- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Songo #112800 üzenetére
Ami biztos, hogy 40 colos.....legyen UHD.
inkább FHD ebben a méretben..maguk a gyártók nem ajánlják az UHD-t 50" alatt vagy 80-100 cm-ről néznék?Arról nem beszélve, hogy 1x vettek egy 32es samsungot amit másnap visszavittek mert olyan szar volt rajta az analóg adás hogy inkább vissza rakták ezt a dögöt a polcra :S.
Miért is néztek analóg adást digitális tévén? ahhoz mindegy mi a márka és méret így is szar lesz meg úgyis.
Az én tv-men pedig gyönyörű képe van a gagyi sd adásnak is.
mivel az már DTV és digitális tévén.
de az SD-t nem nevezném gyönyörűnek egy HD-hoz képest.Realme GT Master Edition
-
Songo
senior tag
válasz Flashget #112801 üzenetére
Mi a baj a 40 col uhdvel nem értem. Ez nem monitor 😀
Jó nem volt tökéletes a megfogalmazás de a lényeg hogy ugyanazon az immár digitális szolgáltató által küldött szaron volt mind 2 tv és az enyém egy hibátlan tv képet adott az övék meg egy szemcsés vackot totál élvezhetetlen volt
A lényeg hogy a tv processzora még a régi 320x240es telefonos videókat is nézhetővé teszi ami a gépen totál pixel harc
-
PuMbA
titán
válasz Songo #112802 üzenetére
"Jó nem volt tökéletes a megfogalmazás de a lényeg hogy ugyanazon az immár digitális szolgáltató által küldött szaron volt mind 2 tv és az enyém egy hibátlan tv képet adott az övék meg egy szemcsés vackot totál élvezhetetlen volt
A lényeg hogy a tv processzora még a régi 320x240es telefonos videókat is nézhetővé teszi ami a gépen totál pixel harc"
Az egyik TV-n be volt kapcsolva a digitális képelmosás (zajcsökkentés) és a blokkosodás csökkentés, a másikon meg nem, ennyi Egyébként meg egyik sem jobb minőségű kép a másiknál, maximum rosszabb, mert ha szemcsés képet simítasz ki, akkor elkerülhetetlen, hogy vesztesz a részletességből is, mert a TV nem tudja, hogy mi a szemcse és mi egy porszem például. Emiatt sok díjnyertes fotó és a filmszalag is szemcsés. A blokkosodás gátlás meg előfordul, hogy festmény szintű maszatolást csinál a képből sokszor, szóval az sem valami spanyol viasz trükk, mert a kép egy része teljesen elüt a többitől emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Scooby
aktív tag
válasz paraszt2 #112783 üzenetére
Hát akkor az az ötletem maradt, hogy vidd vissza a tv-t, és válassz egy másikat. Látható a döcögés az universal alatt a földgömbön, de maga a kép egyenletes. csak meg meg akad. Szerintem a VGA nem bírja a 4k-t pedig kéne neki. A gép terheltségét még meg kéne nézni. Vagy próbáld meg egy modern laposról meghajtani a TV-t.
Üdv
Minek az?
-
dethroner
veterán
válasz paraszt2 #112783 üzenetére
Akármennyire szereted a VLC-t, én benéznék a helyedben ebbe a topikba és megcsinálnám a beállításokat úgy, ahogy az összefoglalóban van. Közben pedig kérdezgetnék a topiklakóktól ötleteket. Nekem is ők segítettek annak idején belőni a pc-t filmlejátszásra. A vga-d nincs jól beállítva, ez a meggyőződésem.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Nem tudjatok hol lehetne hozzájutni Samsung LE32C650 vagy LE40C650 LCD TV-hez.
Esetleg itt valakinek eladó?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz oliver7777 #112807 üzenetére
Hát ha nem látsz eladót, akkor nem igazán tudsz hozzájutni. Akinek meg van ilyen tévéje ami működőképes, az szerintem nem fogja eladni. Pl én sem akarom.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Flashget
félisten
Samsung UE55MU9002
Lassan ritkaság lesz az ívelt tévéAhhoz képest, hogy pár évvel ezelőtt hogy elöntötték a világot az ívelt televíziók, mostanra jelentősen visszaszorultak. Ott tartunk, hogy 2017-re a legtöbb gyártó száműzte kínálatából az ilyen darabokat,
Ahogy az várható volt hamarabb purcant ki mint a 3D...
