- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Max. 350-ig húztam meg magamban a határt. És ebben már legyen benne a szemüveg is. (250-ről indultam.) Szerintem a GT60 nekem már sok lenne.
És inkább a nagyobb - mondjuk 55 vagy 60 colos képméret felé mozdulnék el, mint a minőségibb kép felé. Ezt azért mondom, mert még nem vagyok nagyon vajtszemű. Nekem minőség szempontjából tényleg elég volt az én kedves, felhős, 3D-s LED-es tévém azzal együtt, hogy a 3D-s filmeket a beépített lejátszójával néztem. Szóval még a teljesen FULL HD-s 3D-s filmeket nem is láttam rajta.
Ezúttal az új tévé mellé veszek majd egy komolyabb 3D-s média lejátszót. Egy Dune HD Base 3D-t, vagy egy Dune HD TV-303D-t - vagy valami hasonlót. A lényeg, hogy a 3D FULL HD-t szépen lejátssza.
Az esetleg valamelyik Samsung alatt egyébként mely tévéket érted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Politika
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest