-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz crhis86 #61001 üzenetére
Bolti garanciával kávéfőzőt sem vennék. Azért pont ezt említem, mert haverom szívott nagyot egy ...planetes Saecóval. Másfél hónapig hitegették, hogy jövő hétere megjavítják, aztán elege lett és visszakérte az árát.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
McLaca
őstag
válasz NyuszyCaster #60991 üzenetére
Nincs, és a 6100-as sem az. F széria mind edge led.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Mr President
senior tag
-
BBéci
legenda
válasz Mr President #61005 üzenetére
Nem kapkodtad el a cserét. Én 1995-ben váltottam 51-ről 72 centisre.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
crhis86
tag
válasz Mr President #61005 üzenetére
Úgy látom már a 6500-as is elfogyott
-
Janesz1981
tag
válasz NyuszyCaster #60999 üzenetére
De ha kijönnek és megcsinálják (gondolom ha panelhibával van egy tv bejelentve például akkor úgy készül szervizes cserélhesse is tehát készre csinálja tv-t) akkor spórolsz 2 utat mert ugye beviszed ha kész akkor szólnak és haza ami 2x120km esetedben nem? Vagy rossz úton járok? Valaki tapasztalat? :]
-
pelda10
tag
Sziasztok!
Szereztem egy samsung ue37es6100 tv-t.
Vélemények?
3d film nézésre elég egy ilyen tv?
-
freemanone
addikt
válasz freemanone #60951 üzenetére
valaki esetleg?
-
Jolly87
tag
válasz Janesz1981 #60992 üzenetére
Sajnos eszközkezelőbe se látom a tv-t.jelenleg a tv-re kötve csak a nincs jel felirat jön elő.szóval még a biosnál sincs kép.Eddig úgy használtam h csak a tv volt rákötve és hibátlanul ment.De egyik napról a másikra ez a hiba lépett fel..rákötöttem a monitorom arra egyből küld képet(igaz azt nem a hdmi-n hanem a dvi kimeneten)És sajnos per pill nincs más eszközöm amivel tudnám csekkolni a pc/tv hdmi bemenetét.Lehet veszek új kábelt de mivel kb 2 hónapos a cucc és eddig működött, nem hinném h a kábellel lenne a probléma.
[ Szerkesztve ]
Tibor
-
kenny123
addikt
válasz freemanone #61013 üzenetére
46F6400?
Input lag játék móddal redukálható 30ms környékére, ami FPS-ben annyira már nem zavaró.yo
-
BBéci
legenda
-
-
Jolly87
tag
válasz sandró60 #61018 üzenetére
GTX 460-am van.Sajnos volt menet közbe is olyan h vmiért nem kapott jelet.Ilyenkor előfordult okos fejjel, hogy bekapcsolt állapotban szórakoztam vele...
Ha ez áll a dolog hátterében melyik a valószínűbb?A vga-n ment tönkre a kimenet vagy a tv-n a bemenet,esetleg a kábel?Mert ha vga akkor ma veszek DVI-HDMI átalakítót és összekötöm azzal.(Mert eddig Midi HDMI-HDMI val volt)
Illetve a TV-be bármelyik HDMI portba bele dughatom (vagy csak a külön DVI/HDMI elnevezésűbe)amit eddig használtam.)Tibor
-
sandró60
addikt
válasz Jolly87 #61020 üzenetére
Hát ez már lutri,hogy mi mehetett tönkre.Azért irtam az első hozzászólásomban a kábel cserét.Ez lenne az olcsóbb megoldás.A rosszabbik az ha valamelyik oldalon"kipurcant"valami hardver
Elvileg a DVI/HDMI feliratú kezeli helyesen a számitógépről küldött jelet.Próbálj egy olyan kábelt venni amit irtál a megjegyzésedben,de azért előbb a még kipróbálnám egy másik kábellel(HDMI-HDMI)[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz Jolly87 #61020 üzenetére
Tesztelni bármelyik hdmi port jó, állandó használatra kell a dvi feliratú. A hdmi támogatja a hot swapet, ettől.függetlenül okozhat problémát, de akkor az azonnal jelentkezik, ahogy a kábelt kihúztuk/bedugtuk, és nem később.
Próbáld végig az összes hdmi portot a tv-n, ha sehol nem megy, akkor esélyes a kábelhiba. A dvi átalakítóval önmagában nem jutsz eredményre, ha a kábel a rossz. De a legjobb az lenne, ha másik eszközöket is ki tudnál próbálni hdmi porttal (teló, médialejátszó, fényképező). A tv-t egyelőre ne temessük.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Jolly87
tag
válasz McLaca #61022 üzenetére
Sajnos más eszközt nem tudok kipróbálni.Egy árban van a DVI-HDMI átalakitó(ami végülis kábel szóval jó lenne)meg a Mini HDMI-HDMI kábel is ugyanennyibe kerül(a videókarin DVI plusz mini HDMI kimenet van).Ha a tv-n ment esetleg tönkre a port akkor ha jól gondolom az szívás,mert hiába veszek akármilyen kábelt oda kellene bedugnom.Ha a vga-n ment tönkre a HDMI kimenet akkor veszek DVI-HDMI-t mert a DVI tuti működik,mert most arról megy a monitor.
Plusz annyit sikerült tesztelnem,hogy akármelyik HDMi-be dugom a tv-n, mindig a nincs jel hiba van.[ Szerkesztve ]
Tibor
-
Jolly87
tag
válasz sandró60 #61025 üzenetére
Szóval, hogy tisztázzuk VGA-n van 2 DVI és egy MINI HDMI.A tv-n Normál HDMI ezért jön képbe a jelenleg is használt
MINI HDMI to HDMI vagy
DVI to HDMI kábel csere.
Köszönöm az eddigi segítséget holnap ha tudok beszerzek mindkét kábelből és letesztelem, hogy az volt e a ludas.Tibor
-
baandii
senior tag
hellosztok!
serviio-val kapcsolatban lenne kérdésem, most ismerkedek még csak a témával ezért bocs ha láma kérdés lesz... szóval a laptopom nem egy erőmű a BDRip-ek kifogástalanul mennek rajta de a 720p és 1080p-s filmek már kifognak rajta, ebben az esetben nem érdemes serviio-val lejátszani a 720p, 1080p-s filmeket (csak a BDRip-eket) mert a serviio csak megosztja a tartalmat a géppel történik a lejátszás. Jól gondolom?
a válaszolóknak előre is köszönet!
-
Flashget
félisten
-
lorcsi
veterán
az f6400 szólt most délután, hogy szoft frissítés kellene, mert van újabb
oké, legyen..
wifi-n tolja..és azt írja 2ó 40p
asszem nem lesz refresheladó: vadi új soundcore motion+
-
kenny123
addikt
Most beszélek a samsung üfsz-el, a frissítéssel kapcsolatban. Aztmondja, csak akkor ajánlott frissíteni, ha van valami probléma a tv-vel, ellenkező esetben problémát okozhat maga a frissítés. Az igen.
yo
-
blakey
titán
válasz Flashget #61031 üzenetére
Képes a lejátszásra csak épp 60Hz-en jeleníti meg.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Flashget #61042 üzenetére
Bocs, de a fogalmazással van gond, azt írtad, hogy nem képes 24p-s filmek lejátszására, ezzel az a gond hogy képes rá csak nem kadenciahelyesen, szóval lejátsza a 24p-s filmeket csak épp 60Hz-en.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Janesz1981
tag
válasz kenny123 #61035 üzenetére
De ez milyen már..
Dirty screennél van valami tűréshatár? Milyen szinten kell jelentkezzen megcsinálják? :] Homogén felületeknél ami pc használatnál és böngészésnél sok van, látványos. Tudom nem számítógép monitor de akkor minek lehet rákötni és minek van direkt pc mode rajta. :]
-
Flashget
félisten
-
nemvagyokhip
újonc
sziasztok, ma vettem egy 2tb-s western digital elements külső vinyót, és az a gond, hogy a samsung ue32eh5000 típusú tévémhez csatlakoztatva nagyon lassan ismeri fel egyáltalán a meghajtót, tallózza a mappákat, kifejezetten lassú a léptetés is a mappák között, sokszor 5-10 mp-et gondolkodik egy-egy léptetésnél, megnyitásnál. a lejátszással nincs semmi gond, teljesen jól, akadásmentesen játssza a videókat, ezért is furcsa, hogy a fájlrendszert ilyen lassan kezeli :/ azóta már megpróbáltam elsődlegesről logikaira állítani a meghajtót, de ez sem segített. mi lehet a hiba? van erre bármi megoldás? vagy ez ilyen, és szokjam meg? segítsetek légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz McLaca #61049 üzenetére
Mennyire dúrva? Gyakorlatilag minden tv-n előfordulhat, van amelyik zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Fotók, videók mobillal
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.