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
dethroner
veterán
Haver kiszemelte az 55M5502 típust. Cél filmnézés pc-ről és monitornak is használná szerintem. Megéri ez, vagy jobb vétel is van?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
pvil
tag
válasz paraszt2 #112792 üzenetére
Most youtube-t nézünk, már most itt is egyre jobban "akad" a kép, már az asszony és a lányom is panaszkodnak, hogy nem bírják nézni....gyors elindítottam egy - két videót a saját lejátszójával
sajnos itt is ez a helyzet.Kénytelen vagyok ezt visszavinni....de mi legyen helyette????
-
Celtis
veterán
válasz oliver7777 #112807 üzenetére
Lomtalanításon
-
Lacerta
aktív tag
válasz Ezekiel Ston #112769 üzenetére
Ha van routered, azon keresztül le lehet tiltani a reklámokat.
Pl.: http://www.instructables.com/id/Block-Ads-With-Your-Router-Using-Ad-blocking-DNS-S/ -
Lacerta
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata 3rd party légegerekkel? Mint pl. a Minix vagy a Rii?
Működnek ezek Samu okos tv-kkel? -
paraszt2
csendes tag
Köszönöm mindenkinek ,hogy foglalkozik a problémámmal. Hirtelen nem is tudom kinek válaszoljak..
Gondoltam arra ,hogy a 30p bezavar ,hiszen idáig a másik tv-met 60-ba használtam, de a linkelt videónál látszik a stáblistánál hogy lassú mozgásnál is probléma van ,és ez aggaszt. Valaki kérdezte milyen tv: 55mu8002
A HD filmek lejátszása nevezetű topicból megcsináltam a beállításokat (kivéve egyet, a megjelenítőt nem engedte változtatni) és maradt minden ugyanaz. De az én problémám nem csak a film lejátszása, hanem a digionline sd adása is dadog sajnos. Új, komolyabb pc-vel sajnos nem sikerült kipróbálni a tv-met..
Ma hív a samsung technikus délután egy óráig ,amitől megváltást nem várok, és sajnos ez az utolsó napom ,hogy eldöntsem ,hogy marad -e a tv mert holnap már kifutok a 14 napból..[ Szerkesztve ]
Hozzáteszem én csak simán paraszt akartam lenni csak valamelyik paraszt elfoglalta azt ,hogy paraszt
-
paraszt2
csendes tag
válasz PuMbA #112822 üzenetére
Néztem én ,de sajnos kuka vagyok hozzá
Rákukkantanál?
Az a komoly hogy még alul a görbe is folyamatosan akadozik, kb abban a frekvenciában mint ahogy a kép is[ Szerkesztve ]
Hozzáteszem én csak simán paraszt akartam lenni csak valamelyik paraszt elfoglalta azt ,hogy paraszt
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok,
A két a tv közül melyiket választanátok képminőség tekintetében? 49ku6400 vagy 50ku6000?
Smart és egyéb funkciót nem mérvadóak, szüleimnek lesz. Csak ez a két modell érdekel, mert akciósan jutok hozzá. Köszönöm. -
kbyte1024
veterán
Tiszteletem az uraknak!
Érdeklődnék hogy melyik éri meg jobban szerintetek?
SAMSUNG UE50MU6172, 4K, Ultra HD, SMART, LED TV, 125cm, HDR, Quad Core, REMOTE Távirányítóval
vagy
LG 55UJ6307, Ultra HD, 4K, 139cm, Smart , LED TV, Active HDR, 1600Hz PMICsak a halott látja a háború végét. - Platón
-
nagyúr
válasz PuMbA #112796 üzenetére
Jó igen, az igaz hogy EU modellekben van 50/100 mód is... a lényeg az akart lenni hogy 24 nem lesz sosem...
TV-nél eleve nincs freesync de még a legjobb freesync monitorok sem tudnak kb 30 alá menni... de a vezérlő tudhat váltani az 50/60 és 100/120 között a többi meg konvertálva van.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
PuMbA
titán
válasz FollowTheORI #112829 üzenetére
24 többszöröse, igen, ezt rosszul írtam
(#112828) kbyte1024: UE50MU6172
Új hozzászólás: Most néztem a DisplaySpecifications-t, hogy a 6172-ben VA panel van. Ezek szerint IPS lett az erdeti 6102-es modell.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz PuMbA #112816 üzenetére
Pár tízezer a különbség a két tévé között (55M5502 190K, 55MU6102 240K), de ahogy nézem az MU ips panellel van. Szóval szerintem nem javaslom neki. Meg amit láttam lényegi különbségnek a felbontáson kívül a FHD 800PQI, az UHD 1300PQI. Ez észrevehető, vagy tökmindegy, mert mindkettő 60Hz?
Ha az 55MU6102 kiesik mert ips, akkor van valami, ami jobb mit az M5502, nagyjából hasonló értékben? Nem ragaszkodik az UHD-hoz, sőt, igazából feleslegesnek tartja, bőven ellene az FHD-val, csak szeretnék neki olyat javasolni, amit akár én is szívesen néznék. Esetleg más márka, sony vagy pana van ilyen értékben VA és esetleg 120Hz-es panellal?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz PuMbA #112834 üzenetére
Megfontolásra átadom neki, köszi
Viszont még mindig van az edigitálnál 60J6240. Tudom, volt már itt arról szó, hogy nincs benne elmosódás csökkentés, de amit esetleg 60Hz-n tud, az kevesebb lehet mint az MU6102 60Hz-es tudománya?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
GEPESZ66
veterán
LG 32LJ610V Full HD Smart tévét néztem ki.
[link]
Esetleg jobban járok-e Samsung-al?
Mit ajánlatok hasonló jellemzőkkel?[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz GEPESZ66 #112837 üzenetére
Samsung legnagyobb szerencseje, hogy az LG, IPS panellel szereli a teveit, ezert sokan (koztuk en is) nem veszek sosem ilyen panrellel suerelt tevet a nem lrtezo fekete miatt...VA panelt gyartananak lehet mar reg lemostak volna a samut a porondrol
Realme GT Master Edition
-
Boxi88
őstag
-
dethroner
veterán
válasz Boxi88 #112841 üzenetére
Dehogynem. Flashget úgy fogalmazott, hogy:
Samsung legnagyobb szerencseje, hogy az LG, IPS panellel szereli a teveit,
és
ha VA panelt gyartananak lehet mar reg lemostak volna a samut a porondrolEhhez képest jössz egy olyan hírrel, hogy a samsung az LG-től fog venni IPS panelt. Akkor miféle előnye úszik el a samsungnak? Az LG továbbra sem fog VA panelt gyártani és az ips panellal szerelt samsungokat ugyanúgy meg fogják venni, mert a vevők döntő többsége azt sem tudja mi az hogy panel típus. Ők csak tévé típust ismernek, és abból csak a samsungot szabad venni, mert az a jó
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #112843 üzenetére
Beszuszakolják azt az aljasabb kategóriába is, főleg ha a népszerű 55 colról van szó. Pl 55MU6102, 55MU6402
Viszont lehet ezentúl érdemes lesz a görbe tévét ajánlani, mert ezekből nincs ips panellal szerelt, ha jól látom mind VA maradt.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
phr3ak
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy t24e390 tv-t azt szeretném kérdezni, hogy létezik hivatalos samsung tv channel editor vagy csak 3rd party szoftverek? Az analóg csatornákat szeretném elnevezni a programban, de úgy tünik nem lehetséges.
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #112846 üzenetére
Beadta vagy nem adta, te mit vennél? Ívelt VA panelt, vagy sík IPS-t? Csak ebből a kettőből szabad most választani, nem jó válasz az hogy OLED, meg sík VA
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest