-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemvagyokhip
újonc
sziasztok, ma vettem egy 2tb-s western digital elements külső vinyót, és az a gond, hogy a samsung ue32eh5000 típusú tévémhez csatlakoztatva nagyon lassan ismeri fel egyáltalán a meghajtót, tallózza a mappákat, kifejezetten lassú a léptetés is a mappák között, sokszor 5-10 mp-et gondolkodik egy-egy léptetésnél, megnyitásnál. a lejátszással nincs semmi gond, teljesen jól, akadásmentesen játssza a videókat, ezért is furcsa, hogy a fájlrendszert ilyen lassan kezeli :/ azóta már megpróbáltam elsődlegesről logikaira állítani a meghajtót, de ez sem segített. mi lehet a hiba? van erre bármi megoldás? vagy ez ilyen, és szokjam meg? segítsetek légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz
Janesz1981 #61045 üzenetére
a dirty screen panel cserés...
-
Janesz1981
tag
válasz
kenny123 #61035 üzenetére
De ez milyen már..
Dirty screennél van valami tűréshatár? Milyen szinten kell jelentkezzen megcsinálják? :] Homogén felületeknél ami pc használatnál és böngészésnél sok van, látványos. Tudom nem számítógép monitor de akkor minek lehet rákötni és minek van direkt pc mode rajta. :]
-
kenny123
addikt
Most beszélek a samsung üfsz-el, a frissítéssel kapcsolatban. Aztmondja, csak akkor ajánlott frissíteni, ha van valami probléma a tv-vel, ellenkező esetben problémát okozhat maga a frissítés. Az igen.
-
lorcsi
veterán
az f6400 szólt most délután, hogy szoft frissítés kellene, mert van újabb
oké, legyen..
wifi-n tolja..és azt írja 2ó 40p
asszem nem lesz refresh -
-
baandii
senior tag
hellosztok!
serviio-val kapcsolatban lenne kérdésem, most ismerkedek még csak a témával ezért bocs ha láma kérdés lesz... szóval a laptopom nem egy erőmű a BDRip-ek kifogástalanul mennek rajta de a 720p és 1080p-s filmek már kifognak rajta, ebben az esetben nem érdemes serviio-val lejátszani a 720p, 1080p-s filmeket (csak a BDRip-eket) mert a serviio csak megosztja a tartalmat a géppel történik a lejátszás. Jól gondolom?
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
Jolly87
tag
válasz
sandró60 #61025 üzenetére
Szóval, hogy tisztázzuk
VGA-n van 2 DVI és egy MINI HDMI.A tv-n Normál HDMI ezért jön képbe a jelenleg is használt
MINI HDMI to HDMI vagy
DVI to HDMI kábel csere.
Köszönöm az eddigi segítséget holnap ha tudok beszerzek mindkét kábelből és letesztelem, hogy az volt e a ludas. -
Jolly87
tag
válasz
McLaca #61022 üzenetére
Sajnos más eszközt nem tudok kipróbálni.Egy árban van a DVI-HDMI átalakitó(ami végülis kábel szóval jó lenne)meg a Mini HDMI-HDMI kábel is ugyanennyibe kerül(a videókarin DVI plusz mini HDMI kimenet van).Ha a tv-n ment esetleg tönkre a port akkor ha jól gondolom az szívás,mert hiába veszek akármilyen kábelt oda kellene bedugnom.Ha a vga-n ment tönkre a HDMI kimenet akkor veszek DVI-HDMI-t mert a DVI tuti működik,mert most arról megy a monitor.
Plusz annyit sikerült tesztelnem,hogy akármelyik HDMi-be dugom a tv-n, mindig a nincs jel hiba van.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz
Jolly87 #61020 üzenetére
Tesztelni bármelyik hdmi port jó, állandó használatra kell a dvi feliratú. A hdmi támogatja a hot swapet, ettől.függetlenül okozhat problémát, de akkor az azonnal jelentkezik, ahogy a kábelt kihúztuk/bedugtuk, és nem később.
