyon fontos hogy json kompatibilis legyen a felepitese file-nak: http://jsonlint.com/ itt lehet ellenorizni. (bemasolod a file tartalmat es nyomsz egy "validate"...Valid kel legyen). A legjob ha a mar meglevo configot allitgatod, vigyazva a kulonbozo zarojelekre.(felepitesre)

    A fenteb emlitett forumban reszleteseben le van irva de nagyjabol ez a menete.
    Lehet hasznalni a /mnt/etc/init.d/ 99_99_RCremap.init.dis (a dis kiterjesztest le kel torolni hogy mukodjon). En egy masik init hasznaltam a sajat topicjabol es masoltam be.
    Nekem csak az E-manual helyett lett REC gomb. Mast nem probaltam.46F6400 TV 1118 firmware.
    Sajat felelosegre probaljatok!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák