- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Sziasztok! Találtam egy Bluetooth fülest amit végre felismer a KU6400-as. Ez is megoldódott. HBQi7. Szép testes hangja van, végre tudok iccaka tévézni, és nem zavarom a családot.
-
Késes
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kijött egy frissítés a j6200-es tv-mre. Van benne egy ChromeCast2 is. Eddig ha telefonról küldtem rá tartalmat bekapcsolta a tv-t és át is tette a ChromeCast bemenetre. A frissítés óta viszont nem teszi. Esetleg tudja valaki mit kéne állítanom a tvn?Regisztrált 22 éve (újonc)
-
korcsi
veterán
válasz PuMbA #111275 üzenetére
Megnéztem a régi LG plazmát meg a samu UE32H5030-at, mindkettő judderel.
Ami érdekes, hogy plazmánál ha 60Hz-en hajtottam nagyon látható volt, ha 24Hz-et kap akkor nem látszik, pedig még nincs benne interpoláció.
Nah, mindegy, holnap minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
hardverlog
aktív tag
Úgy látom itt sok embernek fogalma sincs mi az a C/D/ES/F széria....
-
PuMbA
titán
válasz lezuvius #111294 üzenetére
Ebbe már nem RGBW van, mert felső kategória SJ810V-ben van RGBW és alatta.
(#111292) arpi6k: Vak sötétbe én se, elég kevés ember bírja. A hangulatvilágítás, ha jól értelmezem kis fénynek számít, szóval itt már látható különbségek vannak, ha egyre gondolunk. Meg kellene nézned valahol...
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
-
jozsi252
veterán
Az hol van leírva hogy a legújabb fw-nél milyen dolgokba nyúltak bele? Vagy azt nem nagyon szokták közzétenni? Itt most a 1201.6-ra értem.
iPhone 16 Pro Max
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz korcsi #111272 üzenetére
Minden nem a panel alap elektronika/firmware által fixen tartott értékre (50/60Hz, 100/120Hz... stb) a proci/célhardver jelátalakítást fog végezni. Szóval így bármilyen forrást elvihet a tévé.
A kapott kép minősége pedig az átalakítás minőségétől függ...Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
gyuromoj
veterán
2 hét garival, mennyire jó vétel 320k-ért egy Samsung ue65ks7000?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
PuMbA
titán
válasz hami85 #111277 üzenetére
RTINGS.COM-on ott vannak a tesztek...minimális különbség van a kettő között Anyaghasználatban, összeszerelésben másabb a 8000.
(#111276) arpi6k: LG IPS panel, kiváló oldalról nézhetőséggel, Samsung VA panel, nagyon oldalról fakók a színek, de mélyebb fekete, nagyobb kontrasztarány
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Tegnap benéztem az Euronicsba és megnéztem a Samsung Tv-ket volt egy szép példány közel 250.000,-Ft-ért de volt ami közel 500.000,-Ft volt óriási képmérettel és nem merem mondani a közel 1 milliósat
Szóval amíg egy 82cm és 101 cm között kb 5000-1000,-Ft (hasra ütve) addig 120-140 között jóval nagyobb ez az összeg figyelembe véve,hogy ezek már 4K-sak.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz korcsi #111270 üzenetére
Valaki aki ért hozzá és van tapasztalata részletezné hogy az "Auto Motion Plus" menüben a "Blur Reduction" és a "Judder Reduction" mit és hogyan csinál.
Előre is köszi!
Még egy kérdés: Ha TV nem támogatja a judder mentes 24p-t, nyílván mert a panel fix 60Hz-en üzemel, akkor mit kezd az 50p-s bemenettel?
[ Szerkesztve ]
-
Skyhigh
aktív tag
válasz vilzon #111259 üzenetére
Szerintem a szerviz menü az angol minden esetben, ott lehet be tudod állítani a régiót és talán a nyelvet is.
Esetleg B tervként egy magyar használati utasítást letölthetsz és annak alapján el tudsz jutni a nyelv választásig a menüben
[ Szerkesztve ]
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
korcsi
veterán
Hát nem tudna az a panel 48Hz-en menni?
például LG LH5700 60Hz panel és megy a judder mentes 24p.
ue32h5100 van most a hálószobában, annál nem tűnt fel probléma 24p-vel, de letesztelem, kétlem, hogy 120Hz-es panel lenne benne.
Azt tudom, hogy plazmánál nagyon zavart a 24p judder, de az picit más mint az LCD.
[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
KS7000-re tegnap este jött új firmware... 1180.5 --> 1201.6
Azért ez is elég nagy ugrás... tapasztalatok?PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
korcsi
veterán
k6-os sorozat nem tudja a judder mentes 24p-t? Azt hittem ezen a kérdésen már pár éve tovább lendültek.
-
hardverlog
aktív tag
Pár napja volt itt egy vita, hogy a Samsung D/ES/F szériás sík képernyős led csúcsgépei (7000/8000) csak a képminőséget nézve a mai 4K-s Samsung tv-kel szemben fel veszik-e e versenyt, gondoltam újra bedobom a témát, hátha lesz pár újabb vélemény...köszönöm!
-
vilzon
csendes tag
válasz A megváltó #111263 üzenetére
de alapból nincs benne magyar nyelv,tölteni kell rá vagy nem tudom hogyan lehet smart tvre tenni!
-
ZsoltG60
aktív tag
-
A megváltó
tag
Sziasztok!
Furcsa kérdésem van, hogy lehet a C650 ből a média lejátszásnál a előnézeti képeket, valamint a ha sorba rendezem valahogy mondjuk abc sorrendben a fájlokat, a media playben akkor olyanokat is megjelenít amik nincsenek már a pendrivomon.Tehát ilyen "history cleaner "dolgot csinálni,
y580 (I7 3610QM, 8GB, GTX660M, 1TB, HD) There is no fate but what we make
-
pgyafi
csendes tag
UE55K5500AW tv-n szeretnénk saját készítésű videókat lejátszani pendrive-ról. Az eddig próbált formátumokkal, felbontással csak nyögve nyelősen megy a dolog.
Milyen felbontás, tömörítés, beállítások, codec, stb. -vel kellene csinálni a videót, hogy normális legyen a végeredmény? Pendrive fájlrendszer (is) számít?
Köszi! -
Skyhigh
aktív tag
-
Warck
tag
válasz capitalers #111245 üzenetére
Samsung azt mondja erre hogy a ledes technológia miatt ilyen! Egy panel cserét meg tesz, ha párszor írsz a Samsungnak ill küldj képeket! De igyekeznek meg győzni hogy ez ilyen! De ne hagyd magad és akkor küldenek egy szerelőt aki ki cseréli! És ha szerencséd van jobb lesz! Ha nem akkor jön a szélmalomharc
-
FNZ
őstag
válasz shotika #110882 üzenetére
hali!
akkor az idei modellek esetében is él még az összefoglalóban írt leírás?
6xxx = ..... Ajánlottak az Ultra HD - ezek mozgásfelbontása csak 300 sor - és az ívelt modellek kivételévelérdemes nézni mu6102-t? csak mert a m5502 ugyan annyi mint az mu6102 pl 43-as méretben.
[ Szerkesztve ]
-
-
vilzon
csendes tag
Sziasztok
lenne egy kérdésem,hogyan tudnám össze kapcsolni a Pc-met egy smart Tv-vel,kábelek nélkül?!
köszi !
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, Samsung UE48H6400 tévémhez keresek dönthető fali konzolt, milyen típust ajánlanátok hozzá?
Gábor
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
capitalers
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy UE55MU6502-es 4K curved Samu Tv-t.És észre kellett vennem hogy kissé oldalsó szögből nézve a tv-t a felső kávánál végig be világít vagy 5 helyen a LED világítás.Ezzel szerintetek érdemes vissza vinni és ki cseréltetni vagy szerviz vagy mindegyik ilyen az EDGE LED miatt?Előre is köszönöm a választ fontos lenne!Szép estét kívánok.
-
gyeniko
őstag
válasz index31 #111240 üzenetére
Azur76-nak és Neked is köszönöm! Letöltöttem ugyan a frissítő fájlt, de a korábbi Sony android anomáliákra gondolva inkább megvárom, hogy saját maga találja meg és telepítse a frissítést...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
titanium_100
tag
Valamint hol lehet beszerezni, akár használtan is az ilyesmit?
-
topyjo
aktív tag
-
lezuvius
őstag
válasz titanium_100 #111236 üzenetére
Ha EU-s tv-t veszel, akkor az elso evben Samsungnal celszeru jelenteni a hibat, mig Magyar regios tv-nel +1-ik esetedben +2-ik evben is a Samsunggal a legcelszerubb felvenni a kapcsolatot.
Ha EU-n kivulrol hozott tv-t vennel, akkor meg marad a kereskedo.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
titanium_100
tag
Mindenhol 1 év garit látok és utána be kell regisztrálni, akkor lesz több.
Amúgy ez hogy van ha elromlik az eladónál kell jelentkezni vagy valamelyik magyar samsung márkaszervizben?valamint ott milyen papírokat kérnek tőlem?
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz titanium_100 #111228 üzenetére
Igen de arra figyelj, hogy csak az Edigitalban kapod meg hivatalos 1+2év garanciàval.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
titanium_100
tag
Akkor ha ragaszkodom a cirka 120cm-hez, a UE49MU7052TXXH - vel azt mondjátok elég jól járok?
278.000-ért hozzá tudok jutni.Más ebben a kategóriában ami tudná ezt és jobb képe van, olyat nem nagyon találtam, Samsungon belül.
QLED biztos királyabb lenne, de 2x annyiért.....Amúgy nem vágom hogyan lehet majd fali tartóra szerelni, lehet le kell pattintani a hátán majd valamit?
[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy Samsung LE32B650-es tv amin 3 év után nem jön be az internet tv. Csak teker,hogy kapcsolódik majd eltűnik a felirat is és semmi. Eddig jó volt. Minden működik rajta a DLNA is,csak az internet tv ( nem Smart! csak sima internet tv ) nem kapcsolódik. Van ötlet,hogy mi lehet a bibi? A tv adta meg magát? Lehet vele valamit kezdeni? Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
index31
tag
Samsung KS sorozatra kint a legújabb firmware.
1201.6 Update Software Firmware POST Analysis 3/3 - Samsung KS7000, Samsung KS8000, Samsung KS9000
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Kicsit félek a 60"-os mérettől (ue60j6240) 4,5m-ről lenne nézve, tartalmat tekintve SD TV (3-4Mbit mpeg2) adásról is előfordulhat. 55" méretben lenne ennek alternatívája, vagy azon az 5"-on ne majrézzak, jól jön az később. Szeretnék hivatalos helyről vásárolni a 2 év garancia miatt.
Ugyanonnan ugyanannyiért még a ue55M5502 lenne.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz FollowTheORI #111218 üzenetére
Sajnos már nem nagyon van új. Teljesen kifogytak.
-
nagyúr
válasz titanium_100 #111212 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon észrevennéd azt a minimális különbséget ami van, így szerintem elég a 7000-es.
De ahogy fentebb írták, ha esetleg valahol találsz KS7000-et az még jobb vétel. Csak kifutó modell.
Nekem az van a hálóba szintén a falon és eszméletlen jó rajta filmeket nézni.
Ha nem kapsz, persze az MU is jó lesz...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lezuvius
őstag
válasz PuMbA #111215 üzenetére
Annal meg mindig jobb a dimmingja es az UHD-ra konvertalasa a 7-8-asnak es az 1000nit-nek koszonhetoen csak jobb a HDR elmeny is nem? 10bit ide vagy oda
Vagy jobb valasztas egy akar kiallitott ks7-8-9? Mondjuk emlekeim szerint Auchanba meg lattam KS7000-t 300e alatt multheten.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
PuMbA
titán
válasz titanium_100 #111214 üzenetére
Akkor marad az MU6402
-
titanium_100
tag
Sajnos az nem fér fel a kis 14 nm-es szobám falára :S
Így is ez a max méret amit betudok oda tenni eddig csak 106cm-esek voltak. -
lezuvius
őstag
válasz titanium_100 #111212 üzenetére
49-es meretben nem eri meg egyiket sem megvenni. Inkabb potold ki egy kicsivel es vedd meg 55-os meretben az MU7002-t.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
titanium_100
tag
A panelekhez annyira nem értek, ezért valaki összefoglalná melyiket éri meg megvenni és melyiket nem?
Filmekhez használom, majdnem minden este megnézek egy teljes filmet. (.mkv)Ez már a 300 ezres kategória:
UE49MU7052
vagy esetleg inkább:
49MU8002?
A szemmel észrevehetetlen semmiért nem dobnék ki plusz 50.000-et :S
-
tomrRRR
senior tag
Valakinek van Sony Bravia TV-je vélemény? Sony TV garancia az úgy működik mint a Samsung-nál háztól-házig valaki tudja?
Sony Bravia KDL-40WD650B véleményetek?
The easy day was yesterday!
-
törölt tag
Ajánlott vagy baromi? AZONBAN!, 49-es méretben a 7002 és 8002 60-as panelt kapott
-
Batib
őstag
válasz mert_csokis #111207 üzenetére
Van hozzá ilyened?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
TCr
veterán
válasz SunMount3r #111206 üzenetére
Ok, de nála - ahogy írta is - kritérium a szép fekete, ezért írtam.
Az az MU7052 (vagy 7000, vagy 7005) baromi jó tévé, ajánlott.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
mert_csokis
senior tag
Estét!
Vettem egy UE48H6400-as tv-t.
A kérdésem pedig az lenne, hogy a jelenlegi UPC médiakártyámat ki kell majd cseréltetni, amit oldalról bedugva használtam a régi Samsung tévémen?
Mert itt oldalról ugye nem lehet bedugni, csak felülről bepattintani.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
titanium_100
tag
Mondjuk az LG OLED-ek biztos jó feketék de valahogy megutáltam a márkát, szóval nálam az most kizárt.
De várom az ajánlásokatLáttam van a samu. honlapján prémium UHD tv kategória, ott amit kinéztem:
Amit kinéztem:UE49MU7052
van ahol a kettes után még írnak plusz karaktereket, de remélem akárhol is veszem meg kb ugyan azt a típust kapom.
[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
válasz SunMount3r #111203 üzenetére
Mondjuk a nagyon szép fekete totális hiánya?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
SunMount3r
nagyúr
válasz titanium_100 #111202 üzenetére
Az LG ellen amúgy mi a kifogásod?!
-
titanium_100
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, melyik Samsung tv-t vegyem max 120cm-ig ami nem 3D, tud 4K-t és nagyon szép a feketéje? Fontos még, hogy NAS-ról jól lejátsszon minden fajta média tartalmat. Nekem csak ennyi a fontos.
Nem fontos, nem akarom hogy ívelt legyen. Sajnos qledre nincs pénzem, tudom annak a legjobb a feketéje, beérem annál eggyel gyengébb feketével isVárom a lehetőségeket, köszi előre is!
-- más márkájú tv-t is szivesen megnéznék, kivéve LG --