Próbáld végig az összes hdmi portot a tv-n, ha sehol nem megy, akkor esélyes a kábelhiba. A dvi átalakítóval önmagában nem jutsz eredményre, ha a kábel a rossz. De a legjobb az lenne, ha másik eszközöket is ki tudnál próbálni hdmi porttal (teló, médialejátszó, fényképező). A tv-t egyelőre ne temessük.Üdv!
-
sandró60
addikt
válasz
Jolly87 #61020 üzenetére
Hát ez már lutri,hogy mi mehetett tönkre.Azért irtam az első hozzászólásomban a kábel cserét.Ez lenne az olcsóbb megoldás.A rosszabbik az ha valamelyik oldalon"kipurcant"valami hardver
Elvileg a DVI/HDMI feliratú kezeli helyesen a számitógépről küldött jelet.Próbálj egy olyan kábelt venni amit irtál a megjegyzésedben,de azért előbb a még kipróbálnám egy másik kábellel(HDMI-HDMI)[ Szerkesztve ]
-
Jolly87
tag
válasz
sandró60 #61018 üzenetére
GTX 460-am van.Sajnos volt menet közbe is olyan h vmiért nem kapott jelet.Ilyenkor előfordult okos fejjel, hogy bekapcsolt állapotban szórakoztam vele...
Ha ez áll a dolog hátterében melyik a valószínűbb?A vga-n ment tönkre a kimenet vagy a tv-n a bemenet,esetleg a kábel?Mert ha vga akkor ma veszek DVI-HDMI átalakítót és összekötöm azzal.(Mert eddig Midi HDMI-HDMI val volt)
Illetve a TV-be bármelyik HDMI portba bele dughatom (vagy csak a külön DVI/HDMI elnevezésűbe)amit eddig használtam.) -
-
kenny123
addikt
válasz
freemanone #61013 üzenetére
46F6400?
Input lag játék móddal redukálható 30ms környékére, ami FPS-ben annyira már nem zavaró. -
Jolly87
tag
válasz
Janesz1981 #60992 üzenetére
Sajnos eszközkezelőbe se látom a tv-t.jelenleg a tv-re kötve csak a nincs jel felirat jön elő.szóval még a biosnál sincs kép.Eddig úgy használtam h csak a tv volt rákötve és hibátlanul ment.De egyik napról a másikra ez a hiba lépett fel..rákötöttem a monitorom arra egyből küld képet(igaz azt nem a hdmi-n hanem a dvi kimeneten)És sajnos per pill nincs más eszközöm amivel tudnám csekkolni a pc/tv hdmi bemenetét.Lehet veszek új kábelt de mivel kb 2 hónapos a cucc és eddig működött, nem hinném h a kábellel lenne a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz
freemanone #60951 üzenetére
valaki esetleg?
-
pelda10
tag
Sziasztok!
Szereztem egy samsung ue37es6100 tv-t.
Vélemények?
3d film nézésre elég egy ilyen tv?
-
Janesz1981
tag
válasz
NyuszyCaster #60999 üzenetére
De ha kijönnek és megcsinálják (gondolom ha panelhibával van egy tv bejelentve például akkor úgy készül szervizes cserélhesse is tehát készre csinálja tv-t) akkor spórolsz 2 utat mert ugye beviszed ha kész akkor szólnak és haza ami 2x120km esetedben nem? Vagy rossz úton járok? Valaki tapasztalat? :]
-
crhis86
tag
válasz
Mr President #61005 üzenetére
Úgy látom már a 6500-as is elfogyott
-
BBéci
legenda
válasz
Mr President #61005 üzenetére
Nem kapkodtad el a cserét.
Én 1995-ben váltottam 51-ről 72 centisre.
-
McLaca
őstag
válasz
NyuszyCaster #60991 üzenetére
Nincs, és a 6100-as sem az. F széria mind edge led.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest